Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak to určitě nebudeš jediná, mě nevyjímaje. Budu mít třetí a netuším co hmatam. Když tam dám prst, tak na nic nenarazím ani nic neuchopím
![]()
Je to takový výběžek vzadu v pochvě, nemáš si ho s čím splést a když si na googlu vyhledáš děložní čípek, můžeš kouknout i na obrázky a fotky
já ho našla až podle jeho otevření ![]()
Příspěvek upraven 18.01.13 v 21:26
@Jůlinka T. Ale máš
hlavně to nezkoušej nahmatat po sexu, to jsem ji měla vždy snad bezednou ![]()
Já ho cítím dost dobře, na délku ukazováku, ani ho tam nedám celý, ale taky jsem zmatená jestli je zrovna tvrdý dlouhý nebo měkký krátký. Teď v ovu dnech jsem si tam prstem zaváděla lubrik gel, a ajsem špičkou prstu zajela do toho otvoru v čípku, byl úplně otevřený, až jsem se lekla cotoje???
Jinak podle čipku se těhu v počátku myslím že poznat nedá…
Hlavně musíš vědět, kde hledat ![]()
Sedni si na bobek, nejlíp třeba ve sprše, ať máš čistý ruce. Roztáhni víc nohy, zasuň prst a šmátrej
Je na konci pochvy, nic jinýho tam není tak si ho ani s ničím nespleteš. Pro začátek myslím bude stačit, když najdeš ![]()
Jinak mi to teda přijde úplně zbytečný, lepší je třeba měření bazální teploty a úplně nejlepší těhotenskej test. Pokud jsi těhotná, nijak bych se tam nehrabala, ať si ještě něco nezaneseš
Já ještě před otěhotnění nevěděla, kde ho hledat až když jsem byla u konce těhotenství, tak jsem ho nahmatala. Zadej si na googlu, kde ho najít nebo jen obrázky a nemůžeš si ho s ničím spléct. ![]()
Tak už jsem ho našla
. Mám ho dost teda nahoře, to bude asi tím, že to mám v neděli dostat. právě, že jsem četla, že když je v nějaké poloze tak přijde MS, ale už nevím jak to tam bylo ![]()
@Jůlinka T. Musíš do kleku jak zmiňovala @petrul a fakt bys ho měla nahmatat ![]()
@luciee9 Dřepla jsem si, hmatala a fakt nic.Mi vždycky příjde, že mi tam ten doktor strká celou ruku a ještě mi mačká břicho.
@Jůlinka T. jestli je mimčo už dost nízko tak čípek můžeš mít někde jakoby na boku nebo ho máš už měkký a blbě se hledá… řekni chlapovi ať se ti tam jukne
![]()
Ahoj holky, asi vám bude moje otázka připadat pěkně hloupá, ale i tak se chci zeptat. Hodně často čtu, že holky zjistí těhotenství podle čípku, ale já vůbec netuším jak ho nahmatat a uchopit
asi jsem pěkně hloupá, ale prostě nevím jak na to a co vlastně mám uchopit a nebo cítit? jak poznat, že je nahoře a nebo není
. Děkuji za rady