Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A byla jsi u gynekologa? Nevím jestli ti tady někdo poradí, může to být jak mykóza, tak zánět močáku, kdo ví ![]()
Každopádně bych co nejdříve navštívila doktora a řekla mu, že problémy má i přítel, buď ti pro něj dá nějakou mastičku nebo ho také pošle k doktorovi.
Držím palce ať se brzy zadaří ![]()
@Evikus Asi budu muset. Mě to vždycky po té mastičce do 2-3 dnů přestalo, tak sem nešla, ale když se to takhle opakuje tak asi radši jo, hlavně mě mate že by měl přítel zánět močáku a já kvasinky tak aby sme si to radši nějak nepředávali dokola..
Taky bych prvně navštívila doktora… ona taková mykoza v těhu není zrovna nic moc (když by se vám náhodou zadařilo). a na zánět močáku se berou atb. čím déle si to takhle necháš, tím delší pak bude léčba. s tímhle si opravdu nezahrávat-vlastní zkušenost, bohužel
Ahoj, vypadá to na zánět močáku, ty já mám furt ![]()
zajdětě si oba s partnerem k obvodákovi a nechte si udělat kultivaci moče, rozbor trvá tak 4 dny…
@jjj11 sleduju tvuj podpisaje to teda narez
kdy budes testovat?? Drzim palce!! Ja jdu na ket v rijnu. Omlouvam se zakladatelce za mimo tema ![]()
Janichko: No mazec to je
bohužel co nadělám…
Děkuji
testit budu příští víkend, ale jsem trošku skeptická, bojím se zase neůspěchu ![]()
@jjj11 Koukala jsem na tvůj podpis a mám jeden dotaz, mmožná hloupej: Může eventuelně endometrioza souviset se záněty močáku? Jaký sou jiný příznaky zánětu močáku krom častýho čůrání?
Když mám mykozu, tak se mi to už několikrát spojilo rovnou se zánětem močáku
Nejdřív mykoza a tak do 3 dnů močák
@elenkazed píše:
@jjj11 Koukala jsem na tvůj podpis a mám jeden dotaz, mmožná hloupej: Může eventuelně endometrioza souviset se záněty močáku? Jaký sou jiný příznaky zánětu močáku krom častýho čůrání?
Podle mě ano a poslední dobou si to myslí i můj dr ![]()
Pálení při čůrání, píchání na boku v oblasti močáku a slabé řezání většinou při dočurávání, jako ke konci
@Nepřihl. Ddarja píše:
Když mám mykozu, tak se mi to už několikrát spojilo rovnou se zánětem močákuNejdřív mykoza a tak do 3 dnů močák
Já mykozy nemívám, záněty močáku mi chodí z čista jasna
ale mám kamarádku, která má tak cca jednou za tři měsíce mykozu a k tomu se jí vždy spustí zánět močáku…prostě se nějaká bakterie z pochvy přehoupne do moč. trubice a je to hned
@elenkazed píše:
@jjj11 a pálení při sexu? to je asi blbost co?
pálení při sexu
to spíš vypadá na mykozu, ale z mých bohatých zkušeností se zánětama se mi taky stalo, že při zánětu močáku mě to pálilo, ale zřejmě proto, že pochva je blízko moč trubice a při styku se jakoby naráží trošku o močák-omlouvám se, ale neumím to lépe popsat ![]()
@jjj11 Hmm, tak to možná budu mít tu mykózu s močákem. Min. měsíc sem měla mykózu prvně v životě a teď mě začalo urputně pálit při sexu ale tlačí mě trochu v podbřišku a chodim čurat. I přítel chodí často čurat i v noci..Se střídáme =D
@elenkazed píše:
@jjj11 Hmm, tak to možná budu mít tu mykózu s močákem. Min. měsíc sem měla mykózu prvně v životě a teď mě začalo urputně pálit při sexu ale tlačí mě trochu v podbřišku a chodim čurat. I přítel chodí často čurat i v noci..Se střídáme =D
tak ste si na sebe zřejmě přenesli zánět, jeden na druhého
nechte si vyšetřit moč-kultivaci, zjistí se bakterie a podle toho dostanete oba antibiotika a bude to dobré ![]()
Ahoj, mám problém s otěhotněním. Snažíme se už 7 měsíc a stále nic. Bohužel mám zřejmě zánět. Už 3 cykly mě toto trápí. Zkoušela jsem mazat Jenamazolem a pomohlo to. Ale teď se znova objevilo nepříjemné pálení při sexu a když jdu se hned po vyčurat tak to řeže. Chodím častěji na záchod ale čůrání obvykle nebolí jen se vyčůrám málo i když se mi chce hodně. Zřejmě to má i partner- chodí přes den často na záchod a v noci jde i 2-3×. Dnes po sexu ho penis prý i lehce pálil. Jde spíše o mykózu či zánět močáku?? Může to mít vliv i na otěhotnění? 6e se přes ty záněty nedaří? Protože jinak ovuluji pravidelně i ms mám pravidelnou po 28 dnech.