Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, nepamatujete si prosím někdo název retro hry pro DOS byl to takový IQ test? Děkuji
GamePro Video Game IQ Test (From 1992) ??
@JaanaT píše:
Dobrý den, nepamatujete si prosím někdo název retro hry pro DOS byl to takový IQ test? Děkuji
Ne, to není ono, na jedné straně bylo zadání a vedle toho doplnit z několika možností.
Je to tento test, že? (obrázek)
Je ze začátku 90. let pro MS-DOS,
spustit se dá ve Windows přes Dosbox.
@Rotha píše:
Myslím si, že 95% uživatelek ani neví co je DOSdíky věku.
JaanaT evidentně ví co to je, mně je taky 37, mám první dítě a používal jsem DOS dlouho.
@JaanaT píše:
Máte prosím odkaz?
Samotný jsem to nenašel, ale tady je to v balíku DOSových her i s emulátorem pro Windows.
@Astalavista23 píše:
JaanaT evidentně ví co to je, mně je taky 37, mám první dítě a používal jsem DOS dlouho.
Mě 31 a taky pamatuji dos, ale myslel sem to tak, že hodně maminkám je 23-30 ty to moc vědět nebudou.
@Rotha píše:
Mě 31 a taky pamatuji dos, ale myslel sem to tak, že hodně maminkám je 23-30 ty to moc vědět nebudou.
Jasně, některý asi ne.
Zajímalo by mě jak to je přesný (asi moc ne jen se 30 otázkama). Nenašel jsem o tom testu vůbec nic.
Zaboha si nemůžu vzpomenout na název, ale vím co myslíš, bylo mi možná 10-12 taky to měl táta v pc, byly tam různé možnosti výběru, a nakonec ti to vyhodilo tvé IQ
pamatuji si to, pokud myslíme to samé.
@Rotha píše:
@Astalavista23Zaboha si nemůžu vzpomenout na název, ale vím co myslíš, bylo mi možná 10-12 taky to měl táta v pc, byly tam různé možnosti výběru, a nakonec ti to vyhodilo tvé IQpamatuji si to, pokud myslíme to samé.
Jmenuje se to prostě Iq test, viz obrázek nebo link.
Zajímalo by mě, jak se k němu teď staví Mensa (mně to ukázalo podezřele vysoký), přece jenom je dost starej.
@Astalavista23 píše: Více
nemáte prosím ten balík k dispozici? Uložto už doukládalo a nedaří se mi to nikde sehnat, moc děkuji.