IUI zkušenosti?

19
8.6.26 18:31

IUI zkusenosti ?

Ahoj, chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti s IUI při horším spermiogramu partnera. Snažíme se o miminko už rok a půl a partnerovi vyšel snížený počet spermií. Čeká nás konzultace na klinice a pravděpodobně se bude řešit IUI. Zajímalo by mě, jestli někdo otěhotněl pomocí IUI i s horším spermiogramem, po kolika pokusech se to podařilo a jaké byly vaše zkušenosti. Budu ráda za jakoukoli odpověď. Děkuji. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3759
8.6.26 20:06

@Andy 006 vyreste horší spermio s andrologem a můžete pak počít naprosto přirozeně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
8.6.26 20:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3759
9.6.26 08:21

@Andy 006 mrkněte na mudr. Zamecnika, v Praze. Sympatickej, profik. Byl i v show jana krause. Nechodte ještě do iui nebo ivf bez jeho konzultace. Vitaminy chlap bere?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
9.6.26 14:39

@Andy 006 ahoj, meli jsme IUI 6× jednou se podarilo a nedopadlo a nakonec jsem otehotnela az po IVF s ICSI :) muj muz mel taky horsi spermio, vitaminy bral dlouhodobe, zmenil zivotni styl a zhubl.
Zpetne jsou pro me ty IUI vyplytvany cas, ale to je jen moje zkusenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
29.6.26 16:34

My jsme na tom byli dost podobně, spermiogram taky nebyl žádná sláva a řešilo se, jestli má vůbec smysl zkoušet IUI, nebo jít rovnou do klasického IVF. Nakonec jsme dali šanci IUI a povedlo se hned na první pokus. Byli jsme na IVF ve Zlíně a za mě super přístup. Je to menší centrum, takže jsem měla pocit, že se člověku fakt věnují a nic neberou jen od stolu. Nejdřív nám udělali opravdu důkladný vyšetření a až podle výsledků doporučili, co má největší šanci na úspěch. Kdyby si mysleli, že IUI nemá smysl, řekli by nám to na rovinu. Šla jsem tam i proto, že mají docela vysokou úspěšnost, a u nás to nakonec vyšlo hned napoprvé. Držím palce, ať se taky brzy zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí