Snažení - krvácení o 9 dnů dřív před MS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18.1.13 07:06

Snažení - krvácení o 9 dnů dřív před MS

Prosím o rady - ms mám vždy po 28 dnech, tento měsíc ji mám dostat příští sobotu, tj. asi za 9 dnů. Tento měsíc jsem na ovu testech ovu nezachytila, přesto jsme se snažili ( poprvé před 10 dny..). Dnes v noci začalo krvácení jako MS, poměrně dost, bolesti a křeče v podbřišku jako při MS. Co by to mohlo být? Kdyby se jednalo o uhnizdování, bylo by to přece jen špinění a né silné krvácení jako Ms. Že bych dostala ms zničehonic takto dřív? Máte někdo zkušenost? Mám docela strach, co se děje… :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56
18.1.13 07:21

A vždy si to bez antikoncepce měla pravidelné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.13 07:25

Antikoncepci jsem nebrala, vždy pravidelné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.13 07:38

Nevím, jestli mám plašit a volat doktorovi, měla jste někdy některá MS takto dřív?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
18.1.13 07:39

Já jsem jí měla vždy hodně nepravidelnou, tak nemohu posoudit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.13 08:35

Může prý to souviset a anovulačním cyklem, nebo by to mohla být cysta? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
18.1.13 08:46

Počůrala bych test, jestli to není těhotenství -mimoděložní :,( ta cysta by to asi taky mohla být, jestli se bojíš a něco se ti nezdá, zajdi k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.13 10:46

TT jsem zkoušela - negativní. Vyčetla jsem, že snad cyklus 21 dnů by mohl být. :think: :think: :think: Což u mě je to dnes právě 21 den od poč. předchozí MS…Mimoděl. těhu tak brzy - 10 dnů po snažení? :-O :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.13 12:18

Holky tak poradte :(, nevím, co má dělat…jestli jet někam v tomhle počasí k doktorovi, abych tam zas nebyla jako plašan a nebo to nechat být, a počkat? Krvácení stále je, vypadá jako silná MS jak bývá první den, dost silné bolesti v podbřišku. Akorát, že je to o těch devět - deset dnů dříve. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
18.1.13 12:32

Podívej, můžeš mít posunutý cyklus, pokud je tt negativní, tak by to mohlo být OK, záleží na tom, jak se cítíš, jestli je bolestivost hodně mimo normu, zajela bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.13 12:43

No je to tak jako při MS, chybí akorát nějaké příznaky, které u MS jindy mívám. Prostě krvácení a bolest břicha. Spočítala jsem a vychází to dnes 21 den. Tak snad to bude tak krátký cyklus…nechám to asi zatím počkám. :( Průšvih bude, kdyby to třeba zítra přestlo a MS by přišla znova v řádném termínu příští sobotu. :nevim:
Fakt jste nikdo takhle dřív menzes nikdy nedostal? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.13 17:42
:think: :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1136
10.2.13 17:31

slabé krvácení

Ahoj děvčata, prosím o radu. Poslední MS jsem dostala 24.1. jsem ted 17 den od poslední MS. Snažíme se intenzivně o miminko. Ovu sem podle testu mela v pátek. Dnes jsem začla slabě krvácet, bolí mě břicho. Je možné, že se zadařílo a vajíčko se uhnizduje??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
11.3.17 15:17

Mam uplne to same…jen jsem cyklus 19 :( jinak mam cyklus presne 27 dc…prosim napiste nekdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí