ŠPANĚLSKO

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2724
31.8.09 11:46

ŠPANĚLSKO

Ahoj všem! :D

Ráda bych využila toho, že jste už nejspíš skoro všichni po dovolený a vytáhla z Vás (kdo jste byl) nějaký TIP na dovču ve Španělsku. Prolejzám právě last minuty a lovím recenze, přecijenom je osobní zkušenost ta nej! :)

Tak prosím, prosím piště, jaký hotel byl dobrej pro rodinku s rok a půl starou sošťandou. Nejlíp skoro na pláži, polo nebo plná penze a samo že za rozumnou cenu :):):)

Předem moc díky!!!!

Márty a Emušák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
31.8.09 12:08

Ahoj Márty, před mateřskou jsem dělala v cestovce, tak snad můžu poradit. Záleží na tom, co hledáte. Jestli klidnou dovolenou nebo rušné letovisko s večerním diskotékami apod. Ale předpokládám, že když jedete s dětmi, budete asi upřednostnovat ten klid.Doporučit můžu letovisko Pineda de Mar, je tam spoustu pěkných hotelů kousíček od pláže. Jediná nevýhoda je v tom, že kousek od pláže vede železniční dráha, tudíž cestou k moři se musí projít podchodem, ale pro děti to bylo fajn, vlaky se jim líbili :-) Hotely mívají i vlastní bazény, pokud by dětem nesedla mořská voda.Byli jsme v hotelu Taurus Park a bylo to super. Spoustu jídla, švédské stoly… Jo a krásná písečná pláž, na dětské hraní ideální. Tak dobře vyberte :)

• Citovat
  • Upravit
2724
31.8.09 12:11

MADI, díky moc. Tak to jsi ideální „poradce“. Zkusim kouknout na tvůj tip ;) Samo, že preferujeme klid - diskoteky a podobny ruch na na dovce nikdy moc nebral :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
31.8.09 12:16

Pineda je považována za nejklidnější letovisko na riviéře. Samo že nějaké diskotéky tam budou, ale nejezdí tam omladina za zábavou, ti spíš míří do Lloretu nebo Calelly.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
1.9.09 21:52

Madi můžu se zeptat, jak je to daleko od letiště a od jakého? Uznávám, mohla bych si to někde najít… nezlobte se, že jsem líná.

• Citovat
  • Upravit
teresa20
2.9.09 06:51

Doletěli byste do Barcelony a odtud je to 57 km po silnici. Pokud pojedete s cestovkou, tak Vás tam dopraví busem, což bude tak 50 minut jízdy. Pokud pojedete sami, tak jeďte vlakem, přímo z letiště Vás doveze na hlavní barcelonské nádraží a odtud do Pinedy..

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.9.09 12:59

Ahoj, díky moc, můžu se poptat na nějaký konkrétní tip? Asi SZ? Já tedy chci jet až příští rok, ale prolézám tyto diskuzze, dokud mají lidi po dovolených to čerstvě v paměti.

• Citovat
  • Upravit
43
2.9.09 13:32

Já byla v roce 2007 v městečku Nerja, ubytování jsme hledali přes booking.com (hostal Abril) a byli jsme moc spokojení, byla to pohádka. Pláže plné tak akorát, klidné městečko s atmosférou,ještě tam nebylo moc „paneláků“, i když v okolí už se staví. Cestovky tam zájezdy také mají, ale spíš ty německé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
2.9.09 13:33

K té Nerje - je to tak hodinku autobusem od letiště v Malaze (Malaga). Je to jih Španělska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
2.9.09 14:06

Osobní zkušenost mám jenom s hotelem Taurus Park (http://www.ulysses.cz/…neda-de-mar/), v cestovce jsme hodně prodávali Hotel Koppers (http://www.321escape.cz/…ppers-3/5053?…), mají super ceny i v sezoně, polopenze nebo plná penze. Ale je to ubytko spíše pro nenáročné, trošku dál od pláže. Ale pro ty, co jim nevadí procházka k pláži a na pokoji netráví až tolik času, ideální :-) Lidi tam byli moc spokojení

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.9.09 14:26

Ahoj, díky moc za tip, ten hotel Koppers vypadá zajímavě. To poslední co by mi chybělo je výhled na moře.

• Citovat
  • Upravit
teresa20
2.9.09 14:28

Pokoje jsou tam jednoduchý, ale lidi si chválili moc to jídlo. My měli v tom Taurusu švédský stoly, snídani a večeři a vrátili jsme se domů naprosto přejedený, kolik tam bylo dobrot (a to jsme zdaleka neochutnali všechno :D )

• Citovat
  • Upravit
792
10.8.15 11:51

Obnovuji konverzaci Španělsko a ptám se, kam jet, do jakého hotelu, kde je i plno vodní zábavy pro deti, skluzavky, tobogány apod. Kde jste byly spokojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí