Snažení se záněty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
elenkazed
22.7.12 16:17

@jjj11 Snad jo, taky mě napadlo, jestli ty záněty nemůžou nějak blokovat otěhotnění, taky už se snažíme bezvýsledně nějakou dobu..A nejhorší je když člověk čte o endometrioze a tak, že by to mohl mít taky..

• Citovat
  • Upravit
15201
22.7.12 16:40

Právě :think: bojím se, že ty záněty mohou blokovat to těhotenství :think: to bohužel nevím, třeba nemusí, nevím…
Endometriozu určitě nemáš, neboj :hug: měla bys velký bolesti při menstruaci a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karolínka12
22.7.12 16:41

Šla bych ke gynekologovi a zánět přeléčila u sebe i partnera; asi by bylo dobré zkontrolovat i moč; těhotnět se zánětem rozhodně není dobrý nápad, protože hrozí různé komplikace v podobě předasných porodů/potratů, atp.; myslím si, že riskovat to nemá cenu; a určitě je snažší léčit zánět před otěhotněním než v těhotenství - protože v těhotenství je k zánětům náchylný i zdravý člověk a dost špatně se to léčí

• Citovat
  • Upravit
30
22.7.12 17:57

Ahoj, nějaký ten zánět zřejmě máte oba. A je dost dobře možné že si ho předáváte navzájem dokola. Určitě bych to řešila u lékaře a oba dva. Navíc mimčo vám nemusí jít právě z toho důvodu. Takže určitě u mudr a léčit oba dva. Chlapa bývá v těchto případech těžší dostat k lékaři a ještě s takto intimním problémem, ale jestli chcete dítě, tak se kousne a udělá to :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
22.7.12 21:13

Ahojik :-) já sem 6 den od té doby co sme skončila na gynekologické ambulanci se silnym zánětem a to mykozou a jak pišeš tak něco je podobné to řezání a pálení u sexu to sedí ale já to měla vážně k nevydržení! Ale zase něco bych řekla jak zánět močáku ale zajdi si normalně na gyndu stačí když tam pudeš sama a doktor ti dá tabletky vaginální a mastičku kterou budeš užívat ty a i přítel pokud to sou kvasinky tak ste si je jistě předali ( přítel ted musí mazat taky) :mrgreen: tak na nic nečekej a zajdi si tam! Jinak já jak měla tu mykozu tak sem to poznala i tim že když sem šla čurat a utírala sem se tak sem na toaletním papiru měla takové bílé kousky ( a to vše mě tam pravě pálilo a svědělo a museli to vyčistit´)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí