Snažení a bowling?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3165
17.1.13 13:21

Mimochodem, co vím, tak vajíčko se uhnízdí někdy kolem dne, kdy máš dostat menstruaci, ne ihned po oplodnění, po té začnou fungovat hormony, proto se i test dělá až pár dní po vynechání ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.13 13:26

Že by nová antikoncepční metoda o které nevím? :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
83
17.1.13 13:28

No tak vidim, že s vtipálkama se roztrh pytel, asi byste si měly založit klub posměváčků. Děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
17.1.13 13:30
@boruvecka píše:
No tak vidim, že s vtipálkama se roztrh pytel, asi byste si měly založit klub posměváčků. Děkuju moc

sama si napsala, že ti to po přečtení z ní blbě, tak se nediv :-D

• Citovat
  • Upravit
13119
17.1.13 13:36

Řekla bych, že dost blbneš. Co budeš dělat až budeš těhotná? Nešil a běž si zahrát!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
17.1.13 13:39
@ohýnek píše:
sama si napsala, že ti to po přečtení z ní blbě, tak se nediv :-D

Hm, a tím spíš nechápu to následný posmívání, když uz jsem uznala, že ty obavy jsou hodně přehnaný. navíc tady na emiminu jsem toho přečetla tolik, ale „sebehloupější“ otázce, píšu v uvozovkách, protože podle mě žádná otázka nebo obava myšlená upřímně neni hloupá, jsem se nikdy neposmívala, ani pisatelce. Ono taky nutno říct, že jaký druh člověka má potřebu se někomu vysmát a ponižovat ho, že? Navíc nikdo z vás tu asi není odborník, že jste si svými příspěvky tak jisté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
17.1.13 13:40
@ynax píše: Řekla bych, že dost blbneš. Co budeš dělat až budeš těhotná? Nešil a běž si zahrát!

máš pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
17.1.13 13:41

Tak si vem že druhý den po ovu je vajíčko ještě ve vejcovodu a tam mu nic rozhodně nehrozí ;) a a 10 kilo koule sice má ale vem si těhule co se tahají se staršíma a ještě těžšíma ratolestma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
17.1.13 13:41

@boruvecka další taková :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
17.1.13 13:42

@boruvecka myslím že nadále přeháníš i ve své odpovědi, nikdo tě tady neponižoval a ta otázka odravdu svádí ke srandě. A hodně otázek je zde pro srandu, tak nevim kde si koukala

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.13 14:12

@boruvecka Na to netřeba být odborník, aby Ti mohl někdo odpovědět na Tvůj dotaz. Prvně jsem se domnívala, že si jen děláš srandu 8) Kdysi ženské dřely na poli, tahaly těžké kolečka s hnojem (kam se hrabe 10kg), vodily býky, krávy, koně, dobytek… Problém je v tom, že v dnešní době jsou téměř všechny ženské zhýčkané a zapomínají, jak jejich babičky ještě kopaly v den termínu porodu brambory a některé i při kontrakcích šly makat 8o Nevím, co je to za dobu, začínám mít pocit, že za chvilku každá těhule začne jezdit na vozíčku jen proto, aby se ji neopotřebovávaly nárazovým zvýšením váhy kosti :roll:

• Citovat
  • Upravit
3165
17.1.13 14:28

Jestli už plašíš takto teď, tak co budeš dělat v těhotenství? 8o Moje (teď už bývalá kamarádka), byla extrémní fanatička. Ta šla okamžitě na nemocenskou, doma nehnula prstem, aby náhodou nepotratila, počítala kalorie, množství vody, cpala se různými léky pro těhotné, pila speciální těhotenské čaje… mohla bych jmenovat do nekonečna. Kdežto já jsem byla opak (to byl důvod, proč jsem se na ni vykašlala, poslouchat ji, jak jsem nezodpovědná, byl horor :mrgreen: ). V 6-7 měsíci jsem jezdila na výšlapy, jezdila na čundry, v osmém jsem taky neustále cestovala, v devátém se mi nelíbilo, že máme tapety, tak jsem je seškrábala, strýc nahodil omítku, týden před TP jsem malovala. Cpala jsem se vším možným, pila jsem vše, krom tvrdého alkoholu, ale trošku vína i piva jsem si občas dala. Narodil se mi zdravý synek. :dance: Doufám a přeji ti, ať nejsi obdoba té moji bývalé kamarádky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
17.1.13 15:07
@Maculinka píše:
Jestli už plašíš takto teď, tak co budeš dělat v těhotenství? 8o Moje (teď už bývalá kamarádka), byla extrémní fanatička. Ta šla okamžitě na nemocenskou, doma nehnula prstem, aby náhodou nepotratila, počítala kalorie, množství vody, cpala se různými léky pro těhotné, pila speciální těhotenské čaje… mohla bych jmenovat do nekonečna. Kdežto já jsem byla opak (to byl důvod, proč jsem se na ni vykašlala, poslouchat ji, jak jsem nezodpovědná, byl horor :mrgreen: ). V 6-7 měsíci jsem jezdila na výšlapy, jezdila na čundry, v osmém jsem taky neustále cestovala, v devátém se mi nelíbilo, že máme tapety, tak jsem je seškrábala, strýc nahodil omítku, týden před TP jsem malovala. Cpala jsem se vším možným, pila jsem vše, krom tvrdého alkoholu, ale trošku vína i piva jsem si občas dala. Narodil se mi zdravý synek. :dance: Doufám a přeji ti, ať nejsi obdoba té moji bývalé kamarádky 8)
:palec:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí