Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, zdravim vsechny, procitam si diskuze uz nejakou dobu a ted jsem teprve nasla odvahu se zaregistrovat a komunikovat…Je tezke se zaradit uz mezi rozjete snazilky, tak me napadlo zalozit novou diskusi prave pro takove „nezarazene snazilky“ jako jsem ja
najde se tu taky nekdo takovy? ![]()
@Bahar Ahoj,ráda se zařadím, taky se snažím zařadit, ale do rozjetého vlaku to moc nejde…
Jo to je pravda
no a jak dlouho se snazite o miminko?
p. s. nevis nahodou jak se meni profilova fotka? ja to vzdycky zmenim v nastaveni a zustane mi tam ta puvodni :/
Ahojky. I já jsem od října snažilka, ale už o druhé, snad nevadí?
![]()
Tak to já se ráda taky zařadím… ![]()
Já jsem vysadila prášky v září, ale pořádné snažení začalo v prosinci. Teď mě čeká testování a jak to nevyjde hormonální profil a případná léčba. Doufám ale, že na to vůbec nedojde ![]()
Ahoj. Můžu se přidat? Doma už mám 4 dítka a teď se snažíme o páté. 2× nám to nevyšlo, tak snad to tentokrát výjde a dopadne dobře.
@Via přeji hodně štěstí při testování, mně teď v lednu po 2 dnech zpoždění dorazila ms
Tak ať se zadaří ![]()
Monika92 - jasne pridej se, at uz se clovek snazi od rijna nebo jak dlouho, o prvni nebo druhy, to je fuk
vysledek je stejny ![]()
Bodlacek - jasne, taky se pridej, budu jedine rada ![]()
My se snazime od dubna min.roku, od prosince beru clostik a utros a v pondeli bych to mela dostat, doufam, ze to tedka uz vyjde… bude to nase prvni ![]()
Ahojky, rada bych se taky pridala ![]()
@Bahar jsem na tom podobne jako ty. snazime se od dubna, ted jedu druhy cyklus s clostikem. ![]()
@kleopatra86 tak to jsme na to fakt uplne stejne
a jak to snasis? ja jsem uz trosku vic na palici ![]()
@Monika92 diky moc, zatim necitim zadne priznaky, jen mam citlive bradavky a unava, ale citlivost bradavek mam poslednich par mesicu pred MS normalne a unavu pricitam k antibiotikam, ktere ted beru… a kolik je prvnimu mimcu?
@Bahar uvidíš, já u prvního taky neměla žádné příznaky a bylo to
Danečkovi bude ke konci ledna 15. měsíců ![]()