Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Já osobně nohy začala cca ve 11-12ti, v podpaží až po tom, co začaly růst chloupky. Dnes jsou některé holky vyspělejší, proto už některá může mít tmavé chloupky, za které se stydí. Pokud nemá tmavé chloupky na nohách, tak bych to zkusila oddálit na co nejpozději, v podpaží opravdu podle toho, jestli už jí nějaké rostou ![]()
@Petule030 ona už má právě všude tmavé a dost, tak zvažuji, zda koupit holení a povolit jí to
@Anonymní píše:
@Petule030 ona už má právě všude tmavé a dost, tak zvažuji, zda koupit holení a povolit jí to
Dovolila bych. ![]()
V tom případě bych to dceři povolila. Aby se nestyděla a necítila se oproti kamarádkám méněcenná. Pro jaký způsob holení se rozhodnete záleží jen na vás. Já osobně bych šla buď do těch Veet krémů, které se jen setřou plastovou škrabkou nebo žiletky ![]()
Jestli má co holit, tak proč jí to zakazovat? Ať se mezi spolužačkama necítí blbě. Holky chtějí být krásné v čím dál mladším věku.
@Anonymní píše:
Holení dívekměla bych dotaz? v kolika se vaše dcerky začaly holit??myslím nohy a v podpaží??dceři je 10let a už se stydí vzít si tílko nebo se i v tělcviku převlékat, tak nevím jestli není brzy ji dovolit holit se
![]()
Je to hodne brzy, ale chapu, ze ji to neni prijemne.. jako dite jsem byla taky brzy chlupata a vadilo mi to.. Ale holit jsem se zacala az ve 13ti..
Díky za názory, tak asi napíšem Ježíškovi o sadu na holení
ne vážně, ona ještě věří na Ježucha a přitom už má chudák cácora i měsíčky
![]()
Holeni mi prijde natolik samozrejme, ze bych vysla diteti vstric hned, jakmile by melo potrebu
Z meho pohledu je to soucast hygieny a je to zcela jina kategorie, nez treba piercing, tetovani, silne liceni.
@Anonymní píše:
Díky za názory, tak asi napíšem Ježíškovi o sadu na holeníne vážně, ona ještě věří na Ježucha a přitom už má chudák cácora i měsíčky
![]()
![]()
Smarjaa, kup ji to hned
prece bys taky nechtela tampony pod stromecek. Tohle je soucast hygieny
jinak asi bych taky koupila nejaky depilacni krem. Ten velky modry Veet s pumpickou ale nekupuj, ten je na jemne chlupy na prd a vetsina toho kremu stejne zustane v piksle. Dobry byval ten sprej Veet Rasera, ten jsem pouzivala jako pubos ja, jen nevim, jestli se jeste prodava
jinak ty spachtle jsou taky k nicemu, ja to sundavala priborovym nozem
ziletky bych asi nechala jako posledni moznost, nerikam ze dcerka je tele, ale ja byla vzdycky aspon na 3× porezana…
Příspěvek upraven 03.10.14 v 00:23
@modrousko píše:
Holeni mi prijde natolik samozrejme, ze bych vysla diteti vstric hned, jakmile by melo potrebuZ meho pohledu je to soucast hygieny a je to zcela jina kategorie, nez treba piercing, tetovani, silne liceni.
Naprosty souhlas ![]()
No hlavně aby byla důsledná, jestli pak nejsou lepší chlupy než takovej ten angrešt, no hodím s ní o tom řeč…já už si to moc nepatujui, ale těma depilačníma krémama, pak ty kratší chlupy už nešli tak dobře dolů ne, jestli nebude lepší žiletka ![]()
@Anonymní píše:
určitě bych povolila, zvláště když má tmavé chloupky. Chce se líbit…lepší aby se holila než aby byla poslední ve třídě co se neholí a smějí se jí, je to smutné, ale stává se.
Po ziletce rostou na lytkach chlupy jeste vic. Nemate doma depilator, ze by jsi ji to naucila s tim…a podpazi urcire holit-at se ji nesmejou-deti jsou nekdy dost zle…
Když si řekla, šly jsme koupit holení, aby nepoužívala tatínkův holicí strojek(používá ten klasický na žiletku), aby se mi nepodřezala. zatím teda jen podpaží.