Operace pejska a zotavení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.3.19 18:55

Operace pejska a zotaveni

Ahoj, prosím o radu, dnes máme po operaci pejska-přetrzeny být na noze, celou dobu nás pejsek kňučí, je to normální? Nevíme co se děje, má s tím někdo zkušenost? Jen se počura doma, chudácek, asi nevi co se děje, nebo nevím? Je mi ho líto, nevím, jak pomoci? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35691
29.3.19 18:58

Tak jestli je po narkoze, dej mu den dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
29.3.19 19:00

tak jestli ho operovali dnes, zvířata po narkóze jsou zmatená a taky ho to asi bolí. dostal nějaké léky proti bolesti? antibiotika? kdy máte jít na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.19 19:09

@stinga dostal a zítra je kontrola ,jen mi je ho líto a nevím jak pomoci nebo proč kňučí

• Citovat
  • Upravit
6650
29.3.19 19:21

Kňučí protože je po operaci a anestezii bolavý a zmatený. Nás veterinář upozorňoval že psa může po anestezii silně bolet hlava a na to moc nepůsobí léky na bolest, pomůže jen pejska pořádně zavodnit. Co pro něj můžete udělat je udržovat mu pelíšek v suchu a čistotě a být mu na blízku. A ještě mu hlídejte teplotu, někteří psi po anestezii trpí hypotermií a musí se to hlídat (teplota v konečníku pod 36 stupňů je už problém) pak je dobré pejska zahřát (třeba termoforem nebo petka s teplou vodou) a dát mu teplé pití (nám se osvědčil teplý vývar).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
29.3.19 21:10
@Anonymní píše:
@stinga dostal a zítra je kontrola ,jen mi je ho líto a nevím jak pomoci nebo proč kňučí

já jsem teď uspávala dítě, jak píše @Heivka , je poznat, že s tím má zkušenost abuďte mu nablízku a hlaďte ho
to bude dobré, je zmatený a když dostal léky a zítra je kontrola, tak si veterinář vše ohlídá, zítra bude určitě pejsek vypadat líp, ještě teda zkontrolujte jestli to nemá moc stáhnuté, ten obvaz, jestli to jde zkontrolovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný