Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem! ![]()
Ráda bych využila toho, že jste už nejspíš skoro všichni po dovolený a vytáhla z Vás (kdo jste byl) nějaký TIP na dovču ve Španělsku. Prolejzám právě last minuty a lovím recenze, přecijenom je osobní zkušenost ta nej! ![]()
Tak prosím, prosím piště, jaký hotel byl dobrej pro rodinku s rok a půl starou sošťandou. Nejlíp skoro na pláži, polo nebo plná penze a samo že za rozumnou cenu ![]()
![]()
![]()
Předem moc díky!!!!
Márty a Emušák
Ahoj Márty, před mateřskou jsem dělala v cestovce, tak snad můžu poradit. Záleží na tom, co hledáte. Jestli klidnou dovolenou nebo rušné letovisko s večerním diskotékami apod. Ale předpokládám, že když jedete s dětmi, budete asi upřednostnovat ten klid.Doporučit můžu letovisko Pineda de Mar, je tam spoustu pěkných hotelů kousíček od pláže. Jediná nevýhoda je v tom, že kousek od pláže vede železniční dráha, tudíž cestou k moři se musí projít podchodem, ale pro děti to bylo fajn, vlaky se jim líbili
Hotely mívají i vlastní bazény, pokud by dětem nesedla mořská voda.Byli jsme v hotelu Taurus Park a bylo to super. Spoustu jídla, švédské stoly… Jo a krásná písečná pláž, na dětské hraní ideální. Tak dobře vyberte ![]()
MADI, díky moc. Tak to jsi ideální „poradce“. Zkusim kouknout na tvůj tip
Samo, že preferujeme klid - diskoteky a podobny ruch na na dovce nikdy moc nebral ![]()
Pineda je považována za nejklidnější letovisko na riviéře. Samo že nějaké diskotéky tam budou, ale nejezdí tam omladina za zábavou, ti spíš míří do Lloretu nebo Calelly.
Madi můžu se zeptat, jak je to daleko od letiště a od jakého? Uznávám, mohla bych si to někde najít… nezlobte se, že jsem líná.
Doletěli byste do Barcelony a odtud je to 57 km po silnici. Pokud pojedete s cestovkou, tak Vás tam dopraví busem, což bude tak 50 minut jízdy. Pokud pojedete sami, tak jeďte vlakem, přímo z letiště Vás doveze na hlavní barcelonské nádraží a odtud do Pinedy..
Ahoj, díky moc, můžu se poptat na nějaký konkrétní tip? Asi SZ? Já tedy chci jet až příští rok, ale prolézám tyto diskuzze, dokud mají lidi po dovolených to čerstvě v paměti.
Já byla v roce 2007 v městečku Nerja, ubytování jsme hledali přes booking.com (hostal Abril) a byli jsme moc spokojení, byla to pohádka. Pláže plné tak akorát, klidné městečko s atmosférou,ještě tam nebylo moc „paneláků“, i když v okolí už se staví. Cestovky tam zájezdy také mají, ale spíš ty německé.
K té Nerje - je to tak hodinku autobusem od letiště v Malaze (Malaga). Je to jih Španělska.
Osobní zkušenost mám jenom s hotelem Taurus Park (http://www.ulysses.cz/…neda-de-mar/), v cestovce jsme hodně prodávali Hotel Koppers (http://www.321escape.cz/…ppers-3/5053?…), mají super ceny i v sezoně, polopenze nebo plná penze. Ale je to ubytko spíše pro nenáročné, trošku dál od pláže. Ale pro ty, co jim nevadí procházka k pláži a na pokoji netráví až tolik času, ideální
Lidi tam byli moc spokojení
Ahoj, díky moc za tip, ten hotel Koppers vypadá zajímavě. To poslední co by mi chybělo je výhled na moře.
Pokoje jsou tam jednoduchý, ale lidi si chválili moc to jídlo. My měli v tom Taurusu švédský stoly, snídani a večeři a vrátili jsme se domů naprosto přejedený, kolik tam bylo dobrot (a to jsme zdaleka neochutnali všechno
)
Obnovuji konverzaci Španělsko a ptám se, kam jet, do jakého hotelu, kde je i plno vodní zábavy pro deti, skluzavky, tobogány apod. Kde jste byly spokojené?