Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: 9 příznaků ovulace: Jak poznáte plodné dny
@hanulkak píše:
A kdy myslíte holky, ze ma nastavat ovulka podle vypočtu, me rikal 10 az 12 den, ale tedka se mi to fakt zda driv, myslite, z eje to mozne?
Určitě to možné je a jinak to tak mívám ten 12 den..i trochu dřív. Teď mám testy za 239kč ale ty jsou už takové „lepší“- v tom že test je plastový a kapeš do něj moč z přiloženého plst. kelímku, přiloženou plast. pipetkou. Jinak jsem měla i obyč testy a stačilo to..až na jeden co mi ukazoval ovu celý týden ale nevím už jaký to byl ![]()
@hanulkak den ovulace je individualni dle delky cyklu, ja mam cykly delsi, ovulaci okolo 18.dne a co se tyka ovu testu, nevim jestli jsou 100%, to asi ne, ale jsou i lekari, kteri rikaji ze jsou lepsi nez BT. ja mam ovu testy z www.testydoma.cz
Holky a má někdo bolení v podbřišku 10dc a hlen až 14dc? jsem z toho zmatená, jinak prsa mě nebolí a zvýšenou chuť na sex mám spíše ten 14dc ![]()
@iggy.piggy píše:
Holky a má někdo bolení v podbřišku 10dc a hlen až 14dc? jsem z toho zmatená, jinak prsa mě nebolí a zvýšenou chuť na sex mám spíše ten 14dc
Mě třeba začalo bolet břicho včera, na ovu testu byly dvě čárky ale hlen mám až teď večer
je to prostě pakárna:))
@Gagí to jo
takže ti vyšlo podle ovu testu, že hlen je až později?
@hanulkak píše:
Ahojte holky, jake mate priznaky ovulace?
Mno tak u mě je dva dny táhlý průhledný hlen a pobolívání břicha. Den na to hlen už není, ale za to mě píchá na jedné straně podbřišku. A mám kolem 25DC ![]()
Bolest břicha… ale jednou víc jednou mín… záleží asi na tom ze kterého vaječníku
Jinak ja sleduju hlen, cipek i bt takze 2-3 dny pred ovu sr zacne menit hlen na kremovy q den pred ovu se otevre cipek a udela se hlen vajecneho bilku a den po ovu se zvedne bt a dostavi se bolest v podbrisku. Omlouvam se za natutalisticky popis
Jinak ja sleduju hlen, cipek i bt takze 2-3 dny pred ovu sr zacne menit hlen na kremovy q den pred ovu se otevre cipek a udela se hlen vajecneho bilku a den po ovu se zvedne bt a dostavi se bolest v podbrisku. Omlouvam se za natutalisticky popis
Ahojky, já mám ovulku jednou za čas, ale u mě je to tak, že 3-4 den před ovulkou bolí břicho jako kdybych měla dostat ms, to je pro mě neklamný znak toho, že se ovu blíží… Někdy je to ještě doprovázeno pícháním na vaječnících den před ovu..A ještě dva dny předem mám měkký a otevřený čípek, to se prostě nedá „přehlédnout“ ![]()
Já do minulého cyklu poznala ovu bezpečně podle bolesti-píchání, dost silného. Do toho jsem měla vždy den předem // na ovutestu(kupuji 5ks za 75kč)+cca3dny před ovu začne ovuhlen, den po ovu končí. Tento cyklus beru poprvé Gynex, a ovubolest žádná, a vím na 90%že ovu byla, ve stř. ráno na utz folík, ten den vrchol ovuhlenu, druhý den už nic…akorád test před ovu jsem nedělala, když jsem věděla že jdu na gyndu.No takže akorád ta boles žádná nebyla, a hádám že v tom má prsty Gynex
.
@Fifinečka Mně třeba gynex ovulaci jakoby zvýraznil, nikdy předtím jsem ji nevnímala
je vidět, že každá to máme prostě jinak ![]()
@hanulkak ovulovat 2× lze, ale je to ojedinělé. Gynex? Dej si to na netu do vyhledávače, než bych to vyscětlila, tak to budeš mít jednodušší si to najít ![]()