Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahooj
. Chci se zeptat a podělit o mou starost ohledně rodinky, kterou jsem přes rok sledovala na YouTube a která zničehonic zmizela. Vím, že maminku Verunku natáčení a komunikace s lidmi velmi bavila, tak se obávám zda se nepřihodilo něco vážného, popřípadě bych rodinku chtěla finančně podpořit. Prosím nesledoval jste také někdo, nevíte co se přihodilo?
Děkuji mockrát ❤️ ❤️
Jestli tím myslíš Veroniku Zbořilovou, která se léčila s leukémií, tak naopak, paní Veronika se uzdravila a tak skončila se sbírkou. Z videí se chystá dokumentární film.
@Ou píše:
Jestli tím myslíš Veroniku Zbořilovou, která se léčila s leukémií, tak naopak, paní Veronika se uzdravila a tak skončila se sbírkou. Z videí se chystá dokumentární film.https://www.laskaplesata.cz/
Nene tu nemyslím, mám na mysli celou rodinku. Paní i muž velmi duchovně založení a paní poskytovala veřejnosti mnoho užitečných informací o výchově dětí, duchovnu, recepty… ![]()
Za mě hráči na city a vyděrači pod maskou jakéhosi duchovna. Paní se snad samonazývala vědmou, bohyní či nadčlověkem. Věčně bez peněz, bez práce. Čiší z nich nekonečný splín. Blokla jsem si je, aby se mi na youtube nenabízela jejich videa, tak o nich nevím nic, ale tuším, že záhadné zmizení bude jen nějaká hra, jak z příznivců vymámit nějaký ten groš.
@mrazik6 ano, přesně kvůli takovým lidem jako jste Vy. Neberu váš názor který je zcela zcestný, nelíbí tak jste nesledovala. Ale za mě nejlepší, nejmilejší lidé na celém zfanatizovaném internetu.
Díky nim jsem se cítila mnohem lépe a méně osamoceně, když jsem byla upoutána na lůžko.
Plešatí-youtube kanál jsem sledovala ani nevím proč, asi jako nějaký bizár…Rodina dva dospělí+dvě děti…celé mi to přišlo jak novodobé žebrání na sledujících o finanční příspěvky na účet. Stále bez peněz, maminka vařila z velmi skromných surovin (nic proti skromnosti). Děti bez ovoce, zeleniny, s odůvodněním, že to nejedí. Ale, že hlavním vzorem pro děti jsou rodiče…Chlapeček trpěl na zácpy, díky blbé stravě, díky tomu, že nechodili ven, peristaltika střev. Prostě více faktorů, které mohla ovlivnit maminka…Dárečky-balíčky pro děti od sledujících, to je jiná kategorie, to dělalo radost hlavně darujícím…sami to znáte. A jak to skončili bez vysvětlení??!! hlavně pro ty co jim naposílaly korunky je vševypovídající…,“mějte se, smějte se“. To jsou poslední slova od maminky. Tatínek mi přišel jako jediný normální, maminka líná…místo, aby s dětmi chodila ven, seděla u počítače, i když „připravovala vlogy“, a děti byly celé dny doma u puštěné TV…. může tohle někomu připadat jako vzor??Starší holčička před nástupem do 1. třídy, absolutně se jí v tomto nevěnovala, nějaká přípravka nebyla, i přesto, že holčička nechodila do školky, byla doma, bez kolektivu dětí, sociálních interakcí….chtěla bych vidět holčičky začlenění do kolektivu v 1. třídě…a lituju jí…bohužel dílo maminky. Maminko, můžete si poděkovat….v budoucnu sklidíte ovoce….
Pokud někdo bude tak hodný a pošle mi na to do zprávy odkaz? Stačí na jedno video, zní to zajímavě. Předem díky ![]()
@agentka20 píše:
Ahooj. Chci se zeptat a podělit o mou starost ohledně rodinky, kterou jsem přes rok sledovala na YouTube a která zničehonic zmizela. Vím, že maminku Verunku natáčení a komunikace s lidmi velmi bavila, tak se obávám zda se nepřihodilo něco vážného, popřípadě bych rodinku chtěla finančně podpořit. Prosím nesledoval jste také někdo, nevíte co se přihodilo?
Děkuji mockrát ❤️ ❤️
Zdravím, pokud chcete vědět víc vám jsem ochotná jako jediné odpovědět. Napište mi správu buďto na instagram. wolfmacek090 nebo na Facebook Marcela Přerovská. Verča je moje dlouholetá kamarádka a na základě odlazu který mi přišel do zprávy a předtím už o vás psali pod mými videi na YouTube, tak jsem se rozhodla vám tady odpovědět.