Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Punulka Ahojki,jak se cítíš? Kdy NEčekáš MS??CHystáš se testit? Já si tento měsíc zakázala jakékoli pozorování atd…a do včerejška se dařilo, vlastně mi ani nic nebylo, takže nebylo co pozorovat.Dnes jsem 8-9dpo a teď už cítím píchání v podbříšku
chvílema, jinak nic..testovat nechci dřív než v pátek pokud nepřide dřív MS, má dojít +-čtvrtek. No klasicky nervoza už vzrůstá
ty 2-3 dny před MS to nejde potlačit ty myšlenky
Prostě vím že mS OPěT dojde, ale i přes to doufám že nee.
Hezke zasnezene ranko
ani ja nic az do vcerejska nepocitovala..ale najednou cely den bolest jak pred MS. I dnes me bricho poboliva, ale vic neprijemna je u me reakce na utrogestan!
testit bych mela az pristi stredu ale menzes by mohl uz v nedeli, ale tezko rict mivam to po 30-35 dnech. A utros to pry muze brzdit takze uvidim jestĺi netestnu uz o vikendu. Snad ten tvuj pocit je opravdu jen pocitem a vse dopadne dobre
jakej mate plan dal kdyz by tento pokus bohuzel nevysel?
@Punulka Tak moje pocity se potvrdily, ráno klesla tepl. a dorazila MS(nejdřív jsem jí čekala zítra)včera jsem to tady asi zakřikla, celý den nic a večer už jsem slabou krev měla. Dnes už břuch regulérně bolí. No ale když už MS přišla tak jsem ráda že aspoň tak brzy.Jsem dnes 23dc…lutealní fáze byla jen 9dní
no já ji mívám vždy těch 10-11max. Pokud beru Utrogestan těch 10dní po ovulce tak pak MS dorazí 3 den po dobrání. Taky na mě hrozně působí, strašně se mi motá hlava a je mi slabo, no stav jak zhulená, nebo připitá
.Ale pokud ho zavedu tak je to ok. Teď mi ho ale Dr. nedal. Řekla jsem si že ještě zkusím jednu IUI a končím! Aspoň na čas…potřebuju psychický odpočinek od tohodle kolotoče
nechci si kazit jaro a léto…pak bych IUI zkusila zase po létě. Měla bych si nejspíš najít práci, i když mám po 4 letech doma z toho úplně hrůzu až blok…plán byl přejít z jedné MD do druhé…bohužel no.
Tak pak ty dej vědět jak jsi dopadla…třeba aspoň jedné z nás to vyjde, čili tobě
A ty pak jdeš do dalšího IUI?
Otázka jestli nám tohle IUI vyjde udělat, př. pátek jsem teprv 11dc-to může být brzy na IUI, a pak jsou svátky a v úterý jsem 15dc…to už myslím bude pozdě…já při Clost. mívám ovu ten 14dc
no objednám se na ten 11dc a uvidím, kdyžtak se budem snažit doma víc
,máme i ten gel, a ještě jsme ho moc nevyzkoušeli.
Tobě držím palce ať MS nedorazí!!!
@Fifinečka to je mi líto že mrcha dorazila…
ale nezoufej 3 pokus prý bývá nejuspěšnější
takže do třetice všeho dobrého! My jsme si také řekli, že půjdeme případně do třetího pokusu a pak to přes léto necháme na přírodě..i když bych ráda věděla kdeže je ten zakopanej pes. Tak se zkusím domluvit s dr. na nějakém tom vyšetření. Návrat do práce ti nezavidím… Já si nedokážu představit ani to že bych měla změnit práci ted když v kuse pracuju u jedné firmy 8 let natož pak po mateřské..
Ale to zvládneš jsi určitě statečná a silná
A jakém oboru by jsi chtěla dělat? ![]()
Tak to vypadá že ani nám 2 pokus nevyšel
dnes jsem 13 den po IUI a test negativní. Už v druhou čárku ani nedoufám. Do středy bych měla brát utrogestan, tak nevím..asi ho doberu a ve středu udělám ještě test no a pak hurá do dalšího pokusu. Snad mi tento měsíc uzraje aspon více folíku než jeden jako min. měsíc. Ale fakt bych ráda věděla kde je zakopanej pes a proč se nedaří i když spermijkám usnadní cestu…
@Punulka Zdravím tě! Jak se vede, už máš po 3tí IUI??Koukám, ty jsi už stihla i průchodnost???To bylo to projasnění, jak ti stříknou tekutinu a rentgenem kuknou-bez uspání? Prý je to nepříjemné, jak jsi to zvládla?
Jinak já měla jít 11dc na UTZ-a počítala jsem i s IUI, ale Dr.si vzal dovču
,a pak byl víkend a v po. svátek, takže jsem přišla až 15dc, a kupodivu ovulka se akorád chystala
ale už 4cyklus žádný folík v levo
zase jen v pravo, a poprvý 2folíky stejný
Takže proběhla IUI+pregnyl, a 16dc jsem jasně cítila ovulku, tak jsme se snažili ještě večer a pak dopol. s použitím gelu na podporu otěho…no to jsem si dala, zavedla jsem si pokaždý gel stříkačkou, pač je dost tekutý, a prsty to nejde moc, a další den zánět jako blázen
kvasinky!4roky jsem měla klid…ten gel má udělat spermiím lepší prostředí, tak asi udělal…tím že mi zničil úplně ph
![]()
No a tohle je poslední IUI, a prdím to, chci mít klid aspoň do září, psychický odpočinek
Dr.mi nabízel po té 3IUI už umělko nebo laparku…jedno ani druhý zatím fakt nechci. Jelikož jsem od ledna nezaměstnaná, tak si spíš potřebuji už najít práci, a fakt vypustit plození. Tak zase se ozvu za týden jestli MS dorazila…papa
@anastazia6 Děkuji,i já tobě držím palce i když máte domácí snažení bez stimulce…nevadí, někdy stačí jedno jajco:-))
Jsem dnes 9dpo, od dopol. špinění odp. už se MS začla rozjíždět-zítra to vypukne naplno. Minulý cyklus došla MS 10dpo, ale nebrala jsem Utrog.,teď ho beru, a stejně MS dojde zase brzy
, to asi mě chce ušetřit toho několikadenního přemýšlení jestli jsem nebo nejsem…tak rovnou příjde hned ![]()