Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
AHOJ VŠEM
(opět)
Spoléhám na Emimčo
a proto zakládám ještě jednu diskuzi. Krom Španělska mě ještě docela nadchla vidina dovolené v Toskánsku s vlastní dopravou a stravou, v apartmánu - nejlépe v nějakém borovicovém háji - (volný výběh pro prcka, stín) blízko moře…NEVÍTE O NĚČEM? Máte zkušenost s takovou dovčou?
Díky moc!
Márty a Emušák
Příspěvek upraven 18.04.12 v 11:48
Apartmány Principina … znáte někdo?
Příspěvek upraven 18.04.12 v 11:48
To neznám, ale v cestovce jsme prodávali toto: http://www.321escape.cz/…zdy/pobytove?…
Ověřeno, moc pěkné ubytko
Ale počítej s tím, že Toskánsko není zrovna nejlevnější…
Madi! Jsi skvela! Diky moc. Snad to uz nejak rozseknem!
Příspěvek upraven 18.04.12 v 11:47
Koukám, že se mi ten odkaz nepovedl, ale snad jsi to na těch stránkách našla. Máme tam tuším tři vily, pobyty s jídlem. Jo a pokud se rozhodnete, doporučuju udělat si výlet lodí na Elbu ![]()
Toskansko doporucuji, je tam nadherne! Jezdila (spis pobyvala) jsem tam leta…
Pokud si vzpomenu na nejake ubytovani, tak hodim odkaz, jak jiz bylo zminovano, neni tam zrovna nejlevneji, ale uzijete si to urcite!
Ahoj,
obnovuju tema ![]()
Mate nekdo nejaky supr zazitek zToskanska? kde se Vam libilo ubytko? Stejne podminky plati, jen bychom zkusili jine misto. Ja muzu poreferovat o Principina a Mare - super ubytovani, nemelo chybu, pro rodiny s detmi idealni!
Ahojky,
dovoluji si obnovit tuto diskuzi. Nebyl někdo v toskánsku, letovisko Castiglioncello? Je to tam tak krásné jako na fotkách? Vybrali jsme schválně tuto destinaci, kde nejsou jen dlouhé písčité pláže, ale jsou lemované skálama a různýma zákoutíma. Ráda si přečtu jakékoliv vaše tipy, zážitky apod.
Díky ![]()