Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Být vámi to ještě zkusím jednou na ty české, případně slovenské weby, jestli už tam ty inzeráty nemáte, nebo už jsou zapadlé někde hluboko mezi staršími inzeráty. Ono štěňata s PP v blízké době k odběru nejsou nic tak častého, alespoň u některých plemen (nevím, jak je na tom to vaše). ![]()
A přesně by jsis to představovala jak? Když zabrehne nepapirovka. Tak štěňátka mají utopit? Aktualizuj si inzerát. A napis cenu. Nesnáším inzerce s cenou dohodou. Proste udej cenu. Přeci víš, co za ne chceš ![]()
@klamonožka píše:
Být vámi to ještě zkusím jednou na ty české, případně slovenské weby, jestli už tam ty inzeráty nemáte, nebo už jsou zapadlé někde hluboko mezi staršími inzeráty. Ono štěňata s PP v blízké době k odběru nejsou nic tak častého, alespoň u některých plemen (nevím, jak je na tom to vaše).
a máte prosím doporučení na sk weby? Předchozí vrhy jsem si vybírali nové páničky, aby se prckové měli co nejlépe hlavně né do bytu apod…
Pokud prodáváš štěňata s papírem, předpokládám, že nebudou úplně levný a taky že je nechceš dát jen tak někomu. Tudíž opravdu nechápu, proč to inzerujes zrovna na takových fórech. Zkus nějakou pejskarskou skupinu ideálně té rasy, tam i kdyby nikdo nechtěl, tak te třeba nasmeruji. Nebo se poptej na cvičáku, výstavách, soutěžích nebo nevím kam všude se s těma psala chodí.
Jste v ,,nějakém klubu chovatelů těch vašich psíků,,? Tcháni mají chovnou stanici Leonbergerů a určitě poslední dva vrhy už měli problém udat. Pomáhala jim nějaká paní z ,,toho klubu,, Šli potom i s cenou dolů, protože čím déle jim doma štěňata ležela, tim klesala cena.
Ještě bych si zkontrolovala inzerát. Protože jestli tam píšeš, že máte k prodeji třetí vrh štěňatů, tak se nedivim, že se ti ozývají jen pochybní zájemci. Já bych se takovému inzerátu vyhla obloukem, nevěřila bych vám, že skutečně nabízíte zdravé psy s PP. Ona ta forma, pravopis a podobné základy, to dělá hodně.
@chaela proč by nemohla? Když jsem já hledala pejsky pro nás, tak jsem také hledala na těchto webech. Abych psala každé chovce a čekala na vyjádření o vrzích, no tak to raději mrknu na aktuální inzeráty. Však je to každého věc. I na bazoši inzerují chovatelé.
Zakladatelko spíš každý nechce jít úplně do zálohy. Ve finále to dost často vypadá tak, že jeden večer koukají po psech a druhý den by pro něj nejraději jeli. ![]()
@Bublli no upřímně pokud všude píšeš třetí vrh tak první co mě napadne že jste množírna a děláte to vysloveně pro prachy ![]()
@araw píše:
A přesně by jsis to představovala jak? Když zabrehne nepapirovka. Tak štěňátka mají utopit? Aktualizuj si inzerát. A napis cenu. Nesnáším inzerce s cenou dohodou. Proste udej cenu. Přeci víš, co za ne chceš
Tak ono by bylo fér ne-PP štěňata inzerovat, že se dají zdarma do dobrých rukou… Ale zakladatelka asi myslela spíš nějakou petici, která požaduje zpřísnění a větší vymáhání zákona o ochraně zvířat, aby se ty množírny víc kontrolovaly a hledaly.
Jinak s tou cenou je to pravda, taky na cokoliv, kde je cena dohodou, nereaguju.
A to, že je to vrh C (jestli jsem to dobře pochopila), by v inzerátu uvést měla.
Obratte se na klub a poradce chovu poradi vam co dal jinak nasi posledni sva vrhy extra problem dalsi uz podle vseho delat nebudou
@ka2ka píše:
@Bublli no upřímně pokud všude píšeš třetí vrh tak první co mě napadne že jste množírna a děláte to vysloveně pro prachy
víš co je množírna? máme chovnou stanici, psíci jsou v domácí péči a všichni se mají jako v bavlnce. ano jistý profit z toho je, ale za cenu že si člověk musí vzít dovolenou na 14 dní a pomocí feně s kojením, případným dokrmováním nemluvě s pomocí při porodu.
@Bublli píše:
víš co je množírna? máme chovnou stanici, psíci jsou v domácí péči a všichni se mají jako v bavlnce. ano jistý profit z toho je, ale za cenu že si člověk musí vzít dovolenou na 14 dní a pomocí feně s kojením, případným dokrmováním nemluvě s pomocí při porodu.
@Bublli píše:
a máte prosím doporučení na sk weby? Předchozí vrhy jsem si vybírali nové páničky, aby se prckové měli co nejlépe hlavně né do bytu apod…
A divíš se, že se ti lidi neozývají, když máš naprosto příšerný podmínky (pes ne do bytu), neobtezuješ se uvést cenu?
Jo a ty fotky jsou taky tragický, doufám, že v inzerátu jsou použity jiné. Třeba takové, kde je to štěně vidět. Ne že sedí a čumí dolů. Já se vlastně divím, že jste byli schopní prodat ty předchozí dva vrhy.
@Bublli dala bych ty inzeráty znova. Plno lidí chce štěně k odběru a ne čekat týdny. Inzerát přes stránky klubu, ideálně tam kde bude inzerát i dát odkaz na Vaše stránky ![]()