Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: 9 příznaků ovulace: Jak poznáte plodné dny
Ahoj ja mela silny spis bílý výtok a bolest v podbříšku jako bych mela dostat MS
Mě tedy ten den docela silně píchá na jedné straně podbřišku. A od ovulky pak citlivé bradavky až do MS.
Jé reakce, super… tak ja to mam taky tak, ale ovulaci jsem nejak nepoznala az tedka po tom potrate mam pocit, ze prave nastava ta bolest jako pred ms, bolest v krizi a „Žravka“ jako pred ms, hlanve na sladke, a obrovska chut na sex, a napeti v prsou… ale mam teprv 9 den po ms, tak nevim, ale tedka 3. mesice po potrate nemam pravidelnou ms,,, takze je to mozne, ze je to ta ovu, nechci si prave kupovat ovulacni testy, gyndar mi rekl, ze je to zbytecne, ze je lepsi merit si teplotu a pocitat dny…
@hanulkak píše:
Ahojte holky, jake mate priznaky ovulace?
Ahoj, mě bolí vždycky v podbřišku dost silně. A výtok takový hustější
Bílkovej hlen už asi týden před ovulací
dva/tři dny před cítím vaječníky a v den ovu mě píchá v podbříšku. Po ovulaci až do MS citlivé bradavky…
Ja merila teplotu pred prvnim tehu a bylo to na psychiatra, pred druhym jsem si delala ovul. testy a vysledek to same. Nakonec jsem otehotnela bez vypoctu ![]()
Ahojda. tak ja krome pozitivniho ovu testu mivam citlive bradavky od ovu po ms, byl i ukazkovy bilkovy hlen (ale kdyz jsem mela posledne ovu v zari byla bez hlenu), ale nijak extra necitim bolest v podbrisku, jen lehce a hodne zridka, takze to muzou byt i mnou vsugerovane bolesti ![]()
@Loudalka píše:
Ja merila teplotu pred prvnim tehu a bylo to na psychiatra, pred druhym jsem si delala ovul. testy a vysledek to same. Nakonec jsem otehotnela bez vypoctu
Já teplotu radši neměřim:) mám testy-taky mi jednou ukazovaly, že ovuluju tejden
takže teď po Utrogestanu, kdy se mi menstuace už dává dohromady, poznam ovulku hlavně podle bolení v podbřišku a odpočítávání-přibližnýho ![]()
A kdy myslíte holky, ze ma nastavat ovulka podle vypočtu, me rikal 10 az 12 den, ale tedka se mi to fakt zda driv, myslite, z eje to mozne?
A myslis, ze jsou 100%? kolik to vyjde ten ovulacni test penez?