Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pust si na svým tabletu, nějakou uklidnující písen, přijdeš mi hodně nervozní, tvé příspěvky vypovídají o tom jaká jsi, když má někdo jiný názor tak se neumíš ovládat, nevyslechneš ho…nemá smysl se stebou o něčem bavit…
@78mamina píše:
Pust si na svým tabletu, nějakou uklidnující písen, přijdeš mi hodně nervozní, tvé příspěvky vypovídají o tom jaká jsi, když má někdo jiný názor tak se neumíš ovládat, nevyslechneš ho…nemá smysl se stebou o něčem bavit…
Ale s tebou se od tacatku nikdo bavit nechce ![]()
@78mamina píše:
děkuji za odborný psychoanalytický rozbor mé osobnosti, taktéž děkuji za šíření osvěty nevhodnosti Ipadu pro děti kolem 3let
![]()
to je to o čem mluvím - založím diskuzi kde se ptám na konkrétní aplikace a díky pár příspěvků mě zdejší psycholožky ujistí o nevhodnosti Ipadu, o mé nervozitě
a celkově slabé úrovni…miluji emimino… ![]()
@78mamina píše:
neříkám že jsou zaostalé, jen je prostě vidět kdo s dítětem vyjde i bez toho, aby mu strčil do ruky tablet
nooo to jsi to vylepšila, maminka by byla jistě na své děti hrdá, stejně tak na to, že není schopna vyjít se svým dítětem bez toho aniž by mu strčila do ruky tablet…jo jo vím proč nechci doma chůvu..ještě za toto platit ![]()
@nikol.ondrášovka píše:
@78mamina vazne si mimo. Prislas rypat?
Přišla jsem se optat na co potřebuje 3leté dítě svůj ipod, tablet není to rýpání, byla to jen otázka. A ano sice se se mnou nikdo nechtěl bavit, ale nakonec mě pobavilo vaše nadšení a vyjádření se. Já jsem ale klidný člověk a tak mě jen zaráží, kde se bere v zakladatelce ta agreivita…že by to měla z těch her?
@78mamina píše:
Přišla jsem se optat na co potřebuje 3leté dítě svůj ipod, tablet není to rýpání, byla to jen otázka. A ano sice se se mnou nikdo nechtěl bavit, ale nakonec mě pobavilo vaše nadšení a vyjádření se. Já jsem ale klidný člověk a tak mě jen zaráží, kde se bere v zakladatelce ta agreivita…že by to měla z těch her?
Jsi mimo. Bylo ti odpovezeno na co ma dite tablet. Jestli ty dokazes 4 hodiny ridit a u toho diteti ukazovat leporelo tak je to hezky
@nikol.ondrášovka píše:
Jsi mimo. Bylo ti odpovezeno na co ma dite tablet. Jestli ty dokazes 4 hodiny ridit a u toho diteti ukazovat leporelo tak je to hezky
Aha, dobře do auta a na co dál?
@78mamina píše:
Jako odbornice mezilidskych vztahu by jsi mela lehce rozlisit agresivitu od ironie
@nikol.ondrášovka
docela jo
dite odpociva s me se nechce nic delat. Navic me fakt bavi jeji anabaze o me agresivite ![]()
@nikol.ondrášovka píše:
@Mišmiš vys.r se na ni, ma cenu se bavit?
No tvůj slovník je také na urovni ![]()
@Mišmiš nekdo holt jde s dobou, nekdo jen prska. Nejake tipy mas, aspon nejaky prinos to urcite ma
@78mamina píše:
No tvůj slovník je také na urovni
Ja nevim proc mas potrebu furt neco psat. Tady pro nas to neni dulezite. Zkus to nekde jinde ![]()