IUI velká bolest

69
30.8.13 13:07

iui velká bolest

Ahoj, byla jsem dneska potřetí na iui a hned po vstříknutí tekutiny mě začalo bolet strašně břicho, ale fakt dost, jako při hodně silné menstruaci :(. Při předchozích 2 inseminacích to bylo úplně v pohodě. Měly jste taky některé bolesti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
767
30.8.13 13:31

To určitě není normální stav. Zavolej si k doktorovi, kde ti to dělali a řekni jim to.
Já byla na IUI jen 2× a nidky žádná bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
30.8.13 14:04

@I-ri

já taky měla bolesti po IUI, ale jako silná MS to nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
30.8.13 15:57

@I-ri
Já byla na IUI 3× a vždy jsem byla v pohodě nic mě nebolelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.15 21:12

Oživují diskuzi a přidávám svůj zážitek

Ahoj,
dnes jsem byla na 2. IUI. Vše proběhlo v pohodě = spermií dostatek a v dobré kondici, já po Clostylbegitu 2.-6. DC, folikul byl 13. DC 14 mm, 16. DC osobní aplikace Pregnylu, 17. DC IUI. Panoval pocit klidu, pohody a humorných vzkazů. Do dvou hodin po zavedení se dostavily silné křeče a bolesti v podbřišku, které přechází do ledvin. Zároveň se mi extrémně nafouklo břicho. Je mi na zvracení. Bolest se zvyšuje při močení a odcházení větrů. Mám i teplotu 37,7 C, po cca dvou hodinách 38 C. V počátcích jsem volala na kliniku, ošetřující lékařka už tam nebyla, takže jsem stav konzultovala s jiným lékařem. Bolesti by prý měly odeznít do cca 6 hodin. Pokud ne, tak se mám hlásit u Apolináře. Tolik současný stav. Až se to vysvětlí, napíšu rozuzlení. Info k tomu sice na netu je, ale osobnich zážitků včetně popisů příznaků a následného řešení je málo. Tagy: bolest v podbřišku, křeče v podbřišku, bolest po IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.15 21:22

Já měla po IUI následně slabé krvácení, a asi 4 dny pocit jakoby na ms, jinak ok..bohužel nedopadlo :(

• Citovat
  • Upravit
28.9.15 00:25

Rozuzlení

Ahoj, takže to se mnou dopadlo tak, že jsem s křečemi a teplotou 38,7 vyjela k Apolináři. Vzhledem k tomu, že jsem se během večera ještě ke všemu nafoukla, tak to vypadalo, že jedu rodit. Na internetu jsme totiž vyčetli, že se moje příznaky podezřele podobají hyperstimulačnímu syndromu. Naštěstí se z toho vyklubala jen citlivější reakce na ovulaci, ke které opravdu došlo pár hodin po UIU. Dostala jsem čípek a mela jsem zůstat na pozorování. S doktorem jsem se ale domluvila, že pojedu spát domů s tím, že do nemocnice máme krátký dojezdový čas. Druhy den už jsem byla jen vyřízená po těch křečích, za 2 dny jsem o tom ani nevěděla. Teď aktuálně mam po 7 dnech od UIU slabý jasný červené špinění. Je to jak slabý MS. Uvidíme, co v příštím týdnu ukáže test. Dám vědět. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí