Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
muj syn dlouho nemluvil a pak se zjistilo, ze ma kratkou uzdicku, takze byl na strihani. Ja jako mala mivala problem, dyz jsem jedla zmrzku, pak me bolel jazyk, ale castym cvicenim se to da zlepsit, uzdicka se natahne
. Jinak strihani je vterina, trocha krve na to led a hotovo
Synovi taky stříhali, jako kojenci. Zkuste se zeptat, jestli by mu to udělali i v dospělosti. Škoda přijít o potěšení. ![]()
No nevím, jestli chlap půjde dobrovolně pod kudlu jen kvůli orálu… ![]()
To není nic dramatickýho - píchne injekci (umrtvení), fikne nůžkama a během půl minuty je po všem. Aspoň u syna to tak bylo.
U dospělého chlapa to drama bude… ![]()
Já osobně bych do toho ale z tohoto důvidu taky nešla.
S malým jsme byli na stříhání uzdičky v 6 měsících. Jen jeden střik umrtvujícího banánového spreje, pak šmik, skoro žádná krev a slzičky žádný, ani to nepostřehl. Prý se to u dospělých taky běžně dělá, já bych se na to zeptala. Jednou pro vždy bude pokoj. Cvičení asi taky pomůže, ale bude to docela otrava, ne?
Přesně, rekonvalescence nulová, všechno dělal jako vždycky. Bylo mu teda pár měsíců, takže asi nedělal všechno co tvůj přítel.. ![]()
Vidím, že zákrokem na uzdičce u syna asi v 5 týdnech života jsem ho snad ušetřila aspoň jedné peripetie do budoucna
. Ale vážně, u syna to byl banální výkon bez umrtvení, jen minišmik, ale ta uzdička byla slabounká blanka, u dospělého je tužší, tudíš se to lehce opíchne a pak taky minišmik. Musím říct, že jestli je orál jediná činnost, u které to přítelovi vadí, tak je kádr, že na to chce jít (nebo to ještě neví a už je objednaný
?).
Já na tom byla cca ve 13ti a uplně v poho akorat po odeznění umrtvováku to trochu bolelo
známá na tom byla ted v 35ti a ani ji to po odeznení umrtvováku nebolelo
a je to záležitost pár minut ![]()
Ja mam u syna taky podezreni na kratkou uzdicku…rozhodne to ma jiny nez dcera. Tak snad to casem rozcvici, myslela jsem ze problemy to dela u sani (to je zatim dobry) a pak pri vyslovnosti, tohle by me teda nenapadlo
.
@araminta píše:
No tak to je super, ze i cvicenim se to natahujeprotoze na strihani jit nechce ( asi je mu to blby jit za doktorem
Koukám, že už nejsi anonym
Třeba ho dokážeš přemluvit na návštěvu lékaře. Držím palce.
Nechci tu být za rýpalku, nebo tak…kolik je partnerovi? Pokud už má pár let zkušenosti s orálním uspokojováním, tak se asi nedá moc očekávat, že by se mu ještě natáhla na tolik, aby ho pak jazyk nebolel, ne…u nás je to občas s bolestí jazyka podobně, akorát je to tím, že já jsem asi moc náročná no ![]()
Tak doufám, že vám to klapne ke spokojenosti obou ![]()
Ahojte, rada bych se vas zeptala na intimni dotaz ( hrozne se u toho cervenam
proto anonym ) - jedna se o delku partnerova jazyka. Muj pritel me dokaze krasne uspokojit usty, ale pak ho druhy den priserne boli jazyk 
tak je mi to vzdycky lito a mrzi me to ze tak trpi
, protoze ja oral fakt miluju (asi vetsina ženskych
)
… Chci se zeptat jestli ma nekdo doma podobny problem? a take jestli nekdo nema zkusenosti s nastřihnutím „uzdičky“ dole u jazyka
?

Ma ho totiz ze spodu hodne prirostlej k puse, tim padem proto je i kratsi