Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4637
2.5.14 21:34

@Mysis Kliiid… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
2.5.14 21:35
@kubykula píše:
Holky a to teda řekněte, v Jakem stavu Iveta byla, dnes jsem zprávy nepochopila, ze musí udělat DNA a vzorky vlasů atd.
Jsem myslela, ze je to ona na 100pro.
Ve zprávách taky říkali, ze se teN den ztratila jiná žena.

Co? A ona byla taky blondyna? Dyt ji Rychtar poznal podle jizvy ne? A podle rukou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345

@Mysis myslim,ze kdyby Arturovi ublizovala, neměl by ji tak rad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
@pomenkova píše:
@ulice synovi ublizila nejak fyzicky ja nechapu co tim myslis ted???ona ho milovala ne??jako kazda matka..dokonce Sem tady kolikrat cetla hodne denicku nebo temat na to proc zabije matka dite spolecne se sebou a hodne lidi to omlouvalo silenou depkou poporodni atd,,zamysli se co pises, ona asi jemu ublizit nechtela, chtela proste klid-kdyby tady zustala ver ze si urcite myslela, ze mu ublizuje vic tim silenym bulvarem,,ze ten kluk ma jen ostudu, nad tim by meli ty lidi taky zauvazovat…ona to urcite neudelal aby mu ublizila…Toto jednani je spis uz na konci sil, kdy cloevk neuvazuje…Takze kdyz neuvazujes ani nemuzes ublizit..radeji se podivejte do statitik, ktere zenske jsou sice silne a stabilni, ale dokazou deti tyrat az zabit, ty jiste uvazuji a nikdo na nich nic nepozna, takove vcelku i vpadaji zdrave, ale ublizuji daleko vic :! :! :!

Já tím nemyslela to, že mu ublížila tím, že se zabila…Ale ublížila mu hlavně tím, jak žila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
@St. Estephe píše:
@Mysis Kliiid… :hug:
:D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
2.5.14 21:36
@kubykula píše:
@Mysis myslim,ze kdyby Arturovi ublizovala, neměl by ji tak rad.

Nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
2.5.14 21:36

@Mysis me neco rika jen drzet smutek to zase nedokazete vy tady-uz sme byli u prasku, pak u piti ted u agresivity. Nakonec tady nekdo napise, ze iveta byla agresivni, ja nevim odkud ty informace berete jako…
je vam znamo ze i takove odejmuti ditete udela i se zenou normalni ledacos, prej socialka musel vedet co dela, kolikrat socilaka se se..re do veci, ktere jsou jeste v pohode, ale prehlizi dalko horsi veci, navic kde kdo si mohl cokoliv podplatit. Kazdy si v cr neco muze koupit je to tam jen o penezich…Pokud syn sel k otci a mel by nenavist k matce tezko by ji jen navstevoval :idea: :idea: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64968
2.5.14 21:37

@terinka4444 Podle zákona rozhoduje manžel. Někde to tu bylo i s přesnou citací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143

@kubykula asi v hrozným stavu, když říkali že se dělalo špatně i policistum( nebo hasičum: teď nevim) kteří viděli x takových nehod!!! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
@kubykula píše:
Holky a to teda řekněte, v Jakem stavu Iveta byla, dnes jsem zprávy nepochopila, ze musí udělat DNA a vzorky vlasů atd.
Jsem myslela, ze je to ona na 100pro.
Ve zprávách taky říkali, ze se teN den ztratila jiná žena.

8o 8o oni ještě nedělali testy DNA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345

@Mysis nevím,dnes to říkali na nově a taky, ze musí udělat z hřebenu vzorek.
Tak by me fakt nepřekvapilo, kdyby to nebyla ona a jen zmizela, ale to už mám fantasmagorie :P :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
2.5.14 21:38
@Mysis píše:
Co? A ona byla taky blondyna? Dyt ji Rychtar poznal podle jizvy ne? A podle rukou?

já myslím, že to co řekne pan Rychtář se v téhle věci jaksi nebere vážně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
2.5.14 21:38

@kubykula mě to taky napadlo, ale možná i proto, že poslední dobou pořád u nich něco bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
2.5.14 21:39

@pomenkova A vis o tom, ze kdyz se odebiraji deti mnohdy i krute tyrane, casto placi, ze od rodicu nechteji? Ted netvrdim, ze se tohle delo u IB ale psychika ditete nefunguje na principu logiky dle situace, ve ktere se nachazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
2.5.14 21:39

@ulice No prave asi i proto, clovek v depce nad tim vsim pak premysli nakonec to skonci… :nevim: V depresi clovek vidi vse jinak nez normalni clovek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí