Nezařazené snažilky - zařaďte se :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4892
19.1.13 18:41

@Via prave tim jak se extremne sledujeme tak si ty priznaky vetsinou vsugerujeme :oops: a v pondeli budes kolikaty dpo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
19.1.13 18:43

Holky ja jsem 3-4dpo a mam pocit ze bych mohla byt rekordmankou v tehot priznacich, v kazdem pichnuti hledam neco co neni :mrgreen: uz blaznim proste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
19.1.13 18:44

@Via to vypada slibne :) I kdyz podobne jsem to mela pred mesicem, taky bily vytok, citlive prsa zvysena teplota i kdyz v den menstruace mi klesla ze 37'2 na 36'8,bolesti jak hrom a nic z toho :( Ale to mam z antikoncepce ze se mi nejspis vraci telo dohromady :| Ale drzim ti palce, at tobe to vyjde!!Kazda jsme jina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
19.1.13 18:45

@kleopatra86 No právě, tak už mi z toho krapek hrabe :roll: Nikdyjsem to tak neřešila, ale tento měsíc jsem nějaká mimo…11. den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4892
19.1.13 18:46

@Via a potom jsme zklamany, vzdycky si rikam ne to je normalni bolest prsou, unava je taky normalni…a potom kdyz ma prijit ms, tak ze by??ze by ta bolest bylo to ono, konecne :oops:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4892
19.1.13 18:51

@Via to uz by treba zitra bylo neco videt?12dpo.to se divim zes to vydrzela tak dlouho, ja testovala uz asi 9dpo, blbost no. radsi pockam vzdycky do ms-to si rikam ted, mam teprv pred ovu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4892
19.1.13 18:53

@Schara to bys byla teda asi fakt rekordmanka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
19.1.13 18:56

Já nejsem nikdy tak nějak zklamaná a tentokrát tím tuplem asi nebudu. Přemýšlela jsem proč to tentokrát tak moc řeším a je to tím jak jsem strašně netrpělivá. Chci už prostě vědět na čem jsem…buď pozitivní test a nebo hormonální profil. Ať se stane jedno nebo druhé tak se konečně něco bude dít a já už se toho nemůžu dočkat.

Furt si říkám, ať už ta MS dojde a dočkám se toho hormonálního profilu a konečně budu vědět na čem jsem a nebo ať už jsem těhotná a řeším něco jiného :roll: Kdybych byla „zdravá“ tak nic takového neřeším, nechám to pár měsíců plynout a podaří se a tak když vím že bych už těhotná byla kdybych měla ty vajka v cajku… :roll: Nemám ráda zbytečně ztrácet čas a tím to všechno je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
19.1.13 18:58

@kleopatra86 Já jsem si říkala, že počkám do pondělí že to budu 11DPO a to už by mělo jít vidět pěkně. Z dcerou jsem testovala 10DPO a pracně jsem ducha hledala…12DPO už byly krásně dvě čárky takže kompromis je pro mě těch 11 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
19.1.13 18:58

@Via tak to držím palce! ;)

Co se týče příznaků, tak už i já začínám být pobuch a to se snažíme krátce :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4892
19.1.13 19:01

@Via jo tak to pondeli bude akorat, spatne jsem to pochopila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4892
19.1.13 19:03

@Monika92 no my se snazime od dubna takze s kazdou ms je to tezsi a tezsi se s ni vyrovnat ze zase dosla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
19.1.13 19:09

Holky mam dotaz asi hloupy, ale zeptat se musim :oops: myslite ze je mozne mit ovulaci tri dny po menstruaci? mam takovy ten vytok co je natazitelny mezi prsty a rano teplota 36,5 a vecer 36,9 vim ze je normalni ze se teplota vecer zvedne ale ten vytok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Via
5078
19.1.13 19:09

@kleopatra86 No tak to se ti ani nedivím, to je strašně dlouhá doba. U mě je to opravdu tím, že nerada ztrácím čas a už se nemůžu dočkat MS a nebo pozitivního testu. Příští měsíc už se mnou doktor bude něco dělat tak to budu zase v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
19.1.13 19:11

@kleopatra86 to je jasné, snad už se vám brzo zadaří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí