Jak vyžít s dítětem?

Anonymní
21.3.14 17:15

Jak vyzit s ditetem?

Jsem ve spatne situaci.Otec meho ditete zije s nami a pije.Mame male ditko.Ted mi zacne rodicak.Rada bych se otce ditka zbavila. Bydli u me v byte. Jenze nevim jak vyziju sama s ditkem Alimenty kdo vi jestli bude platit. Urcite se bude mstit. Nemam narok na prispevek na bydleni jelikoz byt je na uver. Nevim co delat. Nevim jak najit nekoho kdo by sel bydlet ke me.Byt s energiemi cini 10500.Mam jeste pujcku na nabytek 1500.Takze 12000 vydaje a rodicak 6800.Pritel je na me sprosty. Zatim z toho dite nema rozum.Chci to utnout dokud je cas. Jenze ty penize…K rodicum jit nemam kam. Puvodne jsem myslela ze to vydrzim a rozchod zrealizuju az pujdu do prace.Ale to je za dlouho. Nevim si rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66859
21.3.14 17:16
@Anonymní píše:
Jsem ve spatne situaci.Otec meho ditete zije s nami a pije.Mame male ditko.Ted mi zacne rodicak.Rada bych se otce ditka zbavila. Bydli u me v byte. Jenze nevim jak vyziju sama s ditkem Alimenty kdo vi jestli bude platit. Urcite se bude mstit. Nemam narok na prispevek na bydleni jelikoz byt je na uver. Nevim co delat. Nevim jak najit nekoho kdo by sel bydlet ke me.Byt s energiemi cini 10500.Mam jeste pujcku na nabytek 1500.Takze 12000 vydaje a rodicak 6800.Pritel je na me sprosty. Zatim z toho dite nema rozum.Chci to utnout dokud je cas. Jenze ty penize…K rodicum jit nemam kam. Puvodne jsem myslela ze to vydrzim a rozchod zrealizuju az pujdu do prace.Ale to je za dlouho. Nevim si rady.

To u příspěvku na bydlení není relevantní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
21.3.14 17:18

A chlap pracuje? Nebo se fláká doma?

• Citovat
  • Upravit
3491
21.3.14 17:19

Zakladatelko, odkud jsi? Klidne napis SZ. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
21.3.14 17:21
@blecha72 píše:
To u příspěvku na bydlení není relevantní.

chces rict, ze kdyz si koupit byt na hypoteku, tak mi stat na tu hypoteku bude prispivat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
21.3.14 17:22
@Ali-Ali píše:
chces rict, ze kdyz si koupit byt na hypoteku, tak mi stat na tu hypoteku bude prispivat?

To určitě ne! Nato zapomeň. Bude ti tak přispívat na náklady na bydlení.

• Citovat
  • Upravit
Any11
21.3.14 17:23
@Ali-Ali píše:

Ne, tak daleko jsme nastesti jeste nedosli. :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.14 17:23

@blecha72 Na socce mi rekli ze hypo se nepocita do vydaju a ani fond oprav. Takze nedosahnu na to.

• Citovat
  • Upravit
karfice
21.3.14 17:25
@Anonymní píše:
@blecha72 Na socce mi rekli ze hypo se nepocita do vydaju a ani fond oprav. Takze nedosahnu na to.

Tak dolož zálohy na vodu, el, plyn, celkový nájem a uvidíš.
Ale tak daleko jsme to fakt nedotáhli, že by nám stát přispíval na hypotéku :zed:
To bych si jí pak vzala taky a chtěla po státu, ať mi platí bydlení, hypo, půjčky a další kokotinky.

• Citovat
  • Upravit
24798
21.3.14 17:25
@Ali-Ali píše:

Na hypotéku ne… Ale pokud budou nízké příjmy a vysoké výdaje (elektřina, plyn…), tak prostě normálně dostaneš příspěvek na bydlení - a je jedno, jestli bydlíš ve svém s hypotékou, nebo v nájmu.
Druhá věc je, že pokud platíš hypotéku, máš většinou tak vysoké příjmy, že na příspěvek nedosáhneš… a když náhodou jo, stejně příspěvek tu hypotéku nepokryje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.3.14 17:26
@Anonymní píše:
Jsem ve spatne situaci.Otec meho ditete zije s nami a pije.Mame male ditko.Ted mi zacne rodicak.Rada bych se otce ditka zbavila. Bydli u me v byte. Jenze nevim jak vyziju sama s ditkem Alimenty kdo vi jestli bude platit. Urcite se bude mstit. Nemam narok na prispevek na bydleni jelikoz byt je na uver. Nevim co delat. Nevim jak najit nekoho kdo by sel bydlet ke me.Byt s energiemi cini 10500.Mam jeste pujcku na nabytek 1500.Takze 12000 vydaje a rodicak 6800.Pritel je na me sprosty. Zatim z toho dite nema rozum.Chci to utnout dokud je cas. Jenze ty penize…K rodicum jit nemam kam. Puvodne jsem myslela ze to vydrzim a rozchod zrealizuju az pujdu do prace.Ale to je za dlouho. Nevim si rady.

prodej byt a vypadni od tama… to by bylo první, co bych udělala :think: nebo jestli hypo není na Tvoje jméno, tak se jen odstěhovat.. s takovým juzkem neztrácej čas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
21.3.14 17:26

Má otec dítěte práci? Pití mu dovoluje chodit do práce střízlivý? V každém případě bude mít vyživovací povinnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.14 17:28

@karfice Pracuje to jo.Dela i prescasy. Penize mi dava skoro vsechny.Ale ob den jde na pivo. Vychlasta 3 az 5 piv a nekdy 2 vodky.Me stve to ze spolu skoro nejsme.Bud maka nebo je v hospode.Doma se naji a chrape.Jen vykendy je doma.To uklizi, vari s malym si hraje a nepije.Uz me to nebavi

• Citovat
  • Upravit
4214
21.3.14 17:30
@Anonymní píše:
@karfice Pracuje to jo.Dela i prescasy. Penize mi dava skoro vsechny.Ale ob den jde na pivo. Vychlasta 3 az 5 piv a nekdy 2 vodky.Me stve to ze spolu skoro nejsme.Bud maka nebo je v hospode.Doma se naji a chrape.Jen vykendy je doma.To uklizi, vari s malym si hraje a nepije.Uz me to nebavi

než jste si pořídili mimčo tak ti nevadilo, že chodí do práce a do hospody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.14 17:34

@Janiiska Vadilo ale ne tolik. Navic mel dobrou naladu kdyz si dal par piv.Ted jen brbla a ma kecy typu ze nevi jak to zvladne-nas zabezpecit. A co kdyz umre kdo se o nas postara.Driv to byl optimista ted je z nej hromadka nestesti. Celkove se zmenil. Porad narika ze je malo penez.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky