Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím,
neví někdo náhodou, jak na fb zapnout štítek předního fanouška? Pozvánku jsem dostala přímo od skupiny, ale i když se řídím oficiálním fb návodem, nevidím nikde kolonky jako „Nové prostředí stránek“ - tím pádem je pro mě návod k ničemu. Zkoušela jsem to přes telefon i pc.
Předem moc děkuji!
Mně chodí štítky předního fanouška i tam, kde jsem dvakrák dala like, je to otrava ![]()
@Cenarius píše:
Ten ti přijde po nějaké době aktivity na dané stránce.
Říkám, přišel mi přímo od zméněné stránky, ale když teď přidávám příspěvek, neukáže se mi tam ten štítek, že jsem přední fanoušek. A když jsem to googlila, ve fb manuálu je uvedeno, že si ho musím nějak zapnout. A já nevím jak.
@Lily Evans píše:
Mně chodí štítky předního fanouška i tam, kde jsem dvakrák dala like, je to otrava
Jo, tak to mě naštěstí ne, ale pár už jich přišlo
Ale u téhle stránky bych přední fanoušek být chtěla ![]()
Musíš tam byt aktivní, dávat like, komentovat atak
pak ti ten štítek přijde sam.
@Sofia_Sofia píše: Říkám, přišel mi přímo od zméněné stránky, ale když teď přidávám příspěvek, neukáže se mi tam ten štítek, že jsem přední fanoušek. A když jsem to googlila, ve fb manuálu je uvedeno, že si ho musím nějak zapnout. A já nevím jak.
Psala jsi, že ti přišla pozvánka do skupiny, ne štítek ![]()
@Kriss Tina píše:
Musíš tam byt aktivní, dávat like, komentovat atakpak ti ten štítek přijde sam.
Ježiš, to je na mě složitý
Byla jsem aktivní, jak jsem normálně a jednoho dne mi na fb přistálo upozornění ve stylu, že gratulují, že jsem dostala odznak předního fanouška. Ale do teď se to u žádného mého nového příspěvku neukázalo. Myslím samozřejmě od té doby, co mi přišlo to upozornění o fanouškovství ![]()
@Amalthea píše:
Psala jsi, že ti přišla pozvánka do skupiny, ne štítek
Ok, upřesním, pozvánka stát se předním fanouškem
Nevěděla jsem, jak to lépe formulovat.
@Sofia_Sofia
Já bych zkusila najít to upozornění, kterým ti ten štítek byl „udělen“ a zkusila ho rozkliknout, třeba ti to zapnutí pak nabídne.
@werajsik píše:
@Sofia_Sofia
Já bych zkusila najít to upozornění, kterým ti ten štítek byl „udělen“ a zkusila ho rozkliknout, třeba ti to zapnutí pak nabídne.
Okok, zkusím a jinak na to už prdim ![]()