Nahmatání čípku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.1.13 21:11

Nahmatání čípku

Ahoj holky, asi vám bude moje otázka připadat pěkně hloupá, ale i tak se chci zeptat. Hodně často čtu, že holky zjistí těhotenství podle čípku, ale já vůbec netuším jak ho nahmatat a uchopit :nevim: asi jsem pěkně hloupá, ale prostě nevím jak na to a co vlastně mám uchopit a nebo cítit? jak poznat, že je nahoře a nebo není :zed:. Děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4961
18.1.13 21:22

No tak to určitě nebudeš jediná, mě nevyjímaje. Budu mít třetí a netuším co hmatam. Když tam dám prst, tak na nic nenarazím ani nic neuchopím :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
18.1.13 21:24

Je to takový výběžek vzadu v pochvě, nemáš si ho s čím splést a když si na googlu vyhledáš děložní čípek, můžeš kouknout i na obrázky a fotky ;) já ho našla až podle jeho otevření :)

Příspěvek upraven 18.01.13 v 21:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
18.1.13 21:25

@Mikayla Nic tam nemám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
18.1.13 21:28

@Jůlinka T. Ale máš :D hlavně to nezkoušej nahmatat po sexu, to jsem ji měla vždy snad bezednou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
18.1.13 21:31

Já ho cítím dost dobře, na délku ukazováku, ani ho tam nedám celý, ale taky jsem zmatená jestli je zrovna tvrdý dlouhý nebo měkký krátký. Teď v ovu dnech jsem si tam prstem zaváděla lubrik gel, a ajsem špičkou prstu zajela do toho otvoru v čípku, byl úplně otevřený, až jsem se lekla cotoje??? :) Jinak podle čipku se těhu v počátku myslím že poznat nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
18.1.13 21:31

Hlavně musíš vědět, kde hledat :mrgreen:
Sedni si na bobek, nejlíp třeba ve sprše, ať máš čistý ruce. Roztáhni víc nohy, zasuň prst a šmátrej ;) Je na konci pochvy, nic jinýho tam není tak si ho ani s ničím nespleteš. Pro začátek myslím bude stačit, když najdeš :lol:
Jinak mi to teda přijde úplně zbytečný, lepší je třeba měření bazální teploty a úplně nejlepší těhotenskej test. Pokud jsi těhotná, nijak bych se tam nehrabala, ať si ještě něco nezaneseš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luciee9
18.1.13 21:33

Já ještě před otěhotnění nevěděla, kde ho hledat až když jsem byla u konce těhotenství, tak jsem ho nahmatala. Zadej si na googlu, kde ho najít nebo jen obrázky a nemůžeš si ho s ničím spléct. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.1.13 21:35

Tak už jsem ho našla :dance:. Mám ho dost teda nahoře, to bude asi tím, že to mám v neděli dostat. právě, že jsem četla, že když je v nějaké poloze tak přijde MS, ale už nevím jak to tam bylo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4961
18.1.13 21:39

Já ve středu rodím a nenašla jsem nic… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luciee9
18.1.13 21:42

@Jůlinka T. Musíš do kleku jak zmiňovala @petrul a fakt bys ho měla nahmatat :D

• Citovat
  • Upravit
4961
18.1.13 21:48

@luciee9 Dřepla jsem si, hmatala a fakt nic.Mi vždycky příjde, že mi tam ten doktor strká celou ruku a ještě mi mačká břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
18.1.13 22:08

@Jůlinka T. jestli je mimčo už dost nízko tak čípek můžeš mít někde jakoby na boku nebo ho máš už měkký a blbě se hledá… řekni chlapovi ať se ti tam jukne :P 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
18.1.13 22:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
18.1.13 22:19

@Jůlinka T. tak zítra 8) :mrgreen:

• načítám...