Irobot Roomba
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Přes dveře to slyšet určitě je, u toho bych spát nemohla - obzvlášť, když roomba přijede ke dveřím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pinkie díky za odpověd
zrovna dnes jsem byla v elektru a řešila to s prodavačem, mám jít do 770tky, je prý nejoblíbenější a nejlepší, jenže stojí 12500kč
Já myslela, že si koupím nějakou Roombu z té řady 600, jsou drobet levnější
Máme všude lino a dceři je rok, takže je pořád na zemi, a já musím vytírat 2× týdně
Tak jsem myslela, že to Roombou vyřeším…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hm, taky bych si nejraději pořídila novou. Ta naše je kupovaná v USA jako použitá (tady za to chtěli šílený peníze), ale s tou naší pořád něco je. A můj muž nadává, že je to krám, že je naprd, že vysavačem to má líp za 5 minut a ona jezdí po bytě dlouho. Ale vysavač do ruky nevezme ![]()
Mě by taky zajímalo, jestli jsou poruchový, nebo je to jenom tím naším krámem a já ho mám kopnout a koupit si novej… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se ptala, co se na něm eventuelně může rozbít a prodavač říkal, že jakoby nic, že na ně reklamace nemají. Ať počítám s tím, že budu kupovat občas ty postraní kartáčky a jednou za pár let baterku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, vysávám já, starým
Roomba šla na chvíli stranou, protože naše auto si vyžádalo nečekaný opravy a tak musím chvíli počkat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když budeš čistit co máš, vydrží ti léta bez problémů. Hlučná je, ideální časovač když nejsi doma. Srovnatelný konkurent snad jedině Vorwerk. Roomb jsem prodal tisíce a šel přes náš i servis, tak o tom něco vím ![]()
- Citovat
- Upravit
Jinak kartáče i baterka jsou spotřební zboží, baterku máš za pár stovek z Číny
- Citovat
- Upravit
@motaba
Ahoj, chci se zeptat, jestli jsi šla do té roomby 770 a jak jsi spokojená. Já jsem se definitivně rozhodla prodat tu mojí starou a koupit nového mazlíka. Skuhrám doma, že ji nutně potřebuji.
Mám taky vyhlídnutou po dlouhém porovnávání a vybírání tu 770.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já koupila 660, mám ji doma týden, měla jsem na zkoušku půjčenou tuším model 550, tedy nové řady jsou s tou pětkovou nesrovnatelné, jsem z ní nadšená. A 760 teď mají ve skvělé akci na slevomatu, to příslušenství není tak drahé, že se na tom ušetří, http://www.slevomat.cz/…t-roomba-760
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pinkie Mam 770… nemam teda porovnani, ale jsem moc spokojena.. mame psa, takze chlupy vsude.. a bere je skvele. Nedam na ni dopustit. (Ale nemuzu ji porovnat s 5kovou radou)
- Citovat
- Upravit
@terinka4444
Ahoj, já mám 5kovou řadu (tu starou roombu, který se chci zbavit). Píšeš, že je to nesrovnatelné, můžu se zeptat v čem konkrétně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anielka
to s těma chlupama mě zajímá - máme doma 2 dlouhosrstý psy. A jeden zrovna líná a chlpy všudy, takový chomáčky-cucky na koberci. Jak dobře to ta sedmičková řada bere? Nechává chlupy na zemi (koberci)? Mě ta stará roomba někdy třeba něco vynechala (přejela to a nesebrala), nebo třeba vezme kousek papírku, ale vyhodí ho o kousek dál. Dělají vám to ty roomby taky?
Mimochodem, jak se zbavit tý starý roomby, dát na aukro? Ale za kolik? Je to ta pětková řada, s programováním, má zeď, co se dá přepnout na maják. Je tak 5-6let stará, tak nevím, co si za to říct. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pinkie Vysava naprosto docista, kdyz vysaje a projde to (neni to moc velke), tak to nikde nezahodi, jinak se to teda bud zamota nebo to vubec nevezme. Mam beagla a lina fakt strasne… nedam na ni dopustit, denne jsem to zametala chuchvalce chlupu, hlavne jak se to virilo, tak to bylo vsude, ted uz ne. Mame plovoucky, jen u dcery je koberec a ten vysaje taky super.
Ja nemam vytku, jen by jeste mohl uklizet hracky
![]()
- Citovat
- Upravit
@Pinkie píše:
@terinka4444
Ahoj, já mám 5kovou řadu (tu starou roombu, který se chci zbavit). Píšeš, že je to nesrovnatelné, můžu se zeptat v čem konkrétně?
no já mělapůjčenou tu pětkovou, prý dva roky stará, jako vysávala tk nějakběžně, na obývák jsem ji musela pustit 2×, dcera má koberec s dlouhým chlupem a tam se sekala, v kuchyni mám koberec asi 2X2 metry, je prolamovaný, s tím si extra neporadila, tak jsem si říkal fajn, dlažbu a podlahu vezme na denní údržbu tak nějak a ty dva koberce holt vyluxuju. Koupila jsem 660 na doporučení prodejce z irobota, že sedmičková je zbytečná, když uklízím po pokojích. No a je zázračná, saje jak o život, poradí si i s tím chlupatým kobercem, koberec v kuchyni, kam se dostanou i kočky je neuvěřitelný a co nasbírá na jedno vysátí z toho koberce, co všechno má v zásovníku, no to zírám. takže za mne spokojensot, vysává tedy nesrovnatelně oproti té dva roky staré verzi. zrovna vysává ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit