Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím o rady - ms mám vždy po 28 dnech, tento měsíc ji mám dostat příští sobotu, tj. asi za 9 dnů. Tento měsíc jsem na ovu testech ovu nezachytila, přesto jsme se snažili ( poprvé před 10 dny..). Dnes v noci začalo krvácení jako MS, poměrně dost, bolesti a křeče v podbřišku jako při MS. Co by to mohlo být? Kdyby se jednalo o uhnizdování, bylo by to přece jen špinění a né silné krvácení jako Ms. Že bych dostala ms zničehonic takto dřív? Máte někdo zkušenost? Mám docela strach, co se děje…
![]()
Nevím, jestli mám plašit a volat doktorovi, měla jste někdy některá MS takto dřív?
Já jsem jí měla vždy hodně nepravidelnou, tak nemohu posoudit ![]()
Může prý to souviset a anovulačním cyklem, nebo by to mohla být cysta?
![]()
Počůrala bych test, jestli to není těhotenství -mimoděložní
ta cysta by to asi taky mohla být, jestli se bojíš a něco se ti nezdá, zajdi k dr.
TT jsem zkoušela - negativní. Vyčetla jsem, že snad cyklus 21 dnů by mohl být.
Což u mě je to dnes právě 21 den od poč. předchozí MS…Mimoděl. těhu tak brzy - 10 dnů po snažení?
![]()
Holky tak poradte
, nevím, co má dělat…jestli jet někam v tomhle počasí k doktorovi, abych tam zas nebyla jako plašan a nebo to nechat být, a počkat? Krvácení stále je, vypadá jako silná MS jak bývá první den, dost silné bolesti v podbřišku. Akorát, že je to o těch devět - deset dnů dříve.
![]()
Podívej, můžeš mít posunutý cyklus, pokud je tt negativní, tak by to mohlo být OK, záleží na tom, jak se cítíš, jestli je bolestivost hodně mimo normu, zajela bych
No je to tak jako při MS, chybí akorát nějaké příznaky, které u MS jindy mívám. Prostě krvácení a bolest břicha. Spočítala jsem a vychází to dnes 21 den. Tak snad to bude tak krátký cyklus…nechám to asi zatím počkám.
Průšvih bude, kdyby to třeba zítra přestlo a MS by přišla znova v řádném termínu příští sobotu. ![]()
Fakt jste nikdo takhle dřív menzes nikdy nedostal? ![]()
Ahoj děvčata, prosím o radu. Poslední MS jsem dostala 24.1. jsem ted 17 den od poslední MS. Snažíme se intenzivně o miminko. Ovu sem podle testu mela v pátek. Dnes jsem začla slabě krvácet, bolí mě břicho. Je možné, že se zadařílo a vajíčko se uhnizduje??? ![]()
Mam uplne to same…jen jsem cyklus 19
jinak mam cyklus presne 27 dc…prosim napiste nekdo