Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Mě přijde taky, že je nějaký psychicky jinde než má být a ten druhý- Macura? to stejné..
@Mysis Já jsem tu nečetla celou diskuzi, ale co myslíte, je jeho chování normální? ![]()
@Mysis píše:
On je celej moc
Rozkouskovaný tělo sotva oblékne do čehokoli.
@pomenkova píše:
Normalni clovek by plakal Doma, on dela veci ktere nepochopim, ale snad neni spravedlonost slepaNa kazdou svini se vari voda diky bohu
![]()
Ackoli se Rychtare nezastavam, take o nem nemam zrovna kladne nazory, ale z vlastni zkusenosti vim, ze i normalni clovek muze po smrti blizkeho okamzite ven a snazit se zapojit do „normalniho“ deni ihned po tragicke ztrate blizkeho.
Alespon se tedy za normalniho clovek povazuji ![]()
@Mysis píše:
On je celej moc
On je hlavně na pěst!!! A né na jednu ![]()
@MambaJ píše:
@Mysis Já jsem tu nečetla celou diskuzi, ale co myslíte, je jeho chování normální?
To je vážně míněný dotaz???No co myslíš…
@St. Estephe píše:
@Kelsey A co by te na tom tesilo? Ze tam zemrel nekdo jiny?
zase rýpeš a hledáš něco na rýpání
tak jsem to nemyslela
@MambaJ píše:
Holky, je pravda, že chce Ivetu, Rychtář pohřbít ve svatebních šatech?Není to trochu moc?
On je divnej, ale tohle se fakt dělá. Staré paní, když si myslí, že jde na ně zubatá s kosou, si šupky dupky nosívají svatební šaty do čistírny, aby byly připravené na nejhorší.
@Kelsey No sorry ale tve prohlaseni, jak bys byla rada, ze to neni Iveta je docela nechutne prave vzhledem k pripadne rodine cislo dve.
@Takyjedna píše:
On je divnej, ale tohle se fakt dělá. Staré paní, když si myslí, že jde na ně zubatá s kosou, si šupky dupky nosívají svatební šaty do čistírny, aby byly připravené na nejhorší.
Staré dámy jsou sice staré, ale vcelku.
@trpaslinka to, co podniká on, mi jako „normální dění“ moc nepřipadá.
Viděli jste ho, jak v noci lezl přes plot? Normální magor. Šli prý přes cizí pozemky, lidi na ně volali, ať jdou pryč a nezájem, on si jede to svoje.
@Burj Chalifa taky jsem si říkala jak ji naaranzuje do Satu.ale třeba je vcelku, nevím, neumím si to predstavit ![]()
@Kelsey me by to tedy taky potesilo, ale to co jsme videla na Tom vidu poslednim s ni a tim blbem, me prijde ze byl jeji konec spis bohuzel..
No kazdopadne nechapu proc se nelecila v cizine, ze ji neotahli do ciziny, preci jen v cr, vsechny zna je tam dost lidi co ji zna, takto by mela vetsi klid-to by byl taky jeden z moznych napadu…kdekoliv proste ale pryc, ona zmena udela taky dost, ale na to uz je pozde…