Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
možná to vyzní blbě, ale už jsem docela nervozní.
Včera muž normálně odjel do práce (vlakem, dělá v Praze, takže 80 km od domova, jezdí denně), pak jsme spolu několikrát mluvili po telefonu a říkal že poede normálně domů. Volala jsem asi kolem deváté večer, pak ještě v půl jedné v noci, telefon zvonil, ale nevzal to. Rano doma nebyl a telefon uz má vypnutý. Na mail, který jsem mu poslala na firemní adresu, zadna odpoved. Vubec nevim, co mám nebo nemám dál dělat. Jsem od přírody katastrofik a už se mi hlavou začíná honit kdeco, i když se snažím na to nemyslet. Taky máme dvě malé děti, kterým už to bude večer taky divné, kde je. Co by jste dělali na mém místě? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No, tak to jsi jeste v klidu ![]()
co volat do prace? nejakeho kolegu?
No to je prave potiz. Na kamarada nemam cislo, neb to stare mu zrusili a na kolegy z prace taky ne. Vetšinu kamarádů má tady u nás, na ty pražské nemám kontakty.
Když víš, kde pracuje tak se snad dá docela běžně najít kontakt na recepci, personální…
@Kristl80 tak to já už bych dávno volala k chlapovi do práce, nebo jeho kolegům, na služební mobil atd.. ![]()
Jéé tak to já už bych byla pěkně nervozní a už dávno něco podnikla
Po 24hod. bych to hlásila na policii. Nějakou pevnou snad v práci mají, ne?
tak může mít mobil vybitý, jestli třeba nemá nabíječku, ale jinak bych snad už volala firmu a co se dá.
Tak to já už bych dávno zalarmovala kdekoho. V práci na pevné nikdo nic neví? Každopádně bych zkusila obvolat jeho známé a tak a pak klidně informativně ztavolat na policii. Pokus nejsi zvyklá, že by někde takhle bez ohlášení zůstával, tak bych z toho byla hodně nervózní. Ale nechci tvé myšlenky ještě zhoršovat.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat