Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tento cyklus jsem brala clostilbegyt 5-9 a dnes 11DC jsem byla na ultrazvuku, mela jsem tam jeden folikul 16mm a doktor mi hned pichnul pregnyl. Myslite, ze to neni brzo?
Mam z toho nervy, po skoro 2 rokach mam poprve tak velky folikul ve zdravem vajecniku, tak bych nerada, aby to kvuli brzo pichnute injekci zase nevyslo ![]()
Není to brzo, obvykle se pícá 15-21 mm. Kdyby nebyl zralý a připravený (a on ještě za těc 36 odin o nějaké 3 mm povyroste), tak na Prenyl prostě nezareauje.
(sorry, nejdou mi některá písmenka)
@Cracky Ahoj, já jsem měla taky folikul velký jako ty a budeme mít z něho holčičku. Ovulka nepřijde hned, až za 36 hodin a ten folík stihně ještě vyrůst.
@ugluk dekuju za odpoved
takze kdyby byl folikul moc maly, tak nepraskne ani po pregnylu? v utery jdu na dalsi KO, takze kdyby bylo brzo, tak by tam folikul jeste mel byt? promin za trochu zmatene otazky ![]()
@fiona313 dekuju moc hned si mi zpravila naladu
tak snad doktor vi co dela ![]()
Holky a nemerily ste nahodou pri tom BT? Ma to smysl? Ja teda s clotikem mam skoro 37
normalne mivam 36 - 36,3
poznam vubec z grafu ze byla ovulka?
Mě píchli Pregnyl i když jsem měla folik jen 10-12mm a ovu přišla za 5 dnů, takže i u tebe by to mělo být v pohodě…
Jo, v úterý uvidíš
Já fakt myslím, že je to zcela OK, na 16 mm mi Prenyl párkrát pícli a ovulace byla.
@Cracky a po píchnutí Pregnylu se teplota automaticky zvedne, takže nemá smysl dál měřit BT
@Cracky Ty si udělat můžeš, ale je to zbytečná investice. Bazální teplotu si taky neměř. Nejlepší by teď pro tebe asi bylo, kdybys tomu nechala volný průběh a zabavila se něčím jiným. Tělo je totiž potvora a začne stávkovat. Pokud máš Pregnyl, tak ovulka na 100 procent bude.
@Cracky Taky bych tomu nechala volný průběh a cca 5 dnů se „snažte“ ![]()
@Cracky ovulační test nemá smysl, ten je po pregnylu pozitivní
pregnyl je vlastně hcg a na ten ovulační testy reagují.
No holky ted jsem si udelala jen tak ten ovulacni test a je uplne negativni ![]()
Ha nasla jsem jeden co jsem kupovala kdysi v lekarne, tak mi to nedalo. Ten je krasne pozitivni. Takze za me nekupovat ruzove ovulacni testy z ebay
![]()