Poloha děložního čípku

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.7.12 15:07

Poloha děložního čípku

Ahoj holky, snažíme se o miminko a včera jsem po sexu dělala prstíčkovou metodu a na čípek jsem ani nedosáhla, byla jsem 13 DC a čípek byl směrem k řitnímu otvoru. Já si čípek nekontroluji, tak nevím jak má a nemá vypadat, ale dostala jsem strach, jestli kvůli jeho pozici třeba se nedaří to těhotenství, že i když se otevře, tak vchod je ucpaný a spermie se tam nedostanou. :nevim: Děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12651
20.7.12 16:19

Tady je jasně vidět, že čípek je obrácený dozadu.
Jinak, já si takyu po sexu na čípek nedosáhnu, je holt hodně zatlačený dozadu, žádný div.
Já když tuhle metodu zkoušela, tak mi přišla na nic - naopak jsme všechno sperma rozmatlala a dost jsme ho měla na prstech. Naopak jsem chtěla, aby ho manžel stříknul do nejhlouběji a pak hned šel ven. A pak jsme dala pod zadek polštář a v klidu půl hodinky ležela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.12 16:20

A nemůžu mít otočenou dělohu???Protože od MS mě pobolívá břicho. Holky prosím poraďte co by to mohlo být a nebo jestli je to normální. Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.12 16:23

@jessikka Gratuluji ti k těhotenství, takže je to normální, že když si v podřepu chci vyšetřit čípek, tak první dosáhnu na jeho stranu, jak je prostě vodorovně položený??

• Citovat
  • Upravit
12651
20.7.12 16:24

No my ti tady toho asi moc neřeknem. Proč se na polohu své dělohy nezeptáš svého gynekologa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.12 16:40

@jessikka Nechci byt za blbce, tak sem se chtěla zeptat, jestli je to normální ho mít takto. Nikdy nic neříkala, že bych měla dělohu otočenou, nebo nakloněnou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
20.7.12 17:52

Já myslím, že by ti to Dr. řekl, že to asi spíš bylo po tom sexu.. Já ho mám nakřivo - nahmatám ho hodně vpravo, Dr. si toho hned všimla.. Otěhotněla jsem s přítelem po roce nepravidelného sexu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.12 22:34

Děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.20 07:46

Dobrý den holky, jak prosím poznáte, že je čípek otočený dozadu a něco není tak, jak by mělo být? Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex