Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Slyším poprvé že by se nemělo kouřit když bereš antikoncepci
@Mišička090 píše:
Slyším poprvé že by se nemělo kouřit když bereš antikoncepci
Ne že by se nesmělo, ale jseš pak riziková skupina, má to něco s trombozou a pruchodností cév…
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda můžu kouřit iqos, když budu brát antikoncepci, protože cigarety se s antikoncepcí míchat nemají. Předem dekuju moc za odpověď
asi záleží co v tom kouříš, jestli tabák, tak pak stejně vdechuješ nikotin a dehet ne?
Ne tam jde o rizikovost vzniku trombozy a nasledne plicni embolii. To bych v mych bujarych letech byla tehotna stokrat
nebezpeci je, kdyz chlastas a pak se pozvracis, pilule se vstrebava cca 5 hodin, ale i tak kdyz se mi to stalo tak jsme pouzili radeji kodnom do dalsi ms.
Buď naprosto klidná, je to asi jako poučka “nepijte coca-Colu na večer” 😅 😂 já brala antikoncepci cca 5-6 let a normálně jsem kouřila cigarety (cca krabicka/dva - tři dny) poslední rok jsem přešla na iqos (krabicka denně, někdy i víc) a naprosto v pořádku. 🤦🏻♀️ 😊 😁
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda můžu kouřit iqos, když budu brát antikoncepci, protože cigarety se s antikoncepcí míchat nemají. Předem dekuju moc za odpověď