Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj…
chci znát Váš pohled… Prosím o zachování anonymity…
Jsem pár let vdaná, bez větších problémů, máme malé dítě… Teď poslední 2 měsíce ‚najednou‘ žádný sex… Bez příčiny, bez hádek, bez důvodu… Pusa 2× denně, když přijde z práce a než jdem spát a to je tak co se týče intimna všechno…
Jsem z toho zoufalá a samozřejmě vymýšlím ‚všechno možné- proč‘.
Zkoušela jsem to ze vtipu nadhodit, kdy bude a nebude… Vźdycky řekne, zítra… Až bude klid… A furt nic…
Měnil práci, takže teď chodí domu orvanej, ale…
Má jinou?!
promiň, ale co se manžela otevřeně zeptat, normálně si spolu promluvte. Tady se stejně bude jen spekulovat, neznám tebe, neznám tvého muže, takže těžko soudit, jestli má jinou, jestli má opravdu tak náročnou práci nebo jestli třeba nemá zdravotní problém. Sedněte si spolu s promluvte si, bez vtipkování.
Tak když vidím, že chodí domů z práce stahaný, tak bych se ho neptala, ani ve srandě, kdy bude sex, ale popovídala si s ním u večeře o tom, jestli je v nové práci spokojený, jestli toho nemá moc, jak tu změnu vnímá. Milenku bych do toho minimálně pro teď netahala
@SussieS o práci si samozřejmě povídáme a novou práci má až teď nově… Tak vážně nevím… Zaklad.
Zakladatelka chce slyset vas nazor, ne, ze to mate vedet…
Zakladatelko: zde asi plati duveruj, ale proveruj… Muze nekoho mit, ale samozrejme taky nemusi… Musite si o tom promluvit… Hrat roli tam muze jak nova prace, tak male dite, tak treba neco, cos mu rekla-nerekla…
Hm… Zlom vaz
@SussieS píše:
Tak když vidím, že chodí domů z práce stahaný, tak bych se ho neptala, ani ve srandě, kdy bude sex, ale popovídala si s ním u večeře o tom, jestli je v nové práci spokojený, jestli toho nemá moc, jak tu změnu vnímá. Milenku bych do toho minimálně pro teď netahala
ja bych se ho zeptala, proc neni sex, jestli je to praci. On odpovi a oba budou spokojeni. Ptat se vtipem na vaznou vec, nevim nevim ![]()
Osobni nastesti nikoliv, ale z okoli. Jak často jste spolu spali pred tim? Je to podezřele pokud najednou z ničeho nic utrum se sexem. Vsimej si i jiných signálu ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj…
Jsem pár let vdaná, bez větších problémů, máme malé dítě… Teď poslední 2 měsíce ‚najednou‘ žádný sex… Bez příčiny, bez hádek, bez důvodu… Pusa 2× denně, když přijde z práce a než jdem spát a to je tak co se týče intimna všechno…
Zkoušela jsem to ze vtipu nadhodit, kdy bude a nebude… Vźdycky řekne, zítra… Až bude klid… A furt nic…
Má jinou?!
Nezlob se ale to je dotaz jak od slepice… Místo toho, aby jsi se zeptala svého muže v čem je problém, tak tady založíš diskusi a budeš spekulovat s cizimi lidmi, kteří tvého partnera vůbec neznají… Zeptej se svého partnera a víš to hned kde je problém
Myslíš ze se k milence přizná? Tim bych si nebyla tak jista ![]()
Ale jinak souhlas nema cenu tady o tom diskutovat.
@veria jiné náznaky právě nejsou, jen prostě toto… Sexualita a náboj mezi námi je nula (i z mé strany)…před těhotenstvím sex několikrát týdné, po porodu několikrát do měsíce… Tak akorát… Nevím no, ale otevřít to téma doma se bojím. Zaklad.
@Anonymní píše:
@veria jiné náznaky právě nejsou, jen prostě toto… Sexualita a náboj mezi námi je nula (i z mé strany)…před těhotenstvím sex několikrát týdné, po porodu několikrát do měsíce… Tak akorát… Nevím no, ale otevřít to téma doma se bojím. Zaklad.
tak ho neotvírej a nepátrej! Když se dozvíš, že jinou má, co budeš dělat? Já už bych rozhodně nepátrala po něčem, co vědět nechci.
@Anonymní píše:
Ahoj…
Má jinou?!
Máme to doma stejně, moc mě to mrzí. I jsem si myslela/myslím, že má jinou…když jsem se ho zeptala, řekl, že ho „to“ už nebaví…
syna má, tak co…
![]()
Ahoj…
Má jinou?!