Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Hol se častěji, chytneš grif
Nebo používej voskové pásky a vyškubni to. Neřízneš se a dýl to vydrží ![]()
@pepřenka píše:
Hol se častěji, chytneš grifNebo používej voskové pásky a vyškubni to. Neřízneš se a dýl to vydrží
A to se dá přežít, ten vosk? Já se v barvách vidím, jak to nanesu a pak se neodhodlám. ![]()
Omluva zakladatelce, jen mě to zajímalo. ![]()
Ale já teda nevím kam až myslíte, že to trhám
ale pod pojmem zadek myslím zadek. Takže půlky ![]()
Ehm, ja se vtírnu zakladatelce, když si vyholím třísla, tak mi naskáčou pupínky, jak na ně, aby nenaskkalay po holení, hned necím namazat?? omlouvám asi za blbej dotaz ![]()
@Anonymní píše:
Ehm, ja se vtírnu zakladatelce, když si vyholím třísla, tak mi naskáčou pupínky, jak na ně, aby nenaskkalay po holení, hned necím namazat?? omlouvám asi za blbej dotaz
Já vyzkoušela snad doopravdy vše, co kde kdo radí, že pomohlo. Mně nepomohlo nic a vždy druhý třetí den se objevily opravdu ošklivé pupínky, které občas přešly až do boláčků. No pohled krásný, kdybych byla chlupatá ke kolenům, tak by to snad vypadalo lépe. Mně pomohl až bikini zastřihovač, což je vlastně holicí strojek s různými nástavci na různou délku. Třísla beru bez nástavce, tj. holím chloupky těsně u kůže. Není to tak pěkné jako holítkem na mokro, nicméně nemám ani pupínek a opravdu když se člověk nedívá z 30 cm, tak to nevidí, kdežto by boláky šly vidět minimálně z kilometru.
@Anonymní píše:
Ehm, ja se vtírnu zakladatelce, když si vyholím třísla, tak mi naskáčou pupínky, jak na ně, aby nenaskkalay po holení, hned necím namazat?? omlouvám asi za blbej dotaz
Já používám olejíček aviril. Je perfektní, ani to potom nesvědí, nevyskáčou pupínky
A co takový ty holící krémy, kdy napatláš krém a setřeš to škrabkou?
Dělá to snad ještě Veet a Opilca. Já to teda nesnáším, neb mi to smrdí a pupence mi naskáčou snad už jenom z toho zápachu, ale zaručeně se s tím neřízneš ![]()
Jinak vosky - au au au.
@Anonymní píše:
po oholeni dezinfikovat..sice to stipe straaasne, ale pupinky nejsu..
@Anonymní píše:
po oholeni dezinfikovat..sice to stipe straaasne, ale pupinky nejsu..
@Anonymní píše:
Holky..je mi to vážně trapný…ale potřebuju do plavek nějak se zkulturnit…a jednou za čas si i „oholím zadek“.. jakože víte jak..ale pokaždý je fakt bojim, že se říznu.. nemáte nějaký chyták, trik jak se holíte vy?![]()
Přijdu si jak puberťačka, ale furt nad tím dumám..
Prosím o zachování anonymity…
už víc jak rok používám pánský holítko gilette mach 3 a od té doby se mi nestalo, že bych se kdekoliv řízla ![]()
@Anonymní píše:
Tak čímkoli se namažeš bude dobré, já kdysi chodila na vosk ke kosmetičce - jen na nohy a ta to mazala Calciem panthotenicem, což jsem začla používat i na třísla a dobrý. Jenže já jsem lempl, ne pokaždý se namažu a pak mám v tříslech pupence
![]()
Zajímavý, že podpaží zůstává OK a to že ho mám tedy daleko citlivější jak třísla.
Holky..je mi to vážně trapný…ale potřebuju do plavek nějak se zkulturnit…a jednou za čas si i „oholím zadek“.. jakože víte jak..ale pokaždý je fakt bojim, že se říznu.. nemáte nějaký chyták, trik jak se holíte vy?

Přijdu si jak puberťačka, ale furt nad tím dumám..
Prosím o zachování anonymity…