Snažení po laparoskopii

241
17.1.13 08:59

snazeni po laparoskopii

Ahoj holky, kdy jste se zacli snazit po laparoskopii? Na zakroku jsem byla 4 prosince, asi za dva tydny jsem dostala MS, byla normalni, tak jsme se rozhodli, ze se zadnem snazit. Ted uz mam 4 den zpozdeni a v utery na testu porad snehobilo. Myslite si, ze to mam porad nejak rozhozeno z laparo? Jo a hned po ni jsme prestala brat antinu.
Mozna ze mam zase dlouhy ciklus a budu ho muset zas nejak srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11296
17.1.13 09:05

Ahoj, já byla na zákroku 10. prosince, cyklus mi to dost zkrátilo, no a teď očekávám každou chvíli MS, ale mám taky pocit, že mi to laparka nějak rozhodila, testy u mě bohužel taky mlčí:( Kvůli čemu jsi byla na LPS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
17.1.13 09:10

Ahoj, byla jsem kvuli bolesti v podbrisku. Nali mi tam krecove zily a zacinajici endometriozu. Takze hlavne kvuli te nemoci jsme se rozhodli se snazenim. Jinak jsem slysela ze po laparo gynekologice je sestinedeli. Ale ja vubec nekrvacela jen spinila pac jsem brala jeste antinu a do 14 dnu jsem to dostala jak normalne pri MS a pak nic. Takze jsem si myslela ze muzu prestat brat prasky a snazit se. Ale asi to mam zas rozhozene, uz jsem to tak mela jednou, kdyz jsem antinu prestala brat mela jsem ciklus 32=35 dni. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11296
17.1.13 09:15

@piggsi Tak to máme skoro stejnej problém, mě vypalovali malý ložiska endošky, ale navíc mám neprůchodnej levej vejcovod. Jo a křečáky mi tam našli prej taky, ale že to nemá na nic vliv :nevim: No a doktorka mi říkala, že snažit se můžeme hned a hlavně co nejvíc, mám na to půl roku…pak následuje CAR…já už teda antinu neberu víc jak rok nooo. Tak já myslím - jen se snažte:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
17.1.13 09:18

No tak my jsme si rekli, ze se proste zacnem snazit a je jedno kdy se to podari. Ale vis jak to je :) Ja nervni kde to zas mam a na testu snehobilo. Delala jsem si test v po a ut a nic, dnes jdu do lekarny a zkusim zas zitra a pokud nic tak mi je to uz pak jasne a hned jak dorazi MS nasazuji prasky na ustaleni ciklu, jeste je mam od predminuleho roku. Snad jeste neprosly, nechce se mi k mudr na injekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
17.1.13 10:22

Já byla na zákroku 5.prosince, zkusili jsme to jen 2× 10dní po zákroku.. a jsem těhotná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11296
17.1.13 10:25

@terulilinka No tak to ti těžce závidím a gratuluji! Já jsem dle slov doktorky taky tu endometriozu neměla nějak hroznou, jen malinký ložiska, ale spíš mi tam dělá bordel ten neprůchodnej vejcovod:( A tak nějak celkově cítím, že to ještě bude běh na dlouhou trať…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
17.1.13 10:26

Ahoj, my jsme se po laparce snažili hned po první ms, držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
17.1.13 10:28

Tyyy jo, tak to ti zavidim. NO ja mam asi delsi ciklus podle vseho, jinak by se tam prece ukazaly ne? No nic dnes jdu do lekarny a zitra rano to naposled zkusim. Jeste trochu doufam, ze to vyjde a jeste k tomu mam zitra narozky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí