Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj… čeká nás první iui. Vím, co mě čeká, ale zajímalo by mě, co jste dělaly bezprostředně po zákroku, vy úspěšné? Jen jste si odskočily z práce, nebo jste si braly dovolenou? Je lepší klid, anebo to není víc „než pouhý sex“, jak se tu někde psalo, a normálně jste fungovaly?
Díky Bab.
@Babetta já podstoupila 3 IUI, první 2 jsem byla vždy ten den v práci a při 3 IUI jsem byla doma a nic nedělala a zadařilo se
.hodně i záleží jakou máš práci, pokud sedavou, neviděla bych v tom problém
Sedavou ano, ale akční - kontakt s lidma. Někdy stres, někdy humor, vždycky ale nepředvídavé…
@Babetta jestli máš možnost ten den mít volno je to lepší, sama sem se o tom přesvědčila ![]()
Taky jsem ten den byla doma a ještě jsme na doporučení pojistili a druhá IUI nám vyšla ![]()
Já jsem si vzala dopoledne volno v práci, šla na IUI a pak jsem šla normálně do práce. A zadařilo se. Já si myslím, že je to jako se vším - jestli se má zadařit, tak se zadaří, i když potom poběžíš maraton ![]()
Já jsem si vzala v práci nas celý den volno a jelikož jsem na IUI byla v pátek, tak jsem přijela z IUI a lehla si, večer jsme to pojistili
a celý víkend jsem lenošila a za 10 dní jsem měla //
Odskočila jsem si z práce. Po zákroku jsme si došli s manželem na oběd a pak zpátky do práce ![]()
Hodně štěstí!
@lenkaha díky! I když to je jen malý zákrok, bude to pro mě velký den. Nevím jestli budu mít stání…