Endometrióza močového měchýře

176
27.8.13 11:50

Endometrioza močového měchýře

Ahojky holky,
chci se zeptat, zda jste některá ne prodělala operaci močového měchýře kvůli endometrioze a zda se Vám pak podařilo otěhotnět? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15201
27.8.13 11:55

Ahoj,
ano já. S endometriozou zápasím dlouho, no těd mám klid, čekám dvojčátka po nekonečných čtyřech letech snažení. Mám za sebou několik operací včetně močového měchýře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
27.8.13 11:59

Ahoj, myslím ze jsme si spolu psali vloni na podzim na jedné diskuzi ;-). Gratuluji ke dvojcatkum! Kdy je čekáš? Mé teď konečně diagnostikovali nejspíš příčinu neplodnosti. Čeká mě operace močového měchýře :-(. Doufám, že to zvládnu a brzo se zadari. A otěhotněla jsi po IVF a nebo spontánně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
27.8.13 12:14

Je to možné :think:
Po IVF, čekám je 13.listopadu, to mám jako termín porodu, ale myslím, že to bude tak o měsíc dřív, dvojky nenechávaj do termínu.
Operaci močáku se neboj, proti gynekologické to bylo brnkačka a rychlá rekonvalescence.
Hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
27.8.13 12:20

Děkuji povzbuzení ;-). Operaci zvládnu a pak už jen zdarne početí ;-). A kde jsi byla na IVF? My byli v ISCARu. A kde jsi byla na operaci močového měchýře? A jak dlouho jsi byla v nemocnici a pak doma na neschopence?
Takže to budou štírci ;-) Super! Kamarádka čekala dvojčátka po IVF a rodila 14dni před termínem. Držím palce ať vše proběhne v pořádku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
27.8.13 12:25

3.IVF a 3.KET sem byla v Plzni bohužel vždy bez úspěchu, pak sem změnila CAR a šla do Prahy do CUBE a zadařilo se hned, takže moje 4.IVF a sedmý pokus.
Holčičky budou asi Váhy ve znamení :think: to sem i já :kytka:
Operaci močáku mi dělali v Plzni na urologii, byla jsem tam tři dny a neschopenku sem měla 14 dní.
Děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
27.8.13 12:27

No pěkná historie, ale určitě to stalo za to, vid;-). Super, dvě slečny ;-). Je krásný, že se ti to podařilo. Snad i nám ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
27.8.13 12:34

Ano, byli to roky trápení ale stálo to za to, těhotenství si maximálně užívám a moc se na holčičky těšíme :kytka:
Držím palce a věřím, že se i tobě zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
27.8.13 12:41

@jjj11 ahoj, neprečítala som všetky tvoje príspevky, ale ak máš TP 13.11 tak nebudú váhy, ale škorpiónky :D a to ti teda nezávidím :P :P sama som škorpión a je to krutá povaha :lol: srandujem, vačšinou sme láskyplné duše, kým nás niekto poriadne nevytočí :D mám TP podobne, 22.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
27.8.13 12:54

Jj štíři jsou takový ;-). I já jsem 7.11.miru milované stvoření, do té doby než mě někdo nevytočí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
27.8.13 13:15

Sebinah ahoj :mavam:
Ano, byly by, ale já si myslím, že dvojčátka půjdou na svět měsíc před termínem :think: :think: to by byly ještě Váhy v té půlce října.
Já sama jsem Váhy a taky nic moc, sem strašně nerozhodná, nad vším váhám delší dobu, neumím se rychle rozhodovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí