doporučte zaváděcí tablety proti svědění v pochvě

Anonymní
10.10.19 18:08

Dobrý den,prosím vás doporučte mi vkládací tablety

Proti svědění v pochvě doporučte nějaké :srdce: děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
10.10.19 18:15

Candibene, canesten, clotrimazol, tetra borico

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
10.10.19 18:26

Candibene, ale je to krutá chemie za mě. Pak jsem pro potížích užívala ten boraxové globule a za mě super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.19 18:29

@Jessica4 :mrgreen: Díky kolik vás stáli?:)ty globuliny já přemýšlím nad crotimazol :think: docela levné

• Citovat
  • Upravit
76492
10.10.19 19:04
@Anonymní píše:
@Jessica4 :mrgreen: Díky kolik vás stáli?:)ty globuliny já přemýšlím nad crotimazol :think: docela levné

clotrimazol mě vždycky po aplikaci pálil, nelekni se toho, ale vždy pomohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.19 19:36

Snad Pomůže já si vyplachovala pipinu rosalginem asi to bylo tím, že mě to pak začalo platit teď to svědí jak ďas :? Pokouším se nedrbat každou chvilku jsem ve sprše 8o ten rosalgin byl na doporučení lékaře :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.19 07:32

@stinga Pálil?? Já myslela tabkety :mrgreen: ne mastičku tu používám jmenuje se : Beliema expert, ale nic moc spíš nepomáhá :( takže zbytečně 200 Kč

• Citovat
  • Upravit
76492
11.10.19 08:46
@Anonymní píše:
@stinga Pálil?? Já myslela tabkety :mrgreen: ne mastičku tu používám jmenuje se : Beliema expert, ale nic moc spíš nepomáhá :( takže zbytečně 200 Kč

no však jo, myslím tablety, po zavedení mně to uvnitř pálí, beru si něco na spaní, protože bych neusnula, ale ráno se vysprchuji a problém je pryč
Beliema je při léčení problému nanic, to je spíš jako taková prevence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.19 09:27

@stinga Děkuji aspoň jsem už poučena :mrgreen: takže js si dnes ráno pořídila vkládací čípky Gyno Pevaryl 150 mg tak snad to ten problém muj vyřeší 8) pokud ne zas budu muset běžet na gyndu v tomto roce je mi pořád něco :mrgreen: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.19 09:28

Jinak na Gyno Pevaryl jsem četla recenze a fakt pomohli spoustě lidí tak uvidím jak to zabere u me

• Citovat
  • Upravit
1308
11.10.19 09:58
@Anonymní píše:
@Jessica4 :mrgreen: Díky kolik vás stáli?:)ty globuliny já přemýšlím nad crotimazol :think: docela levné

Platím kolem 180 kč. Nic hrozného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76492
11.10.19 12:57
@Anonymní píše:
@stinga Děkuji aspoň jsem už poučena :mrgreen: takže js si dnes ráno pořídila vkládací čípky Gyno Pevaryl 150 mg tak snad to ten problém muj vyřeší 8) pokud ne zas budu muset běžet na gyndu v tomto roce je mi pořád něco :mrgreen: :zed:

pokud na to trpíš opakovaně, tak se zaměř na to, jestli problém nepřenáší sexuální partner, jestli si myslíš, že toto není příčina, tak se nekoupej ve vaně, ve vířivce, v bazénech - doma se jen sprchuj, prostě nesedět ve vodě, moře nevadí, ale vše ostatní může vadit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.19 11:43

@stinga Spíše se víc sprchuju než vana chlap nemá žádný problémy to je já občas se to vrátí vždy jdu na gyndu napíše mi léky třeba pár měsíců dobrý a pak zas dokola tohle mám po porodu takový všelijaké problémy před dětmi jsem to neměla i když jsem mela už pohl.styk :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová