Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michellita nechci provokovat ale sviti nam slunicko a mame 13stupnu ![]()
@Schara Aha, to je teda blbý. A neuvažovala si o té medodě Mojžíšové? Slyšela si o tom? Já na ni začala chodit v prosinci a co mi teda fyzioterapeutka říkala za zázraky, komu všemu to pomohlo, tak jsem docela koukala.
Tady je výtah, na co vše to má vliv, tak by ti to určitě taky pomohlo.
Co dokážeme metodou paní Ludmily Mojžíšové ovlivnit: • Nepravidelné menses • Bolestivé menses • Neprůchodnost vejcovodu • Obrácenou polohu dělohy • Malou, nevyvinutou dělohu – 100% úspěšnost • Opakované potraty • Snahu o početí • Zlepšení nálezu patologického spermiogramu • Zácpu spastického typu • Inkontinenci žen – 100% úspěšnost, není li přítomna jiná strukturální choroba • Absenci menstruačního krvácení u mladých dívek – 60% úspěšnost • Bolesti kostrče • Bolesti zevních pohlavních orgánu • Neschopnost dosáhnout orgasmu • Bolest při pohlavním styku
Prave ze slysela, taky jsem o ni uz uvazovala. tady to umi jedna pani, ale dostat se kni ze zazrak
. myslim ze je asi lepsi kdyz ti nekdo rekne jak to spravne cvicit a pak si to az cvicit sama.
@Schara No, zkus jí zavolat. Já jsem taky čekala pár týdnů, než měla volno. Jak tam půjdu, tak se jí zkusím zeptat, jestli neví o někom dobrým v Pardubkách, že by doporučila. Jdu tam ale až 31.1. Určitě je lepší k někomu chodit, protože ti uvolňuje i pánevní dno, což si myslím, že je taky na tom důležitý.
@Michellita jojo nedivim se
tez radeji teploucko nez tu zimu, jeste k tomu kdyz jsem se narodila v Ostrave, co v zime byla vzdy pro me deprese vyjit ven, protoze nepotkas nikoho ziveho po ceste ![]()
Tak jsem po kaficku a po buchticce.je to teda mnamka, snedla jsem celou radu, krasne vlazna.jen jsem tam mohla dat klidne vic povidel. posilam odkaz.http://www.toprecepty.cz/recept/21886-uzasne-rychla-tvarohova-buchta-s-povidlim-chut-jako-kolace-hned-hotova/ ![]()
Aha ono to nejde. proste toprecepty.cz.tvarohova buchta s povidly