Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cenarius Takže pokud třeba pokladní něco špatně namarkuje, tak se na to při inventuře přijde. Ale v obchodech jako je Lidl, Kaufland, Tesco a podobně, se asi těžko přijde na to, kdo to byl, že?
@Anonymní píše:
@Cenarius Takže pokud třeba pokladní něco špatně namarkuje, tak se na to při inventuře přijde. Ale v obchodech jako je Lidl, Kaufland, Tesco a podobně, se asi těžko přijde na to, kdo to byl, že?
Přijde se na to, že to chybí. Dohledávat, kde přesně se co ztratilo, již není v silách inventurního týmu.
@Anonymní píše:
však neboj oni si nový pokladní umí pohlídat
Ve velkých prodejnách jsme dělali inventůru průběžně a jednou ročně kompletně celého obchodu. Někde se dělala naslepo, někde s daty kolik čeho má být.
@ka2ka píše:
to fakt v těchto řetězcích není
Opravdu? Já jen, že inventury dělám a jezdí se po 3 měsících i do těchto velkých řetězců ![]()
@kakuja píše:
Opravdu? Já jen, že inventury dělám a jezdí se po 3 měsících i do těchto velkých řetězců
zajímavý no tak jsi nikdy nejezdila do řetězců kde jsem dělala
Jezdíme Tesco, globus, penny, Kaufland
tyhle velký obchody si objednávají firmu, která jim to udělá.
@kakuja píše:
Jezdíme Tesco, globus, penny, Kauflandtyhle velký obchody si objednávají firmu, která jim to udělá.
jo jednou u nás taková firma byla víckrát jí nepozvali
ale i tak se tam dělala inventura jednou do roka
Holky, jak často se dělá inventura v obchodě? Myslím třeba Lidl, Kaufland a podobně.