Češka zadržená v Brazílii

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1310
10.10.19 08:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
10.10.19 08:20

@Venett to nepopírám. Ale i tehdy se té práci vyhýbali a podváděli. Na druhou stranu, já bych nikoho pracovat nenutila. Ale jen za předpokladu, že je schopen se uživit jinak. Nemyslím tím krádeže a podobně. Ale pokud syn milionáře nebude chtít makat, proč by měl mít povinnost. To je jen na rodiči, když ho nechá se flákat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
10.10.19 08:24

@Aduš8 Makat by měl každýzdravy člověk. Treba jen na částečný úvazek, nebo dobročinne, jakkoliv. Mít nějakou náplň. A deti by měly videt, že se nedělá vzdy jen to, co se nám chce, je zábava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
10.10.19 08:29

@Aduš8 může mi někdo vysvětlit, jak je možné nepracovat xx let?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
10.10.19 08:31

@Venett Hele, já to taky nechápu. Ale zkušenost z okoli: lidi, co vysedavaji u dr., brečí, pořád maji nějaký problem, jsou neodbytni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
10.10.19 08:39

@robinka no u nás slečna s třemi dětmi od 12 do 20let po brigádách a snad nikdy v práci :think: :jazyk: Vysmátá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
10.10.19 08:43

@Venett Tak aspoň že něco. Brigády. Ale bohužel znam dost lidi, zdravých, co opravdu nikam nevstavaji, nikam nemusi, a na dovolene, v lázních, po zábavach, kafickach jsou casteji nez ti, co jim na to nezbývá kvuli praci cas. :lol: A to pěknou řádku let jsou svými pány.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová