Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co to jako je?? Když naši neměli peněz nazbyt, makali jak fretky, i o vikendech, nocni, nikdy nikomu nedluzili a když pořizovali nemovitost, do roka vse splatili, i když mela mamka asi 100 Kč na den pro 4clennou rodinu, prostě jsme se v tu dobu maximálně uskrovnili. Celý život pracuji, nikdy nic nedostali zadarmo ani neukradli. A tahle MAMYNKA, která si pořídí deti s vicero tatínky, naseka dluhy a nežije si na vysoké noze, jak by si asi představovala (kdo z nás by nechtel), začne „pracovat“ pro narkomafii? Zavrít, až zcerna, kdyby to neodnesly chudáci děti… To na ne nemyslela? Chudak dvouletá holčička. ![]()
Proc ti to trha zily?
No ze to do roka splatili…kdo si dneska poridi nemovitost a do roka splati, i kdyby zil na 50 kc?
Já nevím proč kvůli tomu zakládat diskuzi, takových bílých koní je… Chtěla si rychle vydělat, nevyšlo to. O čem se dal bavit?
Takových je víc. Jen se o nich nemluví. Nemá smysl se užírat vztekem nad jejich chováním.
@lucenka Máš pravdu. Jen je mi lito tech deti. Mít tak tupe rodice. Skončit možná v decaku kvuli krimi matce… ![]()
Zaprvy teda blesk nepovažuji za zrovna spolehlivý zdroj informací. Zadruhy ukaž mi dneska někoho kdo splati nemovitost za rok, i kdyby žil jenom ze vzduchu a vody. A zatreti, takových lidí je, kteří mysli jenom na sebe, snadný výdělek a na dětech jim nezáleží. Nevím proč se tu nad tím rozčilovat, můžeme max politovat ty děti. Buď ráda že si vyrostla ve slušné rodině a neřeš ostatní…
@robinka lepší, když skončí třeba u pěstounů, než kdyby ji opilá matka zavraždila, nebo prodávala pedofilům. Taky mi je takových dětí líto, ale jsou jich plné domovy. Žádné z nich za svoje rodiče nemůže.
S tím splacením jsem si trochu naběhla. Jasně, není to dnes běžné ani reálné, vůbec nehodnotím nějaké hypotéky/úvěry na bydlení atd. To jsou půjčky, bez kterých dnes většina z nás nemá šanci vůbec pořídit bydlení, bez debat. Jen jsem chtěla říct, že ani dřív to neměli lidi jednoduché, ale převážil (u většiny, stejně jako dnes samozřejmě) pocit zodpovědnosti nad vlastním životem, dětmi. A když večer uspáváme naše malé čertíky, vůbec si nedokážu představit, nebýt tu pro ně (vlastní vinou). Z podobného důvodu nesleduji ani Výměny manželek a podobné white trash pořady, protože je mi těch dětí líto, do čeho se narodily.
@robinka myslíš že jako dřív byl každý dokonalý, zodpovědný rodič jo?
to není dobou, to je povahou těch lidí… Když si někdo chce nahrabat a nekouká na rodinu, tak to jde v každé době. Akorát dneska se o tom víc mluví a je větší přístup k informacím.
@Kriss Tina Přesně, jak říkáš. Však taky pisu, „stejne jako dnes“.
Jo, dřív byl každý tak strašně zodpovědný
ale jen naoko. Stejně tak byli nemakačenka, kteří si mrskali děti jak cvičky. Jen zajištění od státu bylo trošku jiné. A povinnost makat!!
@Aduš8 píše:
Jo, dřív byl každý tak strašně zodpovědný![]()
ale jen naoko. Stejně tak byli nemakačenka, kteří si mrskali děti jak cvičky. Jen zajištění od státu bylo trošku jiné. A povinnost makat!!
No a ta povinnost zde celkem chybí ![]()
Je mi líto všech dětí, jejichž rodiče očekávají rychlé a snadné prachy ![]()