Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@veria jiné náznaky právě nejsou, jen prostě toto… Sexualita a náboj mezi námi je nula (i z mé strany)…před těhotenstvím sex několikrát týdné, po porodu několikrát do měsíce… Tak akorát… Nevím no, ale otevřít to téma doma se bojím. Zaklad.
No pockej, zajem i z tve strany nula a divis se, ze nic neni? Ted tomu nerozumim ![]()
Tak může se to stát, coby ne. U nás tomu bude skoro 5 měsíců ![]()
Pokud toho má moc v práci a je unavený, jak fyzicky tak psychicky, tak se nemáš čemu divit. Zbývá ho jen svést ve chvíli, kdy vypadá nejvíc odpočatý, ono čím déle sex není, tím menší je na něj chuť, takže postupně ani jeden to nebudete potřebovat, což není ta správná cesta (věř mi, vím, o čem mluvím
)
@beruska9 píše:
No pockej, zajem i z tve strany nula a divis se, ze nic neni? Ted tomu nerozumim
Já jo, ono když opakovaně na to není žádná reakce, tak už to člověka prostě přestane bavit se ztrapňovat.
Je vikend, takze bych nasla spravnou dobu a nenucene se ho narovinu zeptala,..Podle reakci taky uvidis, a sam ti i treba rekne ze je toho na nej moc treba
Nejaky problem tam bude, jaky to vi jen on
@beruska9 píše:
@Fjodorka : jo takhle…to by davalo smysl.
Ale zase netrvá dlouho a člověk to stejně zase zkusí
Ale je to méně a méně často, protože je to fakt frustrující. To si raději s partnerem dobře popovídám ![]()
@Anonymní píše:
Máme to doma stejně, moc mě to mrzí. I jsem si myslela/myslím, že má jinou…když jsem se ho zeptala, řekl, že ho „to“ už nebaví…syna má, tak co…
![]()
Mno taky mě napadlo, syna už má, já druhé nechci, tak že by to mohlo být ono… Ale… Furt ve mě hlodá ‚třetí oko‘…
@veri3110
Taky právě pátrat nechci, jen chci znát názor někoho, kdo se s tim setkal
Zaklad.
@beruska9
Jak je tu již psáno, naznačíš jednou, pětkrát a po desáté tě už také chuť přejde…
@Fjodorka
Bereš mi slova z úst… Hezky jsi to vystihla! Přesně tak ‚to vidím já‘…
No jedeme na víkend pryč, nebudu si kazit náladu, ale…
Může být psychicky a fyzicky vyčerpaná, je na vysokém postu, kde je ‚nový‘, takže TOMU rozumím, ale jak říkám, tohle začalo už když v té práci ješte nebyl, no…
Achjo
Zaklad.
@Anonymní píše:
@beruska9
Jak je tu již psáno, naznačíš jednou, pětkrát a po desáté tě už také chuť přejde…@Fjodorka
Bereš mi slova z úst… Hezky jsi to vystihla! Přesně tak ‚to vidím já‘…
No jedeme na víkend pryč, nebudu si kazit náladu, ale…
Může být psychicky a fyzicky vyčerpaná, je na vysokém postu, kde je ‚nový‘, takže TOMU rozumím, ale jak říkám, tohle začalo už když v té práci ješte nebyl, no…
Achjo
Zaklad.
To může být dlouhodobější. Můj muž má dlouho dvě práce, kdy má na spánek sotva pět hodin a tak dva volné dny v měsíci, které prospí. Ještě před rokem měl dost elánu i na sex, teď už prostě nemá, i když je vše stejné, ale ta dlouhodobá zátěž už si vybírá svou daň ![]()
Takže to klidně může být něco podobného, vůbec nemusí jít o žádnou milenku.
@Fjodorka také jsme nikdy nebyli žadní sexuchtivci extrémní, ale byl mezi námi ten ‚náboj‘… A milovali jsme se, kdy jsme chtěli a kde jsme chtěli…
Cos myslela tímto?! ono čím déle sex není, tím menší je na něj chuť, takže postupně ani jeden to nebudete potřebovat, což není ta správná cesta (věř mi, vím, o čem mluvím ) - co se pak děje?!
Ale holky, jako by to manžel věděl, dnes se přišel ‚pomazlit‘… Fakt jsem koukala…! Bože, ať je to opravdu jen tou únavou… Budu chvíli naivní ![]()
Zaklad.
Únava vliv samozřejmě má, ale může to být prostě i z důvodů, které nezná ani on. Já mívám období, kdy se mi vůbec nechce, nemám na to ani pomyšlení a kdybyste mi položily dotaz proč, odpověď prostě neznám. Jindy se mi zase chce skoro „pořád“ a proč tomu tak je, nevím zrovna tak. To jen k tomu, že na každou otázku nemusí nutně existovat jasná odpověď. Existuje pak taky během dne se pravidelně měnící hladina testosteronu atd.
No napadá mě milenka, taky pokud jsi třeba nepřibrala nebo ho něčím nezklamala a dusí to v sobě. Byl u porodu?
@Heinich
hezky napsáno
@zoidberg nepřibrala, nic takového, co se týče horšího vzhledu… Že bych něco udělala, také si vědoma nejsem a porod jsem měla císaře, takže nebyl a taky je v tomto ‚normální‘, nehroutí se, když by měl podat kýbl, kdyby mi bylo zle
![]()
Ale o víkendu ZMĚNA! Asi tu byl nebo mu to někdo vykecal
nevím… Ale vrátilo se to (asi ho milenka nechala
)
Zaklad.
@Anonymní píše:
@Heinichhezky napsáno
@zoidberg nepřibrala, nic takového, co se týče horšího vzhledu… Že bych něco udělala, také si vědoma nejsem a porod jsem měla císaře, takže nebyl a taky je v tomto ‚normální‘, nehroutí se, když by měl podat kýbl, kdyby mi bylo zle![]()
![]()
Ale o víkendu ZMĚNA! Asi tu byl nebo mu to někdo vykecal
Zaklad.nevím… Ale vrátilo se to (asi ho milenka nechala
)