Intimní problém - boule vedle klitorisu

Anonymní
12.12.12 19:17

intimni problem s velkým M.

Dobrý večer, snad mě poradíte :hug:
Vedle poštěváčku :oops: na pravé straně nahoře jsem si nahmatala před časem bouličku, nejprve byla malá jako hrášek ale roste, je to takový nepříjemný pocit, když se jí dotýkám, jde jakoby do hloubky je tvrdá ale nebolí.
Omlouvám se za anonimitu, je to pro mě velice choulastivé a citlivé téma :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
12.12.12 19:21

Doktora??? 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
12.12.12 19:22
@Anonymní píše:
Dobrý večer, snad mě poradíte :hug:
Vedle poštěváčku :oops: na pravé straně nahoře jsem si nahmatala před časem bouličku, nejprve byla malá jako hrášek ale roste, je to takový nepříjemný pocit, když se jí dotýkám, jde jakoby do hloubky je tvrdá ale nebolí.
Omlouvám se za anonimitu, je to pro mě velice choulastivé a citlivé téma :oops:

Já ti poradím jediné, zajdi si k mudrovi :nevim: :nevim: Pokud to roste, tak by byla konzultace s mudrem na místě. Já nevím jak ostatní, ale já co se týče různých bouliček, tak jsem ve střehu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
12.12.12 19:22

Tak jednak doktora, to je jasný. Teoreticky to může být třeba genitální bradavice…
A nějak nechápu problém s velkým M :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.12 19:25
@Seizdra píše:
Doktora??? 8o :roll:

to se právě stydím :oops:,nedokážu si představit, že si lehnu na to lehátko a on mě bude prohmatávat a hledat tu bouličku

• Citovat
  • Upravit
Caty
12.12.12 19:27

Zakladatelko, kolik ti je? Pokud jsi mladá a u doktora jsi ještě nebyla, myslím ženského, tak si zvol lékařku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.12 19:29
@Anonymní píše:
to se právě stydím :oops:,nedokážu si představit, že si lehnu na to lehátko a on mě bude prohmatávat a hledat tu bouličku

Takže raději se budeš nervovat a psát na net? Měla jsem nedávno taky problém dole, musela na konzultaci i na onkogynekologii a ani nevíš jak se mi ulevilo, když mi řekl, že to není nic vážného. Já radím vykašlat se na stud a valit k lékaři.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.12 19:29
@Dice píše:
Tak jednak doktora, to je jasný. Teoreticky to může být třeba genitální bradavice…
A nějak nechápu problém s velkým M :lol: :think:

Protože jsem nevěděla jak to jinak napsat když tam je dotazů na rúzné problémy hodně moc a pořád mě to psalo, že mám vložit jiné téma nebo co, že podobný téma již existuje atd. :roll:

• Citovat
  • Upravit
487
12.12.12 19:30

Já se teda doktorů bojím, ale s tímhle bych letěla hned! A bylo by mi fakt jedno, jestli si budu připadat trapně. Běž 8) Jsou horší věci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
12.12.12 19:31
@Anonymní píše:

a tak co jako čekáš.. jde o tvoje zdraví.. to radši budeš čekat až ti za pár měsíců diagnostikují rakovinu.. pak se stydět nebudeš, až do tebe bude štouchat ne jeden doktor ale celý operační sál?? holka utíkej k doktorce, dokud to máš v zárodku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
12.12.12 19:33

Klíd :hug:
Tahle partie je hodně zásobená žlázkama a někdy se stane, že se nějaká ucpe.
Mě se to stalo v těhu, taky jsem kuličku „našmátla“.
Akorát, jak jsem si to mačkala, tak v tom ruplo a pak se to vstřebalo. Potom jsem to probrala s gyndařkou a že se to stane.
Prohlídla, řekla, že už tam nic není a byl pokoj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.12 19:36
@Caty píše:
Zakladatelko, kolik ti je? Pokud jsi mladá a u doktora jsi ještě nebyla, myslím ženského, tak si zvol lékařku.

Je mě 17let, na ginekologii jsem už byla, mám doktora ale mě to přijde takové trapné, budu si připadat jak hipochondr :oops:nevím jak mu říct,,podívejte pane doktore, tady mám nějakou bouličku, tak si jí nahmatejte nebo co? :oops: já nevím, já by jsem radši počkala :oops:

• Citovat
  • Upravit
Kettlery
12.12.12 19:40

Hele, neblbni. Ja bych teda necekala ani den. Pretrpis si trapnou prohlidku a pak to budes moct uz naporad pustit z hlavy. Nezni to lakave? :palec:

• Citovat
  • Upravit
209
12.12.12 19:45

Já to měla taky, mačkala jsem si to a časem to prasklo. A bylo to pryč, už jsem to měla 2×. Četla jsem, že to můžou dělat žlázky, že to občas udělají.

Příspěvek upraven 12.12.12 v 19:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucyhavirov@seznam.cz
12.12.12 19:45

Já bych taky šla hned k doktorovi-nikdy nevíš co to může být a radši přijít včas, a stydět se nestyd´jsou to doktoři ti toho už viděli, zajdi si tam a pak budeš mít klid a nebudeš stresovat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa