Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem
,
v poslední době se mi zdá, že se tu roztrhl pytel s diskuzemi, ve kterých si stěžujete, nebo spíš stěžujeme (já někdy taky
) na své partnery. Čtu si je a je mi z nich kolikrát na jednu stranu ouzko a na druhou si říkám, že na tom s tím svým vlastně nejsem tak špatně, že je vlastně docela zlatý
. Proto bych ráda pro odlehčení založila diskuzi s opačným tématem - Co se vám na vašich partnerech líbí? Za co je milujete? Proč si jich vážíte? Co dělají vážně skvěle? apod.
A abych hned začala
. Můj partner je skvělý, protože mě má rád takovou, jaká jsem. Většinou snáší moje nálady, dokáže mě rozesmát, je to bavič, co má rád lidi, vydělá peníze a všechny je přinese domů, abych s nimi naložila podle uvážení. Každý den ráno vstává (celkem bez řečí, i když někdy s obličeji
), když vstávají kluci a jde jim chystat snídani, a dneska třeba celý den vařil a ještě šel s námi odpoledne na procházku. Někdy ho mám plné zuby, protože taky dovede být otřesný
, ale kdo není
. Mám ho moc ráda a jsem fakt šťasná, že jsme se našli
.
Doufám, že se i ostatní podělíte o zkušenosti s vašimi fajn muži
.
Muž mi toleruje vysedávání na emiminu
Mám bezva chlapa, děti mají skvělého tátu. Jasně a stručně
![]()
Mám skvělýho manžela, co miluje mě i našeho syna. Je to pro mě ten nejlepší chlap pod sluncem ![]()
Tak to je moc pěkná diskuze…chválím zakladatelko
![]()
Dneska mě můj přítel docela dost vytočil…takže zrovna nemám moc chuť ho chválit
ale z větší části, za to můžu asi já a má žárlivost
![]()
Ale pokud bych ho měla pochválit.....tak se nikde nesmíká, s kamarádama si popije tak 1×, max 2× měsíčně, je starostlivý, milující a skvělý táta, dokáže mě rozesmát a pobavit…všechny své peníze donese domů a investuje je do nás…když chce, tak umí vymyslet opravdu krásné překvapení…
a taky nesmí chybět pochvala …asi víte čeho ![]()
Mám chlapa, který za mnou stojí, podporuje mě v tom co dělám, spolu jsme toho dost dokázali a máme se skvěle po všech stránkách, víc k tomu říkat nemusím ![]()
Mám skvělého manžela, už 11let i s chozením 22let, holky mají bezvadného tátu, stará se o nás, má nás rád, věnuje se nám, je prostě skvělý a já ho miluju.
Mám taky moc ráda svého partnera a za nic na světě bych ho nevyměnila ![]()
Nejradsi mam na svem muzi, ze si me vzal, ackoliv neumim a nebavi me varit a co jsme spolu (skoro 6 let), tak vari stale on. ![]()
Ale samozrejme i to, ze me umi rozesmat, nedokaze se na me zlobit dele nez 5 minut, toleruje moje nakupovaci manie, ma me rad i nenamalovanou v roztrhanych teplakach…Tech veci je spousta a je dobre si je obcas pripomenout.
Super diskuze. ![]()
Taky mam skveleho manzela, ktery me a naseho syna miluje, stara se o nas, rozesmeje me po kazde, je moc a moc tolerantni a to s mou vybusnou naladou neni jednoduche, donese mi vsechny penize a sex je uzasny ![]()
Můj manžel je skvělý, protože jsme pro nej to nejdůležitější na světe, bez kecu úklizi každy týden koupelnu a denne vynáší koš. S malým taky vstava on (kromě víkendu kdy se stridame) a koupani je taky jeho vysada. Nepije, nekouří, volný čas trávi a nama. Je mi podporou a nezarli na moje uspechy. Dokáže se o malého postarat uz od miminka, nemela bych zadne starosti kdybych musela třeba na týden odjet. Je hrozne zodpovědný a jsem si jista, ze by se o nad kdykoli dokazal postarat.
A je úplne úžasný v oralnim sexu:) (dobry je všem, ale v tomhle vyloženě exceluje
)
Ahoj, jsem ráda, že nejsem sama.. Musím říct, že mě taky překvapuje, jak jsou lidi spolu nespokojení..
S manželem jsme 7let, z toho 6let spolu bydlíme a manželé jsme 2,5roku.. Dítě čekáme teprve první, takže nevím, jestli můžu s jistotou tvrdit to, co chci napsat, ale momentálně to tak cítím..
Můj manžel samozřejmě má mouchy, ale kdo ne? Snad každým dnem cítím, že ho miluju čím dál víc. Je pro mě obrovskou oporou a byl snad od začátku. Pomáhal mi dokončit VŠ, postavit se na nohy, když jsem nemohla najít práci, začít v nové práci, sdílel se mnou všechno.. Není nic, co by o mě nevěděl.. Je inteligentní - umí se bavit s traktoristou stejně plynule jako s lékařem.. Rozumí technickým vymoženostem dnešní doby, stejně jako základním principům přírody.. Umí uvařit, umí vyžehlit, umí rozdělat oheň.. Když mi není dobře, neváhá zamést nebo umýt nádobí..
Navíc je to pro mě ten nejkrásnější chlap na světě - nějakej Bred Pitt nebo David Beckham jsou oproti němu úplný nuly..
Vím, že po narození miminka se hodně změní, ale věřím, že se to změní k lepšímu - pokud to ještě jde…
Snad mě neodsoudíte za to, že se opovažuju teprve po 7letech vztahu říkat takové věci, ale myslím, že jsem našla toho nejúžasnějšího chlapa na světě.. ![]()
To je krásná diskuse ![]()
Konečně si člověk počte i o tom, že ta láska fakt někde ještě funguje
![]()