Ipad aplikace pro 3letou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2118
5.2.14 14:59

Pust si na svým tabletu, nějakou uklidnující písen, přijdeš mi hodně nervozní, tvé příspěvky vypovídají o tom jaká jsi, když má někdo jiný názor tak se neumíš ovládat, nevyslechneš ho…nemá smysl se stebou o něčem bavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
5.2.14 15:02

@78mamina vazne si mimo. Prislas rypat?

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
5.2.14 15:02
@78mamina píše:
Pust si na svým tabletu, nějakou uklidnující písen, přijdeš mi hodně nervozní, tvé příspěvky vypovídají o tom jaká jsi, když má někdo jiný názor tak se neumíš ovládat, nevyslechneš ho…nemá smysl se stebou o něčem bavit…

Ale s tebou se od tacatku nikdo bavit nechce :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6453
5.2.14 15:04
@78mamina píše:
Pust si na svým tabletu, nějakou uklidnující písen, přijdeš mi hodně nervozní, tvé příspěvky vypovídají o tom jaká jsi, když má někdo jiný názor tak se neumíš ovládat, nevyslechneš ho…nemá smysl se stebou o něčem bavit…

@marmelada78

děkuji za odborný psychoanalytický rozbor mé osobnosti, taktéž děkuji za šíření osvěty nevhodnosti Ipadu pro děti kolem 3let :lol: :lol:

to je to o čem mluvím - založím diskuzi kde se ptám na konkrétní aplikace a díky pár příspěvků mě zdejší psycholožky ujistí o nevhodnosti Ipadu, o mé nervozitě :lol: a celkově slabé úrovni…miluji emimino… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
5.2.14 15:08
@78mamina píše:
neříkám že jsou zaostalé, jen je prostě vidět kdo s dítětem vyjde i bez toho, aby mu strčil do ruky tablet

nooo to jsi to vylepšila, maminka by byla jistě na své děti hrdá, stejně tak na to, že není schopna vyjít se svým dítětem bez toho aniž by mu strčila do ruky tablet…jo jo vím proč nechci doma chůvu..ještě za toto platit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
5.2.14 15:10
@nikol.ondrášovka píše:
@78mamina vazne si mimo. Prislas rypat?

Přišla jsem se optat na co potřebuje 3leté dítě svůj ipod, tablet není to rýpání, byla to jen otázka. A ano sice se se mnou nikdo nechtěl bavit, ale nakonec mě pobavilo vaše nadšení a vyjádření se. Já jsem ale klidný člověk a tak mě jen zaráží, kde se bere v zakladatelce ta agreivita…že by to měla z těch her?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
5.2.14 15:12
@78mamina píše:
Přišla jsem se optat na co potřebuje 3leté dítě svůj ipod, tablet není to rýpání, byla to jen otázka. A ano sice se se mnou nikdo nechtěl bavit, ale nakonec mě pobavilo vaše nadšení a vyjádření se. Já jsem ale klidný člověk a tak mě jen zaráží, kde se bere v zakladatelce ta agreivita…že by to měla z těch her?

Jsi mimo. Bylo ti odpovezeno na co ma dite tablet. Jestli ty dokazes 4 hodiny ridit a u toho diteti ukazovat leporelo tak je to hezky

• Citovat
  • Upravit
2118
5.2.14 15:15
@nikol.ondrášovka píše:
Jsi mimo. Bylo ti odpovezeno na co ma dite tablet. Jestli ty dokazes 4 hodiny ridit a u toho diteti ukazovat leporelo tak je to hezky

Aha, dobře do auta a na co dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
5.2.14 15:15
@78mamina píše:
Přišla jsem se optat na co potřebuje 3leté dítě svůj ipod, tablet není to rýpání, byla to jen otázka. A ano sice se se mnou nikdo nechtěl bavit, ale nakonec mě pobavilo vaše nadšení a vyjádření se. Já jsem ale klidný člověk a tak mě jen zaráží, kde se bere v zakladatelce ta agreivita…že by to měla z těch her?

Jako odbornice mezilidskych vztahu by jsi mela lehce rozlisit agresivitu od ironie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
5.2.14 15:19
@78mamina píše:
Aha, dobře do auta a na co dál?

Na nic dal. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
5.2.14 15:19

@Mišmiš vys.r se na ni, ma cenu se bavit? :)

• Citovat
  • Upravit
6453
5.2.14 15:23

@nikol.ondrášovka :lol: docela jo :lol: dite odpociva s me se nechce nic delat. Navic me fakt bavi jeji anabaze o me agresivite :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
5.2.14 15:27
@nikol.ondrášovka píše:
@Mišmiš vys.r se na ni, ma cenu se bavit? :)

No tvůj slovník je také na urovni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
5.2.14 15:27

@Mišmiš nekdo holt jde s dobou, nekdo jen prska. Nejake tipy mas, aspon nejaky prinos to urcite ma

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
5.2.14 15:28
@78mamina píše:
No tvůj slovník je také na urovni :think:

Ja nevim proc mas potrebu furt neco psat. Tady pro nas to neni dulezite. Zkus to nekde jinde :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!