Prací prášek, který nevoní, ale vypere

1696
13.3.13 10:37

Prací prášek, který nevoní, ale vypere

Ahoj,
potřebovala bych poradit. Používám Lovelu, která nevoní, ale nevypere. Toho ušmudlanýho, zapranýho oblečení mám už dost. Chci přejít na jiný prášek (nechci ořechy, něco dostupného, co je v každé drogerii, my tu máme Tetu). Nesmí vonět, kvůli tchýni, která s námi mydlí a z voňavých má hned migrény. Nejlépe dětský. Aby vypral a byl cenově přijatelný. Poradíte?

Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
13.3.13 10:41

Vím jen o drahém, co není v drogerii :mrgreen: (Amway), ale zkoušela jsi do máchání přidat trochu octa? On by měl pomoct odstranit zbytky prášku, takže by prádlo potom nemělo tak vonět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
13.3.13 10:45

Pouzivam Persil Senzitive, neprijde mi, ze by nejak prehnane vonel. A kdyz peru veci na prcky, davam jedno machani navic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
13.3.13 10:48

My používáme Persil sensitive. Já mám atop. ekzém a ségra je alergik, takže kdeco nemůže. Tenhle je i pro děti, takže v něm peru pro celou rodinu. Nijak nevoní a rozhodně pere líp než lovela :D My sme s ním spokojení. :palec: Ale když mám něco hodně špinavého, např. prckovi trička od mrkve nebo když mu proteče plínka, tak přemáchnu žlučovým mýdlem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
13.3.13 10:52

Používám prášek z dm drogerie Denkt mit pro citlivou pokožku, je úplně bez vůně (dvě máchání navíc)…mě smrdí i persil senzitiv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
13.3.13 10:56

Já tedy ted nemůžu vynachválit prací prášek z dm drogerie-denkmit. voní jen lehce, prostě jako vyprané prádlo, žádná zahrada nebo aloe :) a vypere. skutčně vypere. tedy ty fleky jako mrkev a banán to nevypere nic, podle mě, jen t fpřemáchnut a vzít žlučákem. ale po dlouhých bojích s fleky a hledáním něčeho funkčního za rozumnou cenu jsem ted velmi spokojená!!! je to balení 2,7 kg a chtějí za to 149kč. a je k tomu odměrka zdarma ;) :palec:

• Citovat
  • Upravit
7725
13.3.13 10:56

Buď z DM Denkt mit (používám ty jejich tablety) anebo od www.dedra.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
13.3.13 14:44

@Aliik po roce používání denk mit na jemné prádlo mi smrdel(vonel) i persil sensitive a to používám i ten ocet místo aviváže :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.6.13 17:17

Holky nevím jak je to možné, ale používám denkmit prášek na bílé prádlo a po několika vypráních mi to prádlo začalo žloutnout máte s tím taky zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí