Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky,
chci se zeptat, zda jste některá ne prodělala operaci močového měchýře kvůli endometrioze a zda se Vám pak podařilo otěhotnět? Díky
Ahoj,
ano já. S endometriozou zápasím dlouho, no těd mám klid, čekám dvojčátka po nekonečných čtyřech letech snažení. Mám za sebou několik operací včetně močového měchýře…
Ahoj, myslím ze jsme si spolu psali vloni na podzim na jedné diskuzi
. Gratuluji ke dvojcatkum! Kdy je čekáš? Mé teď konečně diagnostikovali nejspíš příčinu neplodnosti. Čeká mě operace močového měchýře
. Doufám, že to zvládnu a brzo se zadari. A otěhotněla jsi po IVF a nebo spontánně?
Je to možné ![]()
Po IVF, čekám je 13.listopadu, to mám jako termín porodu, ale myslím, že to bude tak o měsíc dřív, dvojky nenechávaj do termínu.
Operaci močáku se neboj, proti gynekologické to bylo brnkačka a rychlá rekonvalescence.
Hodně štěstí ![]()
Děkuji povzbuzení
. Operaci zvládnu a pak už jen zdarne početí
. A kde jsi byla na IVF? My byli v ISCARu. A kde jsi byla na operaci močového měchýře? A jak dlouho jsi byla v nemocnici a pak doma na neschopence?
Takže to budou štírci
Super! Kamarádka čekala dvojčátka po IVF a rodila 14dni před termínem. Držím palce ať vše proběhne v pořádku ![]()
3.IVF a 3.KET sem byla v Plzni bohužel vždy bez úspěchu, pak sem změnila CAR a šla do Prahy do CUBE a zadařilo se hned, takže moje 4.IVF a sedmý pokus.
Holčičky budou asi Váhy ve znamení
to sem i já ![]()
Operaci močáku mi dělali v Plzni na urologii, byla jsem tam tři dny a neschopenku sem měla 14 dní.
Děkuju ![]()
No pěkná historie, ale určitě to stalo za to, vid;-). Super, dvě slečny
. Je krásný, že se ti to podařilo. Snad i nám
…
Ano, byli to roky trápení ale stálo to za to, těhotenství si maximálně užívám a moc se na holčičky těšíme ![]()
Držím palce a věřím, že se i tobě zadaří ![]()
@jjj11 ahoj, neprečítala som všetky tvoje príspevky, ale ak máš TP 13.11 tak nebudú váhy, ale škorpiónky
a to ti teda nezávidím
sama som škorpión a je to krutá povaha
srandujem, vačšinou sme láskyplné duše, kým nás niekto poriadne nevytočí
mám TP podobne, 22.11.
Jj štíři jsou takový
. I já jsem 7.11.miru milované stvoření, do té doby než mě někdo nevytočí ![]()
Sebinah ahoj ![]()
Ano, byly by, ale já si myslím, že dvojčátka půjdou na svět měsíc před termínem
to by byly ještě Váhy v té půlce října.
Já sama jsem Váhy a taky nic moc, sem strašně nerozhodná, nad vším váhám delší dobu, neumím se rychle rozhodovat…