Iqos a antikoncepce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.10.19 19:06

Iqos a antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda můžu kouřit iqos, když budu brát antikoncepci, protože cigarety se s antikoncepcí míchat nemají. Předem dekuju moc za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
295
10.10.19 19:22

Slyším poprvé že by se nemělo kouřit když bereš antikoncepci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
10.10.19 19:40
@Mišička090 píše:
Slyším poprvé že by se nemělo kouřit když bereš antikoncepci

Ne že by se nesmělo, ale jseš pak riziková skupina, má to něco s trombozou a pruchodností cév…

@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda můžu kouřit iqos, když budu brát antikoncepci, protože cigarety se s antikoncepcí míchat nemají. Předem dekuju moc za odpověď

asi záleží co v tom kouříš, jestli tabák, tak pak stejně vdechuješ nikotin a dehet ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
10.10.19 20:33

Ne tam jde o rizikovost vzniku trombozy a nasledne plicni embolii. To bych v mych bujarych letech byla tehotna stokrat :lol: nebezpeci je, kdyz chlastas a pak se pozvracis, pilule se vstrebava cca 5 hodin, ale i tak kdyz se mi to stalo tak jsme pouzili radeji kodnom do dalsi ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
10.10.19 20:38

Buď naprosto klidná, je to asi jako poučka “nepijte coca-Colu na večer” 😅 😂 já brala antikoncepci cca 5-6 let a normálně jsem kouřila cigarety (cca krabicka/dva - tři dny) poslední rok jsem přešla na iqos (krabicka denně, někdy i víc) a naprosto v pořádku. 🤦🏻‍♀️ 😊 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová