Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
jayjay píše:
vrci to podla teba teda hodne? ci to vydava i iny zvuk ako buchanie?
Vrčí dost, to by mi ale nevadilo, ale to ježdění po plovoučce není asi v sedm ráno úplně košér. Prostě jenom můj pocit, že luxovat v sedm ráno by se nemělo ![]()
Chapem
, tiez to tak mam… Objednane a tesim sa na kazdodenne povysavany cisty bytik ![]()
Vysavač je super
akorát nám tedˇnefunguje,protože nám rozsekal kočicí hovínko(kočka šla mimo záchod,a nebyli jsme doma)no a manžel ho pak čistil vodou,metličky byli celé špinavé a tedˇnám to nejde vůbec
a manžel se furt nemá k tomu to nechat opravit.Má obavu,že oprava bude drahá,prý je lepší koupit novej,ale to tedˇnehrozí.Máme ho z aukra.Nevíte,když bych s ním zašla normálně do elektra,spraví mi to tam a nebo jsou nějaké speciální sevisy na toto?Díky.
tipla bych, že to jen tak někdo neopraví
Mají vlastní opravnu, ale pokud vím opravují jen zboží z oficiální distribuce, což jestli dobře chápu, tak vy máte tzv. šedý dovoz…ale není nic jednoduššího než tam zkusit zavolat a domluvit se ![]()
quinny píše:
tipla bych, že to jen tak někdo neopraví
Mají vlastní opravnu, ale pokud vím opravují jen zboží z oficiální distribuce, což jestli dobře chápu, tak vy máte tzv. šedý dovoz…ale není nic jednoduššího než tam zkusit zavolat a domluvit se
Musím to nějak ošéfovat,právě,jak to je přes aukro je to složitější,prodával to chlap,že to dostali v práci,a on to nepotřebuje,bylo to za lepší peníze než normál,ale tak je to horší s tím servisem,právě.
Chtěla jsem se Vás zeptat v návodu je že má být roomba pořád připojená na nabíjecí základně a že až se nabije bude svítí zeleně nepřetržitě… To se opravdu nedá nijak vyonout??? ![]()
A vypínáte tu nabíječku ze zdi až se nabije a nebo ji máte pořád zapnutou??
@petkkaa píše:
A vypínáte tu nabíječku ze zdi až se nabije a nebo ji máte pořád zapnutou??
Pořád máme roombu v nabíječce, je to kvůli baterce, je to přece napsané i v návodu.
www.irobot.cz: Životnost baterie se úzce odvíjí od dodržování pravidel dobíjení. Baterie Ni-Mh vyžaduje důslednou údržbu dobíjení. To spočívá v jednoduchém zacházení. Robot musí být stále pod napětím. Tudíž musí být neustále v dobíjecí stanici, která je stále zapojená v elektrické rozvodné síti. Při dodržování tohoto pravidla je životnost cca 500 cyklů (2-4 roky provozu). Pokud toto pravidlo porušujete, zkracuje se tím životnost baterie, může se dokonce nenávratně poškodit. Údržba baterie je jednoduchá. Robot musí být stále pod napětím, tedy stále v dobíjecí stanici. Pokud robot není delší dobu pod napětím, tak se může stát, že se samovolně vybije. V takovém případě se po zapojení do sítě spustí 16-hodinový dobíjecí cyklus. Ten se indikuje rychlým oranžovým blikáním tlačítka Clean. Pozor 16-hodinový cyklus musí být proveden celý. Jinak se baterie může poškodit.
Mě jde o to, že máme perskou kočku a vysoký koberec v obýváku. ![]()