Pohlaví dítěte a pořadí embrya při KET

Anonymní
5.6.26 16:23

Pohlavi a poradi embrya pri KET

Ahoj. Chtela jsem se zeptat, jake pohlavi mate v zavislosti na poradi embrya v ramci KET po 1 IVF. V okoli proste sedi teorie, ze lepe hodnocene, tudiz drive vkladani, jsou chlapci, zatimco na konci divky. Na pohlavi nesejde, ale to tema me opravdu zaujalo, nektere studie udavaji az 70 procent. Kamaradky s uspechem po 1. ci 2. transferu maji kluka, ted jedna po 5. holku. Jak to je u vas? Fakt se vyviji pomaleji? Anonym prosim.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.6.26 17:08
@Anonymní píše: Více

Lepší v kvalitě byla holka 5AA, druhé kluk 5AB Holka se nechytla. Kluk ano.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.26 19:06

Mela jsem 3 embrya z 1 IVF. 1. KET kluk, 2. KET kluk. 3. jsme už nevložili, takže nevim.

• Citovat
  • Upravit
2851
5.6.26 19:06

Ja mam dve nejlepsi rmbrya - dva uspechy - a oba jsou to kluci. Takze u me ta teorie sedi 😊
A co vim u dvou kamaradek - jedna prvni KET - holcicka. Druha x-te IVF i x-ty pokus holcicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
5.6.26 19:36

Moje kamardka 1 IVF - holka a druhe KET holka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
5.6.26 20:58

ET byl neúspěšný (pohlaví nevíme), 1. KET - holka ;-) hromada čeká v mrazáku, takže u nás nesedi.

Někde jsem četla, že za války se rodilo více holčiček, že jsou odolnějši. Že mužska emrya ženy spíše v době krize nedonosily. Co je na tom pravdy netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.26 22:48

U mě sedí. Z prvního ET mám dva kluky. Že jsou chlapecká embrya rychlejší se říkalo už před dvaceti lety, kdy jsem to podstupovala já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.26 08:00

První KET a nejrychlejší a nejlepší embryo-holka.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex