Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Candibene, ale je to krutá chemie za mě. Pak jsem pro potížích užívala ten boraxové globule a za mě super ![]()
@Jessica4
Díky kolik vás stáli?:)ty globuliny já přemýšlím nad crotimazol
docela levné
@Anonymní píše:
@Jessica4Díky kolik vás stáli?:)ty globuliny já přemýšlím nad crotimazol
docela levné
clotrimazol mě vždycky po aplikaci pálil, nelekni se toho, ale vždy pomohl
Snad Pomůže já si vyplachovala pipinu rosalginem asi to bylo tím, že mě to pak začalo platit teď to svědí jak ďas
Pokouším se nedrbat každou chvilku jsem ve sprše
ten rosalgin byl na doporučení lékaře ![]()
@stinga Pálil?? Já myslela tabkety
ne mastičku tu používám jmenuje se : Beliema expert, ale nic moc spíš nepomáhá
takže zbytečně 200 Kč
@Anonymní píše:
@stinga Pálil?? Já myslela tabketyne mastičku tu používám jmenuje se : Beliema expert, ale nic moc spíš nepomáhá
takže zbytečně 200 Kč
no však jo, myslím tablety, po zavedení mně to uvnitř pálí, beru si něco na spaní, protože bych neusnula, ale ráno se vysprchuji a problém je pryč
Beliema je při léčení problému nanic, to je spíš jako taková prevence
@stinga Děkuji aspoň jsem už poučena
takže js si dnes ráno pořídila vkládací čípky Gyno Pevaryl 150 mg tak snad to ten problém muj vyřeší
pokud ne zas budu muset běžet na gyndu v tomto roce je mi pořád něco
![]()
Jinak na Gyno Pevaryl jsem četla recenze a fakt pomohli spoustě lidí tak uvidím jak to zabere u me
@Anonymní píše:
@Jessica4Díky kolik vás stáli?:)ty globuliny já přemýšlím nad crotimazol
docela levné
Platím kolem 180 kč. Nic hrozného.
@Anonymní píše:
@stinga Děkuji aspoň jsem už poučenatakže js si dnes ráno pořídila vkládací čípky Gyno Pevaryl 150 mg tak snad to ten problém muj vyřeší
pokud ne zas budu muset běžet na gyndu v tomto roce je mi pořád něco
![]()
pokud na to trpíš opakovaně, tak se zaměř na to, jestli problém nepřenáší sexuální partner, jestli si myslíš, že toto není příčina, tak se nekoupej ve vaně, ve vířivce, v bazénech - doma se jen sprchuj, prostě nesedět ve vodě, moře nevadí, ale vše ostatní může vadit
@stinga Spíše se víc sprchuju než vana chlap nemá žádný problémy to je já občas se to vrátí vždy jdu na gyndu napíše mi léky třeba pár měsíců dobrý a pak zas dokola tohle mám po porodu takový všelijaké problémy před dětmi jsem to neměla i když jsem mela už pohl.styk ![]()
Proti svědění v pochvě doporučte nějaké
děkuji