Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Právě
bojím se, že ty záněty mohou blokovat to těhotenství
to bohužel nevím, třeba nemusí, nevím…
Endometriozu určitě nemáš, neboj
měla bys velký bolesti při menstruaci a tak
Šla bych ke gynekologovi a zánět přeléčila u sebe i partnera; asi by bylo dobré zkontrolovat i moč; těhotnět se zánětem rozhodně není dobrý nápad, protože hrozí různé komplikace v podobě předasných porodů/potratů, atp.; myslím si, že riskovat to nemá cenu; a určitě je snažší léčit zánět před otěhotněním než v těhotenství - protože v těhotenství je k zánětům náchylný i zdravý člověk a dost špatně se to léčí
Ahoj, nějaký ten zánět zřejmě máte oba. A je dost dobře možné že si ho předáváte navzájem dokola. Určitě bych to řešila u lékaře a oba dva. Navíc mimčo vám nemusí jít právě z toho důvodu. Takže určitě u mudr a léčit oba dva. Chlapa bývá v těchto případech těžší dostat k lékaři a ještě s takto intimním problémem, ale jestli chcete dítě, tak se kousne a udělá to ![]()
Ahojik
já sem 6 den od té doby co sme skončila na gynekologické ambulanci se silnym zánětem a to mykozou a jak pišeš tak něco je podobné to řezání a pálení u sexu to sedí ale já to měla vážně k nevydržení! Ale zase něco bych řekla jak zánět močáku ale zajdi si normalně na gyndu stačí když tam pudeš sama a doktor ti dá tabletky vaginální a mastičku kterou budeš užívat ty a i přítel pokud to sou kvasinky tak ste si je jistě předali ( přítel ted musí mazat taky)
tak na nic nečekej a zajdi si tam! Jinak já jak měla tu mykozu tak sem to poznala i tim že když sem šla čurat a utírala sem se tak sem na toaletním papiru měla takové bílé kousky ( a to vše mě tam pravě pálilo a svědělo a museli to vyčistit´)
@jjj11 Snad jo, taky mě napadlo, jestli ty záněty nemůžou nějak blokovat otěhotnění, taky už se snažíme bezvýsledně nějakou dobu..A nejhorší je když člověk čte o endometrioze a tak, že by to mohl mít taky..