Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, prosím o radu a názor: S manželem se snažíme o druhé mimčo, teď první cyklus. Ovu poznám podle plodného hlenu, takže ta proběhla cca včera a taky, že jsme si to s manžou užili. V pátek (zítra) máme jít s jeho rodinou na bowling, tak mě napadlo, jestli bych si tím nemohla nějak uškodit, přeci jen 10kg koule, a házet s ní za tu dobu budu hodněkrát. Teď se bojím, aby to neohrozilo potenciální těhu. Co myslíte? Pokud se zadařilo, tak zítra to bude teprv druhý den uhnizďování(ze sedmi).
Já jsem netušila že těhotenství je nějaká nemoc u které se nesmí hýbat ![]()
Hraju bowling i v těhotenství a žádný problém… Ta obava je opravdu přehnaná
No tak nemoc to neni rozhodně, jsem asi zbytečně vyplašená, a už mi na tý mateřský hrabe
tak děkuji ![]()
No hele, hlavně nesmíš při ovulce vytírat podlahu, to je ještě horší než bowling
Tak teď mi to teprv zní dost blbě, na co se ptam po vašich reakcích, ale znáte to nejhorší otázka je ta nevyřčená ![]()
@wildcherry píše:
No hele, hlavně nesmíš při ovulce vytírat podlahu, to je ještě horší než bowling
já bych zakázala jakékoliv domácí práce ![]()
@villa píše:Žehlení zásadně škodí i nesnažilkám, tak bacha na to!
Hlavně ŽEHLENÍ
Nezlob se, ale Tvůj dotaz mi už zavání trošku s fanatičností. A prdět se nebojíš? Já jen že ty vibrace a tak…
(promiň, že trošku ryji
tak snad se podaří
)
@Maculinka píše:
Nezlob se, ale Tvůj dotaz mi už zavání trošku s fanatičností. A prdět se nebojíš? Já jen že ty vibrace a tak…(promiň, že trošku ryji
tak snad se podaří
)
A co teprv ty vibrace u samotného „snažení“ ![]()