Snažení se záněty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.7.12 14:30

Snažení se záněty

Ahoj, mám problém s otěhotněním. Snažíme se už 7 měsíc a stále nic. Bohužel mám zřejmě zánět. Už 3 cykly mě toto trápí. Zkoušela jsem mazat Jenamazolem a pomohlo to. Ale teď se znova objevilo nepříjemné pálení při sexu a když jdu se hned po vyčurat tak to řeže. Chodím častěji na záchod ale čůrání obvykle nebolí jen se vyčůrám málo i když se mi chce hodně. Zřejmě to má i partner- chodí přes den často na záchod a v noci jde i 2-3×. Dnes po sexu ho penis prý i lehce pálil. Jde spíše o mykózu či zánět močáku?? Může to mít vliv i na otěhotnění? 6e se přes ty záněty nedaří? Protože jinak ovuluji pravidelně i ms mám pravidelnou po 28 dnech.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
199
22.7.12 14:33

A byla jsi u gynekologa? Nevím jestli ti tady někdo poradí, může to být jak mykóza, tak zánět močáku, kdo ví :nevim:
Každopádně bych co nejdříve navštívila doktora a řekla mu, že problémy má i přítel, buď ti pro něj dá nějakou mastičku nebo ho také pošle k doktorovi.
Držím palce ať se brzy zadaří :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.12 14:40

@Evikus Asi budu muset. Mě to vždycky po té mastičce do 2-3 dnů přestalo, tak sem nešla, ale když se to takhle opakuje tak asi radši jo, hlavně mě mate že by měl přítel zánět močáku a já kvasinky tak aby sme si to radši nějak nepředávali dokola..

• Citovat
  • Upravit
1505
22.7.12 14:45

Taky bych prvně navštívila doktora… ona taková mykoza v těhu není zrovna nic moc (když by se vám náhodou zadařilo). a na zánět močáku se berou atb. čím déle si to takhle necháš, tím delší pak bude léčba. s tímhle si opravdu nezahrávat-vlastní zkušenost, bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
22.7.12 14:49

Ahoj, vypadá to na zánět močáku, ty já mám furt :(
zajdětě si oba s partnerem k obvodákovi a nechte si udělat kultivaci moče, rozbor trvá tak 4 dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
22.7.12 14:54

@jjj11 sleduju tvuj podpisaje to teda narez :,( kdy budes testovat?? Drzim palce!! Ja jdu na ket v rijnu. Omlouvam se zakladatelce za mimo tema :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
22.7.12 15:08

Janichko: No mazec to je :( bohužel co nadělám…
Děkuji :hug: testit budu příští víkend, ale jsem trošku skeptická, bojím se zase neůspěchu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elenkazed
22.7.12 15:16

@jjj11 Koukala jsem na tvůj podpis a mám jeden dotaz, mmožná hloupej: Může eventuelně endometrioza souviset se záněty močáku? Jaký sou jiný příznaky zánětu močáku krom častýho čůrání?

• Citovat
  • Upravit
Nepřihl. Ddarja
22.7.12 15:22

Když mám mykozu, tak se mi to už několikrát spojilo rovnou se zánětem močáku :zed: Nejdřív mykoza a tak do 3 dnů močák

• Citovat
  • Upravit
15201
22.7.12 15:24
@elenkazed píše:
@jjj11 Koukala jsem na tvůj podpis a mám jeden dotaz, mmožná hloupej: Může eventuelně endometrioza souviset se záněty močáku? Jaký sou jiný příznaky zánětu močáku krom častýho čůrání?

Podle mě ano a poslední dobou si to myslí i můj dr :think:
Pálení při čůrání, píchání na boku v oblasti močáku a slabé řezání většinou při dočurávání, jako ke konci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elenkazed
22.7.12 15:27

@jjj11 a pálení při sexu? to je asi blbost co?

• Citovat
  • Upravit
15201
22.7.12 15:27
@Nepřihl. Ddarja píše:
Když mám mykozu, tak se mi to už několikrát spojilo rovnou se zánětem močáku :zed: Nejdřív mykoza a tak do 3 dnů močák

Já mykozy nemívám, záněty močáku mi chodí z čista jasna :zed: ale mám kamarádku, která má tak cca jednou za tři měsíce mykozu a k tomu se jí vždy spustí zánět močáku…prostě se nějaká bakterie z pochvy přehoupne do moč. trubice a je to hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
22.7.12 15:32
@elenkazed píše:
@jjj11 a pálení při sexu? to je asi blbost co?

pálení při sexu :think: to spíš vypadá na mykozu, ale z mých bohatých zkušeností se zánětama se mi taky stalo, že při zánětu močáku mě to pálilo, ale zřejmě proto, že pochva je blízko moč trubice a při styku se jakoby naráží trošku o močák-omlouvám se, ale neumím to lépe popsat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elenkazed
22.7.12 15:43

@jjj11 Hmm, tak to možná budu mít tu mykózu s močákem. Min. měsíc sem měla mykózu prvně v životě a teď mě začalo urputně pálit při sexu ale tlačí mě trochu v podbřišku a chodim čurat. I přítel chodí často čurat i v noci..Se střídáme =D

• Citovat
  • Upravit
15201
22.7.12 15:52
@elenkazed píše:
@jjj11 Hmm, tak to možná budu mít tu mykózu s močákem. Min. měsíc sem měla mykózu prvně v životě a teď mě začalo urputně pálit při sexu ale tlačí mě trochu v podbřišku a chodim čurat. I přítel chodí často čurat i v noci..Se střídáme =D

tak ste si na sebe zřejmě přenesli zánět, jeden na druhého :think: nechte si vyšetřit moč-kultivaci, zjistí se bakterie a podle toho dostanete oba antibiotika a bude to dobré :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí