Nerozumím svému tělu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Michaele
20.7.12 20:18

Nerozumím svému tělu

Ahoj,
mám takovej problém. Je tomu něco přes měsíc, co jsem necelý měsíc lehce špinila se silným výtokem, pak se dotavila menstruace, ta trvala asi 5–6 dní, normálně mám 7dní a pak furt silný výtok. Tak jsem si zavedla čistící gelové kapsle na mykozu, po který mi to hned přestane, ale nic se nestalo. Před týdnem mě 2 dny po sobe, ráno po probuzení tak divně bolelo v pod bříšku, ale pak už ne. A 3dny mě začaly bolet prsa, což se nestává tak často a když už tak mě bolejí bradavky, ale tentokrát mě to bolí jako by pod nima. Bolest bych přirovnala jako hodně bolestivé modřině, nebo jako bych byla čerstvě po operaci. Bolí jen na dotek. Vůbec svému tělu nerozumím. Nemáte některá podobné zkušenosti? Dík

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3241
20.7.12 20:23

Ahoj, pokud by mě něco takto trápilo, raději bych se šla nechat prohlédnout na gynekologii, může to být cokoliv… :nevim: Obzvlášť ten výtok by mě strašil - hlavně když je spojený s bolestí břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
20.7.12 20:29

Já bych se teda sama neléčila.. A když jsem otěhotněla, tak jsem tomu pořád nemohla uvěřit - právě proto že se dostavila ms sice kratší než obvykle, ale docela silná.. A prsa byla citlivá a obrovská.. Tak zkus test a běž k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaele
20.7.12 20:46

Test jsem zkoušela a byl negativní. No budu muset k tomu doktoru, ale mam strach.

• Citovat
  • Upravit
29577
20.7.12 21:38

Heledˇkdyž jsem naposled otěhotněla, tak mě šíleně a divně bolely bradavky, měla jsem v jednom prsu bulky a šílený strach, že mám rakovinu. Obvodní mě dala žádanku na uz vyšetření prsou, vůbec mě nenapadlo, že bych třeba mohla otěhotnět 8) :mrgreen:
Až když jsem po skoro 2 cyklech přišla pro shon v práci a v rodině na to, že nemám ms a že bych si mohla udělat test, byla jsem již v 5 tém tt :mrgreen:
Neboj se ničeho, jeden test ještě nic neznamená a lepší se nechat vyšetřit, než něco podcenit. Určitě to nebude nic vážného, možná naopak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaele
20.7.12 22:25

No přála bych si kdyby to bylo těhotenství, ale nějak přestávám věřit ve štěstí .Ale děkuji za reakce v pondělí zkusím toho doktora.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex