Ivermectin a jiné léky na Covid

Anonymní
11.11.21 23:14

Ivermectin a jiné léky na Covid

Předepisuji doktoři na Covid ivermectine nebo Isoprinosine? Zkoušel někdo tyto léky nebo je to k ničemu?
Předepisuje se aktuálně vůbec něco?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
678
11.11.21 23:28

Já ho mám a dokonce mě lékař upozornil, jak s ohledem na covid upravit dávkování. Ale nenapsal mi ho praktik, ten mi odmítá dát i potvrzení, že se kvůli jiné nedolecene nemoci nemůžu očkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.21 23:35

@Poštolka J
a u kterych doktoru se da sehnat kdyz ne u obvodniho?

• Citovat
  • Upravit
14723
11.11.21 23:44

Já bych poradila projít lékárničku, vyhrabat prošlé vitamíny a na krabičky si napsat isoprinosin, nebo ivermectin. Budeš to mít levné, konečně to dojíš, nebudeš to muset vyhazovat a ta účinnost bude stejná. Jako bonus nebudeš otravovat doktora s tím, co ti stejně nenapíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.11.21 00:14

Já jsem měla isoprinosin, napsala mi ho lékařka z protekce, jinak bych se k němu nedostala. Jenže, vzhledem k tomu, že jsem covid měla poprvé v životě, tak nemůžu říct, jestli mi pomohl. Nemám ten průběh s čím srovnávat.

• Citovat
  • Upravit
75744
12.11.21 01:06
@Janli píše:
Já jsem měla isoprinosin, napsala mi ho lékařka z protekce, jinak bych se k němu nedostala. Jenže, vzhledem k tomu, že jsem covid měla poprvé v životě, tak nemůžu říct, jestli mi pomohl. Nemám ten průběh s čím srovnávat.

Takže příště ho, ve jménu vědy, neber a pak vydej svědectví. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
12.11.21 04:46

Ani jeden neni lek na covid :roll: Ale když chcete raději věřit blbostem, než evidence based medicine, tak si to uzijte.

Vetsina lidi ma lehky prubeh infekce a nepotrebuji k tomu nic nez to vylezet ev. u rizikovych resit riziko trombozy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20899
12.11.21 04:54

Já musel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
12.11.21 07:26
@Anonymní píše:
Předepisuji doktoři na Covid ivermectine nebo Isoprinosine? Zkoušel někdo tyto léky nebo je to k ničemu?
Předepisuje se aktuálně vůbec něco?

U těch léků se již dávno potvrdilo, že jsou k ničemu a tak se normálně nepíšou. Na obzoru je lék, který má za sebou relevantní studie a zdá se, že fungovat bude velmi dobře - schvaluje ho EMA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.11.21 07:51
@sirikit píše:
Takže příště ho, ve jménu vědy, neber a pak vydej svědectví. 8)

Příště, příště… :think: Příště do sebe, ve jménu vědy a hysterie, zase nacpu něco jinýho… 8)

• Citovat
  • Upravit
75744
12.11.21 08:04
@Janli píše:
Příště, příště… :think: Příště do sebe, ve jménu vědy a hysterie, zase nacpu něco jinýho… 8)
:palec: :potlesk: :potlesk: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šedý_tuleň
12.11.21 09:12

Ivermectin sežene u veterináře :D, pokud ale neřehtáte a nejste začervení, asi vám pastičku nedá. Prý ale na kovid pomáhá vitamín C, takže bych spíš doporučila nakoupit mandarinky a pomeranče :).

• Citovat
  • Upravit
1844
12.11.21 09:25

Zakladatelko, dej PROSÍM HNED zamknout tuhle diskusi - vidíš, co za hlupáky zde reagují (hlupáci proto, že věří establishmentu). No jo, hloupost může být velmi nebezpečná (i smrtelně).
A Pudloslava s titulem MUDr. (ten měl i nechvalně známý Mengele) nestojí za další komentář.

Informace hledej přes Google. Garantuji, že je najdeš. Zde NEHLEDEJ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1844
12.11.21 09:34

Zakladatelko, ještě jednou: NA TÉHLE STRÁNCE odpovědi nenajdeš. Vážně, ZDE NE!

A pokud je Tvým cílem vyvolávat rozepře, v tom případě lituji, že jsem reagovala. Protože na téhle stránce Tvůj dotaz nic jiného nevyvolá (to vím z jiných diskusí, které jsem jen zpovzdálí sledovala).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.11.21 09:34
@BeaL píše:
Zakladatelko, dej PROSÍM HNED zamknout tuhle diskusi - vidíš, co za hlupáky zde reagují (hlupáci proto, že věří establishmentu). No jo, hloupost může být velmi nebezpečná (i smrtelně).
A Pudloslava s titulem MUDr. (ten měl i nechvalně známý Mengele) nestojí za další komentář.Informace hledej přes Google. Garantuji, že je najdeš. Zde NEHLEDEJ!

A ty zobeš jaký preparáty? Já jen čemu se vyhnout…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA