Irobot Roomba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
433
30.1.16 14:07
@zpevanda píše:
Holky, nemáte zkušenost, jak je to s nabíjením robota Roomba? Přítel mi tvrdí, že to musí být pořád pod proudem, takže ho máme pořád na té dokovací stanici, ale ač ho zas ak moc nepoužíváme, tak cca po 2 letech používání tak 1× týdně i míň (máme i normální vysavač) se asi nějak podělala baterka, nedotáhne to ani jednu běžnou místnost a chce nabít. Nemůže to být tím, že je to pořád v nabíječce? Díky

V navodu se pise, ze pokud se vysavac delsi dobu nepouzije, doporucuji baterku vyndat. My ho pouzivali cca 3 roky casto, temer denne kvuli kocce, co furt vyhazovala stelivo ze zachoda. Pak nam kocka umrela, takze pul roku jsme vysavac pouzivali uz jen malo, cca 1 x tydne a posleni pulrok jsme ho nepouzivali skoro vubec, byl furt v doku na nabijeni a baterka nam odesla taky. Vysava v kuse asi tak 10 minut a pak se uplne vybije, takze podle me to tou nabijeckou, ze se furt jen nabiji, ale nepouziva urcite bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
30.1.16 14:28

@fotze aha, tak to asi bude tím, musíme ho častějc pouštět asi. Máme teda náhradní baterku, co jsme koupili na minulýho robota, ale ten se rozbil jinak a nefungovalo to…tak snad to pomůže…mně vadí, že než si odstraním všechny věci, aby to vysálo pořádně všude, tak to mám hotový normálním vysavačem a stejně nevezme lišty, kraje apod, tak ho právě moc nepoužívám, i s tím věčným čištěním…mmch, kam házíš odpad z toho? my to házeli do záchoda, ale pak se nám kvůli něčemu ucpal záchod a někdo tvrdil, že to mohlo být i vlasama, tak to radši házím do koše, ale tím prachem si vždycky hrozně napráším v kuchyni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
30.1.16 15:47

@zpevanda Já to čistím bezprostředně před dalším úklidem, aby se právě ten drobný prach vysál.

Pouštím téměř denně, nic moc neodstavuji, prostě sebere vlasy, drobky, prach. Pořádný úklid s lištami apod. stejně dělám jen jednou týdně, tak zbytek dnů právě pouštím robota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
30.1.16 15:58

@LucaLuca tak to dělám taky s tím čištěním, am házíš ten bordel z toho?

no my máme všude po zemi celkem čenitý povrch, židle apod. kdybych nedostavila, skoro nic mi to nevysaje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
30.1.16 16:19

@zpevanda Většinou na noviny, oberu kartáč, kolečka, až nakonec vysypu koš.
Taky to mám členitý, max. odstavím židle. Někdy ani to ne. Asi dvakrát se stalo, že ten prostor nepochopil a po pár minutách zajel do stanice, že jako vysáto. :-)
Já tu mám i podestýlku a seno, dlouhé vlasy, děti drobí, oklepou bláto z bot… tak toto vše vysavač sebere. A že nevyčistí dokonale pod stolem nebo kolem stojací lampy až do rožku, to je mi fuk. Zapínám při odchodu do práce. Když mám home office, tak na to nemám nervy, aby tu hodinu jezdil, ale když jdu pryč, tak ať se činí. :-)
Hodil by se mi maják, ale k tomu mýmu očesanýmu modelu nejde. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
30.1.16 17:02

Takže jestli jsem to dobře pochopila, tak když s ním bude vysávat tak 1-2 týdně, tak mi brzy odejde baterie, no to mám fakt radost… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
30.1.16 18:39
@LL píše:
Takže jestli jsem to dobře pochopila, tak když s ním bude vysávat tak 1-2 týdně, tak mi brzy odejde baterie, no to mám fakt radost… :cert:

Ne ne, kdyz s nim budes vysavat treba i jednou za 14 dni nebo casteji, tak ti baterka neodejde. Baterka odejde, kdyz se s nim nevysava dlouho a je napojen v zakladne nekolik mesicu bez pouziti

Příspěvek upraven 30.01.16 v 18:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
30.1.16 18:41
@zpevanda píše:
@fotze aha, tak to asi bude tím, musíme ho častějc pouštět asi. Máme teda náhradní baterku, co jsme koupili na minulýho robota, ale ten se rozbil jinak a nefungovalo to…tak snad to pomůže…mně vadí, že než si odstraním všechny věci, aby to vysálo pořádně všude, tak to mám hotový normálním vysavačem a stejně nevezme lišty, kraje apod, tak ho právě moc nepoužívám, i s tím věčným čištěním…mmch, kam házíš odpad z toho? my to házeli do záchoda, ale pak se nám kvůli něčemu ucpal záchod a někdo tvrdil, že to mohlo být i vlasama, tak to radši házím do koše, ale tím prachem si vždycky hrozně napráším v kuchyni…

Hazim normalne do odpadku, ale ne po kazdem luxovani, az kdyz je nadoba plna, protoze pak ten bordel drzi pohromade a vyklepne se to do kose jak babovka. Nebo kdyz luxuju velkym vysavacem, tak vyluxuju i obsah nadobky robota, mame jeste rucni vysavac a ten vysypavam jedine tak, ze nadobku vyluxuju. Filtry cistim tak po 5 luxovani, vyklepavam je z okna a klepu s nima o parapet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
31.1.16 15:37
@fotze píše:
Ne ne, kdyz s nim budes vysavat treba i jednou za 14 dni nebo casteji, tak ti baterka neodejde. Baterka odejde, kdyz se s nim nevysava dlouho a je napojen v zakladne nekolik mesicu bez pouzitiPříspěvek upraven 30.01.16 v 18:48

Tak to jsi mne uklidnila :) Já jsem to pochopila, že jak s ním holky vysávaly jen 1× týdně, bylo to špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
28.11.17 16:40

ROOMBA 605

Ahoj holky :mavam:… Vím, že téma na robotické vysavače tady už je, ale jsou tam už docela staré příspěvky, tak zakládám nové vlákno :think: ;) Uvažuji o tom, že bych napsala Ježíškovi o robotický vysavač…, bohužel i Ježíšek má omezený rozpočet, proto by cena něměla přesáhnout 7000,– Máme doma dvě děti a dlouhosrstou číču… :) :roll: Zaujal mě ROOMBA 605. Máte ho někdo? a jste spokojené? Máme docela velký dům, takže počítát s tím, že bych ho musela přenášet…, ale to určitě na úkor peněz obětuji…Díky za postřehy a informace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5003
4.2.18 12:11

Dobrý den, ahoj, robot 605 sám vyhodnotí, že je již uklizeno nebo uklízí dokud se nevybije popř. ho mám vypnout sama když se mi bude zdát prostor uklizený. Muzete mi poradit, mate tento typ?? Díky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.10.18 22:24

Ahoj, najdi si na netu přesný typ a tam je všechno podrobně popsané.
Mám nově Roombu 805, vše sám vyhodnocuje, když najede na místo s větším množstvím drobků jezdí spirálově, dokud není perfektně uklizené, ale netrvá to dlouho. Dva proti sobě jdoucí gumové kartáče jsou skvělé. Berou i hodně jemný prach. Normální vysavač používám jen jednou týdně na pavučinky a pod sedačku kam se bohužel nedostane. Jsem nadšená :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
22.11.20 12:41

@Emte prosím tě jaký máš typ tyčového vysavače nebo někdo z Vás??? Uvažuji o nové Roombe 974 protože u dětí v pokoji bych nedělala nic jiného. Ale nevím no. Měla jsem 534 ale originál baterie odešla, náhradní defacto taky a než dávat zase 1000kč za baterii to bych raději už něco chytřejšího. Tenhle jsem dostala od rodičů, protože mu taťka aktivně předvysával pes pouštěl chlupy moc a pořád narvaný zásobník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
22.11.20 12:45

@Emte prosím tě jaký máš typ tyčového vysavače nebo někdo z Vás??? Uvažuji o nové Roombe 974 protože u dětí v pokoji bych nedělala nic jiného. Ale nevím no. Měla jsem 534 ale originál baterie odešla, náhradní defacto taky a než dávat zase 1000kč za baterii to bych raději už něco chytřejšího. Tenhle jsem dostala od rodičů, protože mu taťka aktivně předvysával pes pouštěl chlupy moc a pořád narvaný zásobník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí